propaganda

propaganda

desha te ndaj me ju diçka qe me tingelloi shume e trashe.

tashme u ngopem duke pare netv heronjte amerikan mbartesit e lirise,maratonomaket e demokracise dhe mua me gjithe emilio feden e mentanen me keputet shpirti kur ndonje amerikan shkruan ndonje leter ne shtepi...

fundja e dime te gjithe qe irakent jane bij qensh e s'jane djem nenash.Ato si 5 si 50 a si 50 000 te vdekur njesoj jane...djemt tane te mos i gjej gje pa pabuksit jane pjelle e shejtanit.

pastaj na dolen dhe terrorista.kamikazet e ne gjendje lufte te hapur s'e kisha imagjunar se mund te thuhej.

po kane te drejte, kushdo qe vret nje amerikan (vari leshin se mbron vendin, te parin idene a familjen e tij) qofte dhe duke sakrifikuar jeten e tij eshte nje kamikaz terrorist...

Po Po amerika na mesoi sot se Vojo Kushi yne eshte nje cope burracakau, kamikaz terrorist e se mic sokoli ia ka fut kot...te dhjefsha vlerat kombetare e krenarine e fisnikerine.

Sot ka rendesi amerika dhe paqja e saj.

ah dhe kjo me habiti sa demoktaci mund te jete nje demokraci e obliguar?!?!?

Kordelja

Valoris scriptorum
Re: propaganda

Fillimisht postuar nga GJENERALI:
[qb] Korelja:==>>> Ca te argumentoj une ty yllo? Pse nuk e di ti se Irakenet jane njeres? Gjynof edhe per ty!AMIN!

Presidenti==>>>Nuk po ngutem une vllai por me ato qe thua ke aragjykime rracore ose etnike.

Djalepopulli==>>>Suksese!Bukur vjersha /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
O i veteshpalluri :eek: korrigjohu para se te postosh ose edhe pasi te postosh se ke 45 minuta ne dispozicion per ta bere kete gje, favoret e administrates. :idea: Duhet t'ua dime per nder.

Mu me vjen gjynah per kompleksin e inferioriteti qe ti ke dhe perpiqesh ta shpelash, duke u fshehur nen petkun qe i ke mveshur vetes por je per te ardhur keq vertet, nuk mohoi njeri ekzistencen e qenieve njerezore, te terhoqa vemendjen te kuptosh c'thuhet ne realitet ne kete teme: Une ti dhe cdo njeri qe di te lexoje dhe lexon media mbi kete dhe eshte pre propogande, ti je edhe pre e komplekseve. Mesa duket ti i lexoke per se mbrapshti dhe normal qe edhe i kullufit per se mbrapshti ato qe thuhen neper media.I nderuar, asgje nuk eshte ashtu sic duket as ti.

Kordelja

Valoris scriptorum

[qb]
Fillimisht postuar nga Presidenti:
[qb] ironia e shkrimit tim mendoja se ishte e qarte po edhe nese s'mund te kuptohej ne ate shkrim mjafton te lexoje ndonje gje tjeter timen per te kuptuar nga cila ane jam. [/qb]
Me fal nqs nuk e kam kuptuar anen tende....lexova fillimin e postimit edhe u acarova keshtuqe nuk e lexova pjesen tjeter /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
E shef praaaaaaaa :idea: kaq ke durim te lexosh ti, merre me mend sa te ndihmon kjo metodika jote per te kuptuar realitetin, me siguri edhe lajmet vetem ne fillim i sheh edhe gazetat vetem ndonje titull bombastik lexon ndaj ke ngel gjysmak.

Nga yllja :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Kordelja==>> Une nuk jam i veteshpallur por jam GJENERAL BRIGADE me atasheun shqiptar ne UKRAINE ,kete ta thashe qe ta dije se se kam thene kurre.Edhe media ta dish gjate gjjithe kohes ka qene e drejtuar nga Amerika pervec stacioneve Al Xhazira dhe AbuDabi

Guest

Fillimisht postuar nga Kordelja:
[qb]
[qb]
[qb] ironia e shkrimit tim mendoja se ishte e qarte po edhe nese s'mund te kuptohej ne ate shkrim mjafton te lexoje ndonje gje tjeter timen per te kuptuar nga cila ane jam. [/qb]
Me fal nqs nuk e kam kuptuar anen tende....lexova fillimin e postimit edhe u acarova keshtuqe nuk e lexova pjesen tjeter /pf/images/graemlins/frown.gif [/qb]
E shef praaaaaaaa :idea: kaq ke durim te lexosh ti, merre me mend sa te ndihmon kjo metodika jote per te kuptuar realitetin, me siguri edhe lajmet vetem ne fillim i sheh edhe gazetat vetem ndonje titull bombastik lexon ndaj ke ngel gjysmak.

Nga yllja :idea: /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
You are right.

