Pse jemi mbrapa botes ne Shqiptaret.

Pse jemi mbrapa botes ne Shqiptaret.

Pershendetje
dhe jeni te mirepritur per bashkebisedim.
Si teme kam zgjedhur ''Pse jemi mbrapa botes ne Shqipetaret''
Do te deshiroja te dija mendimet tuaja mbi arsyet madhore qe vendi yne mbetet i paralizur.
Faleminderit.

gezim lame

Primus registratum
Re: Pse jemi mbrapa botes ne Shqiptaret.

do vish do vish te lagjia ime pa ta shofesh.... :mad:

me katapulte po s'te cova te "koshi".....
/pf/images/graemlins/laugh.gif

hot

Hotgirl

b*th mb*th me ty do jem /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :wub:

Kordelja

Valoris scriptorum

Karagjoze femer /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

atman

Forumium maestatis

Me sa shikoj dhe kuptoj, te qenet moderator te garanton privilegjin e "madh" te deformosh dhe tallesh menderen me çdo teme, duke i kthyer ne dialoge vulgare.
-Ja pse jemi mbrapa botes ne shqiptaret.

hot

Hotgirl

thash una qe do na dali emri per abuzime..mir qe smpaska dal vetem muve tpakten /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

atman

Forumium maestatis

Mos u habit, konfermuat ne praktike ate qe autori i temes kerkonte ne teori.

Kordelja

Valoris scriptorum

:rolleyes:

Nuk te duket nje forme tallese ty atman e gjitha kjo qe ne po bejme, personalisht ndjehem mjaft perpara dhe mesazhi me duket ofenduas, them MJAFT me pergjothesime, edhe me kete tendin!

atman

Forumium maestatis

E shikoj qe kur te erret logjika nuk arrin edhe te shkruash siç duhet Kordele. Ju kini tallur menderen me nje teme serioze. Tani me gjej se ne ç'rast kini folur per temen? Ato qe kini thene nuk jane gje tjeter veç banalitete qe mund ti ruani kur flisnin me njeri tjetrin, por jo ne hapesiren e nje teme qe s'ka te beje me banalitete. Jini ju qe talleni dhe jo une. Fjalen Mjaft eshte mire ta marresh mbrapsh dhe sa me shpejt, kercenimet nuk jane pjese e botes se njeriut te kulturuar.

atman

Forumium maestatis

Duke lexuar ate grumbull banalitetesh qe mbushin faqet e kesaj teme vetem nga tre personazhe te spikatur, s'mbetet te them veçse qe ai stan ate bulmet ka.

alinos

Forumium maestatis

Jalla Korcaro,
kadal se po merr flake kot!
Ndoshta nuk duhesh dal prej kesaj teme "serioze", po tema e ka pergjigjen qe ne fillim, kshu qe nuk ka diskutim, ka vetem cjerrje te kota, si edhe ndonje perpjekje te ndonje njeriu te mire te nxjerre ndonje fare argumenti!
Mirepo,
mor vlla, qe ne fillim te humb deshira ktu ne ket teme, kshu qe edhe tallja e sumes legjitimohet!

Kordele mos ma zhgenje cunin :wink:

Kordelja

Valoris scriptorum

Une refuzoj te degjoj ket' :rolleyes: "zerin e ndergjegjes" ketu me siper se kam qene UNE ajo qe kam mbrojtur krenarine kur pyetja eshte parashtruar ne ane te kundert e keshtu s'kam si rri e mbeshtes kete teze, as kam qene as jam mbrapa as dom betem ketu ku jam e kjo eshte e sigurt ndaj (prape) MJAFT me pergjithesime.

P.s.Tani vura syzet /pf/images/graemlins/laugh.gif

alinos

Forumium maestatis

Korde
kaq je municionu sa ke shkrujt gjithe gabime ortografike!
nc nc nc nc

hot

Hotgirl

nfakt po ta menojm mir..(jo ne aq mir /pf/images/graemlins/laugh.gif ) sjan shqiptaret mrapa bote..po osht shqipria qe ka ngel ca mrapa :book:
:rolleyes:

pmo

Primus registratum

Nuk gjen dot paqen duke evituar jeten...
alicos, kete e kam degjuar para ca kohesh...a eshte nga "the hours"? po po , v. woolf !!!!!!

rrofsh qe me kujtove
pm

mostro

Putraku

zinxhir asht kjo pune...ne mbrapa botes,bota mbprapa hones dhe hona pas diellit /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb] Sepse kur u hapen dyert dhe filluam te marrim fryme te lire e te shohim boten e zhvilluar nuk vinim nga 0 por nga minus. Do duhen dhe ca vite te tjera dhe shume me teper edukim qe te barazohemi me ta. [/qb]
Une se kuptoj ca pe ti keq nga Enveri edhe PPSH?
-Te la me shkolla edhe universitete falas.
-Te la me shendetesi falas.
-Te la me uzina edhe industrializim te rregullt.
-Te la me shtepia edhe pune falas.
-Te la me polici edhe ushtri te rregullt edhe te spcializuar.
--------------Cfare ke me mire sot>?

Guest

Te hani buken edhe te permbysni kupen!

Anana

Primus registratum

Fillimisht postuar nga GJENERALI:
[qb]
Fillimisht postuar nga AnaBlue:
[qb] Sepse kur u hapen dyert dhe filluam te marrim fryme te lire e te shohim boten e zhvilluar nuk vinim nga 0 por nga minus. Do duhen dhe ca vite te tjera dhe shume me teper edukim qe te barazohemi me ta. [/qb]
Une se kuptoj ca pe ti keq nga Enveri edhe PPSH?
-Te la me shkolla edhe universitete falas.
-Te la me shendetesi falas.
-Te la me uzina edhe industrializim te rregullt.
-Te la me shtepia edhe pune falas.
-Te la me polici edhe ushtri te rregullt edhe te spcializuar.
--------------Cfare ke me mire sot>? [/qb]
Dhe nuk mund te shprehte njeriu mendimin e vet. Pengoi iniciativen e lire. I la njerezit injorante dhe te izoluar. Shkollimi qe i perkufizuar. Nuk bazohej mbi zhvillimin e mendimit te pavarur por ate te bindjes. Kushtet shtepiake qene skandaloze. Soba me dru. Per gatim nje rezistence elektrike. Televizion me orar te super reduktuar. Mungese informacioni. Shtepia te vogla ku njerezit flinin nga 3 e 4 ne te njejten dhome. Nuk mund te zgjidhje profesionin e deshiruar. Dush me vajguri qe bente bububu e te trembte. Qe mision me vete vetem me bere dush te shtunave...

Ajo shendetesia po qe e mire te pakten.

woooooow

Primus registratum

kush tha qe jemi mrapa botes..?!Tashi po e mar vesh une.. /pf/images/graemlins/laugh.gif

Simpatikja.

Primus registratum

Nga paragjykimet ndoshta po,por si pozicion gjeografik ne bote bejme pjese edhe ne...! :rolleyes: