Problem me ngarkimin e fotove e nderrimin e fotos ne profil

Dreamer

Under the Dome
Durim o popull durim :)
Se do e rregullojme po he ;) beni gati naj foto sexi ta keni gati sa te rregullohet kush e ngarkon me pare :D
 

Al-Punk

Still here
Une nuk kam asnje gabim ne ngarkim fotosh. A po e kalon Radio-Button tek opsioni i pare lart ne castin qe ngarkon nje foto?
 

Al-Punk

Still here
Shoh që scadarsko ia arriti të ngarkojë. Cfare imazhi keni ju qe nuk mundeni dhe sa e madhe është se foto?
 

Mystique

Larg
Anëtar i Shtabit
Problemin nuk e kane te gjithe , edhe scadarsko me duket se ska pas probleme me ngarkimin e fotove ( ne mos gaboj )
 
Top