Guest

o Presidenti une e lexova edhe vura re se:prape gabim e kishe /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

dirty vegas

Primus registratum

Demokraci e obliguar??

13infa9.184.jpg

anna

Primus registratum

sa here qe kam pare dhe degjuar W Bush ne televizor me eshte dukur politikani me idiot dhe gomar qe mund te shohesh. dhe jam aq kunder luftes sa nuk behet. ai duhet te gjeje dike tjeter te pregatise fjalimet qe jep.
por kur kam pare disa nga filmimet ne iraq dhe se si gezonin njerezit nga "renia" e diktatures mu kujtua shqiperia para 13 vjetesh.
pastaj s'duhet harruar qe forcat e bashkuara apo kush ....ishte s'e mbaj mend bombarduan edhe serbine dhe ne na u duk e drejte por ama ishin serbet qe e kishin luften ne shtepite e tyre.

Zoti ndihmofte te pafajshmit se ata jane te vetmit qe e hane. politikanet dhe shfrytezuesit perfundojne me nganje vile dhe pashaporte te re. ne mos pagojne forcat nderkombtare me miliarda (si miloshevicin) per ti mbajtur ne burg. /pf/images/graemlins/frown.gif

Presidenti

Forumium maestatis

duhet sqaruar rasti i serbise e kosoves sepse paralelizma te tille ndikojne shume pikshikimin e disave...krahasimi ehste shume i gabuar!

Bombardimet iu bene serbise meqe njihej prej vitesh per genocid ndaj popullit shqiptar.

nato vonoi te nderhynte e s'beri me shume sesa perfitoi nga era e deklinimit serb ne rajon per ti vene frene emogjenise shqiptare nacionazliste ne rritje ne rajon!

DHE KETE E DINE TE GJITHE, TE VETMIT CIVIL QE VRAU ALEANCA NE BALLKAN ATO BOMBARDIME ISHIN SHQIPTARE, GRA E FEMIJ, TE NGARKUAR MBI TRAKTORE RRUGES SE MUNDIMSHME DREJT KUKESIT!!!

Nje ure...vetem nje ure brishen avionet aletate ne serbi...e lane per tre dite pa drita beogradin duke sulmuar me nje gaz te veçante qe thjeshte çaktivizon rrjetin!

serbia u detyrua te terhiqej po nato s'bombaroi asnje konvoj me tanke a makina serbe...dhe si per ironi godiste pika simulimi falso qe i dinte dhe fshatari ne gjilan e jo me shtabi i aleances.

Propaganda ben te behen krahasime...te nje palo-bombardimi e te nje masakre ne popull.

qofte nha uçk a qofte nga aleatet qofte nga kroatet a boshniaket pa shihni civile ka humbur serbi ne 10 vjet ballkan lufte...

kerkoni per pak sekonda te vraret e pak ditesh luftime ne irak...
Propaganda!!!

Djalepopulli

Primus registratum

Fillimisht postuar nga anna:
[qb] sa here qe kam pare dhe degjuar W Bush ne televizor me eshte dukur politikani me idiot dhe gomar qe mund te shohesh. dhe jam aq kunder luftes sa nuk behet....
...por kur kam pare disa nga filmimet ne iraq dhe se si gezonin njerezit nga "renia" e diktatures mu kujtua shqiperia para 13 vjetesh.
pastaj s'duhet harruar qe forcat e bashkuara apo kush ....ishte s'e mbaj mend bombarduan edhe serbine dhe ne na u duk e drejte por ama ishin serbet qe e kishin luften ne shtepite e tyre.
[/qb]
Po pse je kunder luftes atehere. Mos valle te pelqente ty diktatura e enverit. Mbase te pelqente ty te perqafoje sekretarin e partise cdo mengjes........
kur irakenet kercejne nga gezimi neper rruge aq me ben qe ju te gjithe flisni kunder amerikes. Amerika pelqehet dhe pershendetet nga irakenet dhe ju te gjithe vazhdoni dhe flisni kunder luftes.
Si ka mundesi qe nje president qe ka arritur 100% te programit te tij quhet Gomar kete vetem ti mund ta kuptosh.
Bushi eshte i sinqerte. Ai thote cfare mendon do ti apo jo. Dhe ne fund te fundit qendron pas asaj qe vendos dhe nuk trembet si prostituta Klinton.
Shikoji punen mos i shiko gunen thote nje fjale popullore. Do zoti thuaj dhe fiton perseri ne zgjedhje.

blendiys

Primus registratum

[qb] ore a me duket mu apo kan 10 dit 100 km larg bagdatit e as basrne e as nasirine s'i kane marre...???

e dy qytete ne veri qe jan nen kontroll i kane marre kurdet e shkrete...

