propaganda

propaganda

desha te ndaj me ju diçka qe me tingelloi shume e trashe.

tashme u ngopem duke pare netv heronjte amerikan mbartesit e lirise,maratonomaket e demokracise dhe mua me gjithe emilio feden e mentanen me keputet shpirti kur ndonje amerikan shkruan ndonje leter ne shtepi...

fundja e dime te gjithe qe irakent jane bij qensh e s'jane djem nenash.Ato si 5 si 50 a si 50 000 te vdekur njesoj jane...djemt tane te mos i gjej gje pa pabuksit jane pjelle e shejtanit.

pastaj na dolen dhe terrorista.kamikazet e ne gjendje lufte te hapur s'e kisha imagjunar se mund te thuhej.

po kane te drejte, kushdo qe vret nje amerikan (vari leshin se mbron vendin, te parin idene a familjen e tij) qofte dhe duke sakrifikuar jeten e tij eshte nje kamikaz terrorist...

Po Po amerika na mesoi sot se Vojo Kushi yne eshte nje cope burracakau, kamikaz terrorist e se mic sokoli ia ka fut kot...te dhjefsha vlerat kombetare e krenarine e fisnikerine.

Sot ka rendesi amerika dhe paqja e saj.

ah dhe kjo me habiti sa demoktaci mund te jete nje demokraci e obliguar?!?!?

Pellumb Nili

Primus registratum
Re: propaganda

Fillimisht postuar nga Presidenti:
[qb] desha te ndaj me ju diçka qe me tingelloi shume e trashe.

tashme u ngopem duke pare netv heronjte amerikan mbartesit e lirise,maratonomaket e demokracise dhe mua me gjithe emilio feden e mentanen me keputet shpirti kur ndonje amerikan shkruan ndonje leter ne shtepi...

fundja e dime te gjithe qe irakent jane bij qensh e s'jane djem nenash.Ato si 5 si 50 a si 50 000 te vdekur njesoj jane...djemt tane te mos i gjej gje pa pabuksit jane pjelle e shejtanit.

pastaj na dolen dhe terrorista.kamikazet e ne gjendje lufte te hapur s'e kisha imagjunar se mund te thuhej.

po kane te drejte, kushdo qe vret nje amerikan (vari leshin se mbron vendin, te parin idene a familjen e tij) qofte dhe duke sakrifikuar jeten e tij eshte nje kamikaz terrorist...

Po Po amerika na mesoi sot se Vojo Kushi yne eshte nje cope burracakau, kamikaz terrorist e se mic sokoli ia ka fut kot...te dhjefsha vlerat kombetare e krenarine e fisnikerine.

Sot ka rendesi amerika dhe paqja e saj.

ah dhe kjo me habiti sa demoktaci mund te jete nje demokraci e obliguar?!?!? [/qb]
Ne fakt erdhen irakenet te shpetonin Kosoven MYSLIMANE nga serbia!!!
Sadami ka gjysmen e objekteve te ndertura nga firma serbe Aeroinzenjering, e Sadami ka qene gjithmone ne raporte fantastike me ta.

http://www.aeroinzenjering.co.yu/
I biri i sadamit ka qene ne raporte bisnesi dmth cdo lloj kontrabande me ate mafje qe jane policia dhe sherbimet sekrete serbe! Arabet ju kane bere nja tre xhami e kaq! Po gjithkush ka ate qe meriton

Djalepopulli

Primus registratum

Isi i vogel disa shprehen me proze dhe disa me poezi. Ku e ke te shkruar ne rregullat e albforumit qe njerezit duhet te shprehen vetem ne proze?
Meqenese ti me fshin shkrimet e mija, une kam te drejte te mos shkruaj me ne forumin tend.
Mbase pas kesaj niveli artistik e letrar i albforumit do te arrije nivele te larta.
Qofsh shendoshe zoti censor

Ema

Goddes

-Te drejtat e tua jane te tuat.Ato te te gjitheve nuk cenohen,pasi ti firmos dakord me nje rregullore.

e di dhe une, po mos hap pune kot!

olti

Neo

Rastin me te fundit "Jessica Lynch" e keni degjuar?! /pf/images/graemlins/wink.gif :cool:

gezim lame

Primus registratum

kjo eshte nje interviste "surprize" e ish inspektorit te OKB ne irak Hans Blix...
s'do e besoja por pashe vete Blix ne CNN te konfimonte fjalet qe kishte thene me pare pa i hequr asnje presje....

Blix attacks Washington 'bastards'
By Our Foreign Staff
(Filed: 11/06/2003)

Hans Blix, the chief United Nations weapons inspector, branded his detractors in Washington yesterday as "bastards", claiming that they sought to undermine his three-year mission.

Mr Blix also rounded on the Pentagon, where he said "some elements" had orchestrated a smear campaign against him during his mission to root out Iraq's weapons of mass destruction.

"I have my detractors in Washington. There are bastards who spread things around, who planted nasty things in the media," he told the Guardian. "Not that I cared much. It was like a mosquito bite in the evening that is there in the morning, an irritant."

He said that "we cannot exclude" that Iraq's elusive WMD's would yet be found.

His outburst comes as Mr Blix, 74, prepares to retire to his native Sweden.

