PROPOZIM DASHURIE

London_GirL

Primus registratum
Re: PROPOZIM DASHURIE

ahahahahahahahhahahahahahahahhahahahahahahahahahahahaha
per kete nuk kam koment,,,se skam qene qorre ndoj here. sa kam qesh o zot o zot

H

harap

Guest

Sa here qe jam merzitshem lexoj kete propozim per frymezim /pf/images/graemlins/smile.gif

Eshte i papare

popkin

Forumium praecox

po ishem ne shqiperi per ja 2 muaj

do rrishem me shum po ika se me beri ajo mami im
ctibeij se asht mami ?
ozt sikur te rrija edhe 2 jave me gjeti nuse

HUMER

Primus registratum

nje trendafil ne kembet e tua
mos e shkel e dashur mban era te dua
(kur isha nklas shtat)

ere

Primus registratum

ou vertet? paske qen romantik..ndersa uen propozimin tim te pare e kam marre ne plazh te vjeter kur isha 13 vjec..ishte 1 cast dhe nje ambjent shume romantik vecse nuk merrja shume vesh nga dashuria, ai cuni ishte 17 vjec dicka e tille dhe kishte 2 jave qe me njihte e sme linte rehat, derisa me kapi 1 dite vetem une duke u kthyer nga deti, ishte mbremje (me pelqente te notoja mbremjeve) rrinja tek disa kusherinj aty dhe ai me thah se donte te bisedonim ok, thashe, u ulem nen nje trungun e nje peme dhe me tha se kishte rene ne dashuri me mua.. mu desh nja 30 min ta kuptoja se c'domethene kjo fjale /pf/images/graemlins/lol.gif

popkin

Forumium praecox

po ja propoza < ne menjes sapo zgjohe e dashura eshte prand teje dhe eshte nje dit pranver e djel mendo cfre te bej
kjo ashte dita e propozes dhe i thua sot dodalim ne piknik ne londer do beni nje dite te mrekullueshme dhe pastaj
MOMENTI QE PO PRISJE <PERSHEMUL EMRI>

PASTAJ VETEM THUAJ SE MEVRAFTE ZOTI AJO NUKE TE RREFUZON

S

Scorpion

Guest

Femrat e bejne si ajo pula e zgjuar te ciles iu turr gjeli per ta kapur. Pula mendoi: po te ndaloj gjeli do te mendoje qe jam ****,po te vazhdoj te vrapoj do te humb kete rast magjik, me mire po bej sikur po rrezohem. Keshtu dhe puna e propozimeve /pf/images/graemlins/laugh.gif