amed... [/qb]
Nuk desha te nderhyj ne kete teme qe duket si e sponsorizuar nga AF-ja,por tani eshte rasti per te biseduar rreth 100km tuaj

blendiys

Primus registratum

[qb]
Fillimisht postuar nga bscemscs:
[qb] te vetmit qe kan ngel pa thene dicka ne mbrojtje te tezes se blendit jane cerrat e kopshtit 42. [/qb]
shiko re pallosh...se desh me kish mor molli me te nigju *** nat e posht ne forum, se qe je injorant mbi ç'bohet ne bote s'habitem po me mahnit vullneti e kembngulja jote me qen kshu...

nuk osht faj me qen filo amerikan...un e quj fatkeqsi qe s'ke ç'i bo si me qen gay(kshu thon ato te pakten si puna jote, po te zuni s'ke ç'i bo)

ktu s'po mro njeri sadamin a po sha ameriken.pergjithesimet e individualizmat ia kemi lon atyne t'kopshtat tat 42 a sa ishte...

editime per fjalor te papershtatshem [/qb]
Sa gjuhe e bukur e presidentit,nejse nuk ka faj se mund ti japin 33 leke per artikull,po pse nuk flet *** per lobet sllave dhe greke po tani qe doli lufta na del dhe shkruan per gay't si fatekeqesi.

blendiys

Primus registratum

O miq! mos i vini veshin disa morracakeve te kasaj teme,qe sigurisht perkrahen edhe nga persona te tjere mbi ne qe sigurisht kane dhe te drejta mbi (AF)pse nuk mundoheni ta shikoni rrealitetin pa ju vrare syte ngjyra politike,pse kerkoni gjithmone ta fusni veten ne Pse'te qe nuk gjejne pergjigje.
Do te doja te citoja shume nga ne ketu qe flasin per censuren e TV e amerikan,ose per <<demokracine e vertete>> qe nuk egziston ne USA por vetem ne Shqiperi(????)ose per gazetaret e ndryshem qe e pane rrealitetin e luftes vetem ne Bagdat,se ato prisnin qe avionet Amerikane te hidhnin kokoshka ne vend te bombave.
Dhe si per ta mbyllur,pse nuk flisni ju o <<organizatore>> te leshit,per kamikazet e 11/09 ose per ato te viteve me perpara ne USA,por perpiqeni te na mbushni mendjen per dokrrat e sistemit Amerikan (sipas jush).
Turp,Po Po sa turp
<<Balle per balle>>
!!!!!!!!!!!!!!vertet TURP

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Tom Novi:
[qb] Meqe e paskeni te madhe dashurine ndaj amerikes dhe akoma vazhdoni ne drejtesine e saj.
Po ju shkruaj ca gjera rreth miqesise se saj dhe sadamit.
Shume nga ju keni degjuar se kurdet ne 88 u mbtyten me gaz.
Por e dini se me c lloj e helikopteresh u mbyten.
HELIKOPTER TE TIPIT BELL AMERIKANE QE JANE APOSTAFAT: PER SHPERNDARJEN E GAZRAVE:
Ne 88 bush telefonon drejtorin e bankes BNL:
DHE I KERKON ASAJ QE TI JAPI KREDI IRAKUT:
BANKA NUK I OFRON ME SHUME SE 500 milion dollare .
Se kishte frike ne mos pagimin e kredise.
Por kredia qe duhej ti jepej irakut duhet te kapte shumen 2 miliard dollar.
Ateher bushi i vjeteri kuptohet lene takim
me BOTH PRESIDENTI BANKES BCCI:
ME TE CILIN KISHTE MBARUAR :UNIVERSITETIN:
DHE PO AI E KISHTE MBESHTETUR NE FIRMEN E TIJ TE NAFTES ZABATA:
I KERKOJ PRESIDENTIT TE BANKES SE DUHET DHEN URGJENTISHT IRAKUT : SHUMA E TILLE PREJ 2 MILIARD DOLLAR ;SEPSE ESHTE PARTNERI YNE ME I RENDESISHEM:
FIRMAT QE NDIHMUAN IRAKUN NE TEKNOLLGJI UHSTARAKE JNAE : HAWLET PACKARD ;MATRIX CHURCHIL;LOCK HEAD:
LABORATORET QE POSEDONTE IRAKU ISHIN AMERIKANE:
KAQ PER KETE HEREN TJETER DO TJU JAP EDHE DATAT ;TAKIMET: NDERMJET TYRE:DHE SHUME GJERA ;SI EDHE ASHTU PER TAREK AZIZIN NE AMERIKE: [/qb]
Nuk desha te vazhdoj me,por sic e shikoni ,njerez te CIA's ka edhe ne Alb Forum.
Po ti o Tom nga e nxorre kete informacion kaq te <<rendesishem>>,apo mbas disa gotave behet c'dogje edhe me e <<qarte>>

blendiys

Primus registratum

Tema ishte te tregonte se eshte bere nje lufte e fuqishme ne propagande
Po dihet mor zoteri se edhe amerikanet thane vete (Shock and ewe)