In an interview with America's ABC network, Mr Blix declined to criticise the sincerity of Tony Blair and George W Bush, but said the intelligence that they acted on was far from "solid".
per adresen kliko ketu

:eek: :eek: :eek: :eek:

Guest

Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] O miq! mos i vini veshin disa morracakeve te kasaj teme,qe sigurisht perkrahen edhe nga persona te tjere mbi ne qe sigurisht kane dhe te drejta mbi (AF)pse nuk mundoheni ta shikoni rrealitetin pa ju vrare syte ngjyra politike,pse kerkoni gjithmone ta fusni veten ne Pse'te qe nuk gjejne pergjigje.
Do te doja te citoja shume nga ne ketu qe flasin per censuren e TV e amerikan,ose per &lt;&lt;demokracine e vertete&gt;&gt; qe nuk egziston ne USA por vetem ne Shqiperi(????)ose per gazetaret e ndryshem qe e pane rrealitetin e luftes vetem ne Bagdat,se ato prisnin qe avionet Amerikane te hidhnin kokoshka ne vend te bombave.
Dhe si per ta mbyllur,pse nuk flisni ju o &lt;&lt;organizatore&gt;&gt; te leshit,per kamikazet e 11/09 ose per ato te viteve me perpara ne USA,por perpiqeni te na mbushni mendjen per dokrrat e sistemit Amerikan (sipas jush).
Turp,Po Po sa turp
&lt;&lt;Balle per balle&gt;&gt;
!!!!!!!!!!!!!!vertet TURP [/qb]
:thumbsup:

Presidenti

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Ersila:
[qb]
Fillimisht postuar nga blendi@be:<br />[qb] O miq! mos i vini veshin disa morracakeve te kasaj teme,qe sigurisht perkrahen edhe nga persona te tjere mbi ne qe sigurisht kane dhe te drejta mbi (AF)pse nuk mundoheni ta shikoni rrealitetin pa ju vrare syte ngjyra politike,pse kerkoni gjithmone ta fusni veten ne Pse'te qe nuk gjejne pergjigje.
Do te doja te citoja shume nga ne ketu qe flasin per censuren e TV e amerikan,ose per &lt;&lt;demokracine e vertete&gt;&gt; qe nuk egziston ne USA por vetem ne Shqiperi(????)ose per gazetaret e ndryshem qe e pane rrealitetin e luftes vetem ne Bagdat,se ato prisnin qe avionet Amerikane te hidhnin kokoshka ne vend te bombave.
Dhe si per ta mbyllur,pse nuk flisni ju o &lt;&lt;organizatore&gt;&gt; te leshit,per kamikazet e 11/09 ose per ato te viteve me perpara ne USA,por perpiqeni te na mbushni mendjen per dokrrat e sistemit Amerikan (sipas jush).
Turp,Po Po sa turp
&lt;&lt;Balle per balle&gt;&gt;
!!!!!!!!!!!!!!vertet TURP [/qb]
:thumbsup: [/qb]
se me t'nis me t'fol per ta ...e hum fillin krejt ti

une_une

Primus registratum

Propaganda. Sigurisht duhet bere dhe nga secili prej nesh.
Propaganda eshte ushqimi mendor per te tjeret, inkurajim dhe de-kurajim per disa.

Per nga rendesia une jam i paperfillshem por shfrytezoj cdo mjet per propagande ne favor te dickaje qe eshte me lart se une.

Sa here kam bere propagande me qellimin e vetem te Shqiperise Etnike? Duhet filluar sulmi jo nga Athina por duke filluar nga ju qe lekundeni dhe shume pesimiste.

Propaganda (te pakten e imja) ndihet direkt si propagande pro-amerikane dhe pro-hebreje. Detyrimisht do kete tille sepse e shikoj nje rruge me te shkurter se sa te bej nje propagande per palestinezet dhe arabet.

Edhe ata njerez jane por qe une te tregohem njeri duhet te tregohem duke bere me shume per popullin tim ne rradhe te pare pastaj per te tjeret.

Meduket se ketu vertet ne nuk kuptohemi. Jeni shqiptare ju marrte e mira. Hapni syte dhe shikoni se cfare benefite mund te vijne nga aleancat qe une them.

jim_albanian_morrison

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Shadow of Self:
[qb]

benefite [/qb]
perfitime, te mira...

jo per gje po meqe ishte theksuar te qenurit shqiptar, dhe se kjo fjale rradhe(perte mos thene fare) huazohet ne kete form ne gjuhen tone.

une_une

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jim_albanian_morrison:
Fillimisht postuar nga Shadow of Self:
benefite
perfitime, te mira...
jo per gje po meqe ishte theksuar te qenurit shqiptar, dhe se kjo fjale rradhe(perte mos thene fare) huazohet ne kete form ne gjuhen tone.
Ty te rrofte shqipja qe di me mire se une. Jetoj ne nje ambient ku vetem shqipja nuk flitet. Kam shume kohe qe jam larguar nga Shqiperia. E perseri me duket se nuk jemi njesoj per nga sasia e propagandes pro-shqiptare, ne forum, ne media, ne institucione, ne bote. Me duket se te qenit shqiptar (ne rradhe te pare) dallohet tek cfare ben per Shqiperine dhe jo te flasesh shqip kulluar (jo se nuk nuk duhet).

Prandaj mos ofendo dhe te besh dallimin se kush eshte me shqiptar se tjetri. Une u detyrova dhe e bera per ilustrim. Megjithate faleminderit per korrigjimin e fjales.