PROPOZIM DASHURIE

Poezia

Primus registratum
Re: PROPOZIM DASHURIE

Propozimi del nga zemra, shpirti e pasqyron dhe me ane te gojes transmetohet ndaj eshte dicka personale ,po flasim gjithnje per nje propozim dashurie ne te cilin merr pjese cdo qelize apo gen i trupit tend kur merr guximin ti propozosh njeriut qe je dashuruar ne te.Ndaj nese eshte prozim i vertet plot ndjenje nuk ke nevoje per mesime private qe ta mesosh ,eshte dicka shume intime e jotja qe e ndan me personin qe ta do zemra.

Me erdhe...

Erdhe si engjell,
trokite ne zemer,
me shikove ne sy,
ne cast,me bere te ndiej per ty.

H

harap

Guest

ca propozim zemre aman ka fut tokat e amitat qe i dhuronte cdo dite /pf/images/graemlins/smile.gif

ana karenina

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
e shifni ca propozimesh bejne cunat e sotit me dolores??
Sot i thashe babes nxjerr tapia cfare kemi.
Doli qe kisha shume toka per kompensim

[/ QUOTE ]

Ti cuno ke po propozon ta marrim vesh? /pf/images/graemlins/laugh.gif Se kshu fillojne keto muhabete, nje shoku im, nje shoqja ime etj etj... E perfundon ne vete te pare njejes pastaj /pf/images/graemlins/devil.gif

H

harap

Guest

Nevit do i propozoj.e thashe edhe publikisht.

ana karenina

Primus registratum

E the qe e the, qendise pra, jo keshtu nje llaf ketu nje atje /pf/images/graemlins/winkwink.gif

@d@

Primus registratum

Mos u merrni me thashetheme ne oret e vona te nates se qerroheni! /pf/images/graemlins/laugh.gif thoshte gjyshja ime gjithnje sa here qe une merrja gjilperen dhe filloja te qendisja pajen /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Kurse gjyshi im thoshte që orët e vona nuk jan për llafe ... /pf/images/graemlins/devil.gif

H

harap

Guest

Historia e ketij propozimi vazhdon edhe me tej.Çuni ngaqe kishte turp qe te qeraste vetem kete gocen qeraste gjithe grupin me Amita qershie.
dhe goca ne fjale qe pranonte ti flisnin vetem ato qe kishin BMW X5 dhe siper /pf/images/graemlins/smile.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Hej lum si aj djali. Paska gjet tamam tenxherja kapakun. Megjithse si do bëhej ndryshe shpërndarja e pasurisë /pf/images/graemlins/laugh.gif?

H

harap

Guest

Ne fakt goca te tilla edhe mund te mendojne ate e marrim per burre sa per numer qe te mos themi qe jemi pa burre.Kurse te dashurit i mbajne per qejf.I thojne burrit ika burre se e shtunde sonte,ne Pub.Mbaji pak kalamajte /pf/images/graemlins/smile.gif

ilir20

Primus registratum

Zemra nese zoti ekziston, padyshim qe eshte femer dhe ajo je ti. Ti je zoti im

ilir20

Primus registratum

Thone qe engjejt jetojne vetem ne qiell , por une mendoj se zbresin dhe ne toke kur kane kohe. Dhe ti ke zbritur vetem per mua

olololol

Primus registratum

hmmmmmmmmmmmm

Propozimi ska recete me quna e qika
si tet dali nga shpirti dy llafe dy llafe
Une per vete i kom llafet ne cdo moment puna eshte
dhe ju te gjithe i keni ,por duhet te keni batuten gati
ne ai/ajo ju thote noj fjale masi i keni propozu me dale nga situata .

Pyt 100 vete...... thuja si di vete .... e mos ki hic dert .

London_GirL

Primus registratum

un do i thoja kshu
a beson ne dashuri me shikim te par,,apo te vi edhe nje here. /pf/images/graemlins/laugh.gif