Prit e Hidh 3

Timi

Valoris scriptorum
Re: Prit e Hidh 3

Bertas por jo aq shum sa te me ngjiret zeri /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Per cilen skuader beni tifozllik? Un me Juven /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Singapuras

Primus registratum

Mua sak qe mbahen pytjet ma t'cuditshet en bot.

Kiren ( tu seleksionua do banane per me ba juice)- Kjo banane asht e mir, kjo banane asht e kalbun, kjo banane asht e mir, kjo e kalbun ...(befas nalon e kthehet ka un me i banane te kalbun en dor).
Hej Kome cfar shijet ka bananja e kalbun?

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif
Si kam me e dit un moj vajz si shijon bananja e kalbun?...
(Duhet me te cu en kontroll ty sesban )

Adeli

Primus registratum

Valla ka dasht me te helmue bre shahir, shtrigat e nats dikur kan perdor molla t'helmume me sharrue mashkulli po tash jan avacue e perdorin produkte importit ha ha ha ha

Guest

Te pakten duhet te kesh dy fakultete shqiperie /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

C´do me thene shprehja, merre me long, se mishi mbaroi?

Kondrapedali

Kondrapedali

Knoqu me ça t'ka ra për hise ... dhe që s't'ka ra hisa e modhe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

E kom kuptu drejt? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

Guest

Ta dija kuptimin s´pysja une /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Ndonje supriz per 8 Marsin keni menduar ??

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif Si cun xhentil qe je /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

Timi

Valoris scriptorum

Po kam menduar ti blej ca lule nenes time /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Jan shum te rendesishme festat per ju?

kiren

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: "Kome"</div><div class="ubbcode-body">Mua sak qe mbahen pytjet ma t'cuditshet en bot.

Kiren ( tu seleksionua do banane per me ba juice)- Kjo banane asht e mir, kjo banane asht e kalbun, kjo banane asht e mir, kjo e kalbun ...(befas nalon e kthehet ka un me i banane te kalbun en dor).
Hej Kome cfar shijet ka bananja e kalbun?

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif
Si kam me e dit un moj vajz si shijon bananja e kalbun?...
(Duhet me te cu en kontroll ty sesban ) </div></div>

Ne fjalorin tim percaktimi i fjales irritim eshte
K O M E

Singapuras

Primus registratum

Po jam ... e di qe asht ndryshe mem pa me uniform blu 'irritusi'.. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif se zakonish vajzat em kan pa en nji pal pantallona tshkurt e kanatiere blu qe i blesha 4-7 dollar en perhershmen seawiev east coast, kshtu e kuptoj konfuzionin tan... dhe nuk kam egersi as hard feelings
, i kam te buta, por menoj qe mund te bahen te forta kur
asht koha e drejt... tingllon shuuum gabim eee ;)... po jam dakort un jam i pandjeshem...

kiren

Primus registratum

hi, edhe ti sapo largohem pakez behesh eger ndaj meje e shikon ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif ta heq egersiren njecike /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Adeli

Primus registratum

u paskish pas kapur te nxehtit ju qysh nuk jeni ankue aspak bre ...... kalofshiu mir sot

Singapuras

Primus registratum

Kiren em telefonon.

Kiren- Alo e...., a e more mesazhin? a e ke telefonin me vetin...?

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/emot-doh.gif

kiren

Primus registratum

NOW THIS IS TOO MUCH! Don't be surprised if you get smashed one day /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smash.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/Eliterate.gif

kiren

Primus registratum

Te keshilloj te mos flasesh fare! "C'faredo te thuash mund te perdoret kundra teje" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif ........ jeni ju pa jemi edhe ne ........... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Singapuras

Primus registratum

Ke nji shqetsim te ndryllun konstant per te fitu fitore ndaj meje ti sweetheart... merre se ta kam fal... nuk po me gjen gja... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif