/pf/images/graemlins/wink.gif I 2nd that /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga buzeqeshja:
[qb] jo te gjithe ftohen ne emigrim ka dhe nga ata qe rrine te ngrohte. /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
mas te ka kap ai gripi i keq marr rrezik....Fillimisht postuar nga AL PACINO:
[qb] edhe un jam emigrant dhe jam i ftohur jashte mase ka 5 dite qe jam ne krevat me 40 grad [/qb]
u shtua nje i semure me teper.Fillimisht postuar nga KurIshimTeVegjel:
[qb]mas te ka kap ai gripi i keq marr rrezik....Fillimisht postuar nga AL PACINO:
[qb] edhe un jam emigrant dhe jam i ftohur jashte mase ka 5 dite qe jam ne krevat me 40 grad [/qb]
Merr ne telefon doktorin. [/qb]
nuk e di pse quhen tipa "anglezi" kur te gjithe jane njelloj. normal qe ftohesh pasi nuk te del koha qe te dalesh edhe te takosh njerez. je tere diten ne pune ose ne shkolle, vjen e lodhur, s'ta ka qejfi qe te durosh edhe njerez te tjere, ke punet e tua per te bere, ke nje familje per te mbajtur (nqs je familjar) dhe ke mesime, provime, corsework, ese per te shkruajtur (kur je student). dhe pastja mezi pret weekend-in qe te kesh icik pushim, qe te zgjohesh vone, te shikosh TV te dalesh shopping dhe pasi ploteson te gjitha kerkesat e tua shume pak kohe te mbetet qe te takosh njerezit e tu.Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb] Gentian shume teme interesante pergezime,
Nejse per tiu rikthyer temes do te thoja qe kjo ftofje ndodhe ne cdo kulture. Ndoshta ngaqe lufta per ekzistence shihet me e ashper ne nje vend te huaj dhe egoja e cdo prej ketyre emigranteve si te bejne mire per njeri tjetrin ose qofte te ndajne nje grup miqesor njerezish sic ndodhte ne Shqiperi. Nga ana tjeter jane dhe kushtet e jeteses qe ste lejojne shume kohe per mbledhje sociale por cdo kush shikon punen e vet dhe i pershtatet stilit te jeteses...
Eshte nje fenomen qe do sdo na ka influencuar dhe na ka bere te jemi ata individe qe ne, ne nje te shkuar skemi pas pelqyer ose sic thonin tipa "anglezi".... [/qb]