Pse humbim?

renata

Forumium praecox
Re: Pse humbim?

Humbim kryesisht nga pertacia per te perballuar te veshtiren.
Humbim nga lodhja.
Humbim nga dobesia.
Humbim nga mungesa e ngrohtesise.
Humbim nga paaftesia per te jetuar jeten.
Humbim kur jemi te dehur nga fitoret.
Humbim per te mesuar se ka edhe humbje e per t'u ringritur me te forte.

epiphany

Primus registratum

shpesh here humbja eshte e embel...ose me sakte eshte e embe kenaqesia qe ndjen gjate ngritjes...

ados

Primus registratum

humbja eshte ashtu sic eshte edhe suksesi.Shpesh here nuk e kupton si ndodh apo vjen, por kjo eshte jeta, smund ti kesh te gjitha.Ndonjehere humbja eshte parardhese e suksesit.However,im a loser baby, so why dont you kill me!!!

Gazmend

Primus registratum

Humbja , edhe kjo eshte pjese e jetes , sikur mos te kishim humbur ndonjeher ne jete atehere nuk do ta njohem rendesine e fitores..

zecovina

Primus registratum

MENDIMI IM ESHTE QE
/pf/images/graemlins/smile.gif NUK KA HUMBJE....PO TA SHIKOSH TEMEN NGA ASPEKTI QE VERTET TI DESHIROJE DICKA DHE E HUMBE...BRENDA KSAJ HUMBJEJE TI FITOVE EKSPERIENCEN ...DHE ESHTE FITORE E MADHE SEPSE KESHTU EVITON LEVIZJE TE GABUARA..

epiphany

Primus registratum

eshte paradoks por une nga humbjet e mija kam fituar me shume se nga cdo gje tjeter.

the_doctor

Primus registratum

ca ka per paradoks me?normal qe kur e djeg doren te stufa se afron me ,apo jo? /pf/images/graemlins/wink.gif gjithsesi une mendoj qe ju njerez normal /pf/images/graemlins/smile.gif humbni sepse keni akoma shume rruge per te bere ne jete......dhe pa humbur nuk do ja ndjenit lezetin asigjoje.

epiphany

Primus registratum

Fillimisht postuar nga the_doctor:
[qb] ca ka per paradoks me?normal qe kur e djeg doren te stufa se afron me ,apo jo? /pf/images/graemlins/wink.gif gjithsesi une mendoj qe ju njerez normal /pf/images/graemlins/smile.gif humbni sepse keni akoma shume rruge per te bere ne jete......dhe pa humbur nuk do ja ndjenit lezetin asigjoje. [/qb]
:kiss:

kurkushi

Primus registratum

Askush nuk humbet as fitohet,"materia as nuk humbet as fitohet por shëndrrohet nga një trajtë apo bashkëdyzim në një tjetër".Dita ka dritën dhe errësirën por asnjëra nuk janë humbje të saj!etj...

joetisti_

Locus omnem
asgje nuk humbet, thote fizika.

Kur na duket se humbasim, nuk eshte gje tjeter vecse nderhyrja e natyres per te mos na shmangur njohjen me te rene.