lene mi Munin rehat te shprehet lirshem :smash: :smash: mos kontribuo ne thyrjen e mendimeve /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga Kordelja:
[qb] O Muniiiiiiiiiiiiiiiiiiiii /pf/images/graemlins/laugh.gif :smash: [/qb]
Shife mire moj ti se ai i ka prinderit shqiptare .por jane paraqite atje si serb per me fitu dekumentatFillimisht postuar nga Rrapatushja:
[qb] Heheheh dushman. Do ha dru me duket si armike e popullit, but I went out with a serbo-american, who was also a foreign policy law student /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif dhe ka ardhur me mua tek protestat qe u bene ne Copley Square kundra pastrimit etnik ne Kosove.
I should have married him /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
wer sucht der findet,thone kendej nga neFillimisht postuar nga moonlight:
[qb] Nuk ka gje te keqe lidhja me nje te huaj; e keqja eshte ne lidhesh me dike qe nuk te respekton per personin qe je (i huaj apo jo qofte).
p.s. per me teper, per mua si femer, shancet e takimit me nje shqipo (jo long distance) qe i permbahet kerkesave te mia eshte shume, shume i vogel. /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
Me duket se kjo shprehje kthen prape rutinen e pergjithesimeve apo paragjykimeve. Personalisht, kam njohur plot vajza serbe, dhe pervec damkes fikse te ngulitur ne koke (qe e kishin te dyja palet, per hir te se vertetes) "ai/ajo eshte armiku im, prandaj evitoje!", nuk kam gjetur asgje tek ato qe mund ti diferenconte nga nje vajze shqiptare, afrikane, amerikane apo aziatike. Ajo qe dua te them eshte se, po t'u hiqje per nje moment te vetem etiketen "armike", ato ishin vajza te shkelqyera, me te mirat dhe te metat qe i ka cdo vajze tjeter ne kete rruzull, pavaresisht nga pashaporta qe mban ne xhep. Tjeter gje jane pastaj preferencat, eshte normale qe secili ka te vetat. Personalisht, preferoj perfundimisht vajzat shqiptare. Arsyet jane te shumta, por po i pergjithesoj ne nje kategori te madhe: mendoj se i kupton dhe te kuptojne me mire sesa nje e huaj. Por - per t'ju kthyer idese se fillimit - nuk mendoj se per te filluar nje lidhje duhet me pare te kalosh pengesen artificiale per mua te te parit te partnerit si "armikun" tend, vetem e vetem sepse politikisht apo historikisht kjo do te ishte zgjedhje e gabuar. Kush e ben ndarjen ne "te drejte" dhe "te gabuar" ne fund te fundit? Politika apo njohja personale e personit dhe zbulimi i karakterit te tij? Njeriu i mire me ndergjegje te paster dhe virtyte te arrira nuk eshte dhe nuk mund te jete peng i kufijve gjeografike, politike apo historike.Fillimisht postuar nga albana:
[qb] Pse lidhje me nje te huaj?
Sepse nuk ka asgje te keqe.Mjaft qe te mos jete serb/e se ata i kemi dushmanj si komb. [/qb]
Ela,Fillimisht postuar nga Ela_001:
[qb] E vertete, por sic the dhe ti kjo eshte pune preference. Se dhe une kam miq serbe apo greke, por ama nuk do dilja kurre me nje te tille thjesht per bindjet e mia personale jo se ata mund te jene te keqinj apo te mire.
[/qb]
ean erxese pote sti mykono tha i thela na vrethoume.efxaristo moro!!!!!!!!!!!!!!sexy_boy1@albforum.comFillimisht postuar nga olia:
[qb] JU UROJ TE GJITHEVE NJE VIT TE MBARE,DHE TE LUMTUR! SHUME DJEM SHQIPTARE ,QE NDODHEN NE GREQI PREFEROJNE TE LIDHEN ME TE HUAJA, DHE JO ME SHQIPTARE. MUND TE ME THONI PERSE NDODH KJO GJE??????????[/qb]
per tiu pergjigjur pyetjes,Fillimisht postuar nga Hermes:
[ [/qb]