Prit e Hidh 3

abs

nuk e di...
Re: Prit e Hidh 3

Ndoshta ndonjehere tjeter,kthehem back kto dite. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_dance.gif
N kazino isha me fat /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif,ate pak qe dhash e fitova tre fish /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

tushi

Valoris scriptorum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kondrapedali</div><div class="ubbcode-body">Fizikisht ke 7-a, si karakter ke 9-a, gjithmon duke pas peshk kurrizi.

Ti ke qen shum i zon me punt e partis? </div></div>

jo vetem ne momente kritike politizohem /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

si thu, a ka me ken nevoja sot nji vjete apo jo ??

Singapuras

Primus registratum

Sot rreth ores 2 pm.

Kome - Alo Kiren, ku je ?

Kiren - En shpi.

Kome - en cfar oret e ke fluturimin sot?

Kiren - en 10 shkputna prej toks, en 7 duhet me ken en aeroport.

Kome - Kiren, harrova,ksaj rradhet jeni tu shku en kajro ee ?

Kiren - Jo, ca Kajrot, por en Egjipt.

( Tan te trumhasun ju te emirates mor burrnesh si kshtu )

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif

Singapuras

Primus registratum

shum shum.... ma interesante asht qe dikush harron se ku bjen
kajro . Mshir o Zot /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_pray.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

pse eshte e rendesishme te dish se ku bjen Cairo! ...te pakten une di ta shkruj...

kush eshte lidhja qe na bashkon? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

kiren

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: "Kome"</div><div class="ubbcode-body">shum shum.... ma interesante asht qe dikush harron se ku bjen

</div></div>

Me ke e kishe ti? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif Te pakten ajo 'dikushi' nuk hyne ne histori duke thene , ' ke degjuar qe kafshet nuk kane kancer mushkerish,? Kafshet nuk kane kancer mushkerishe pasi kafshet nuk pine cigare'. Bravo Kome /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_clap.gif .
Ne vend qe ti kerkosh meshire zotit per njerezit e tjere, falenderoje shume qe te degjova une e askush tjeter .... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Singapuras

Primus registratum

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: DAHLIA</div><div class="ubbcode-body">pse eshte e rendesishme te dish se ku bjen Cairo! ...te pakten une di ta shkruj. </div></div>
Cairo
C? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_wall.gif en ni menyr apo tjeter emigirmi asht nji plag.... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: Kiren</div><div class="ubbcode-body"><div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: "Kome"</div><div class="ubbcode-body">shum shum.... ma interesante asht qe dikush harron se ku bjen

</div></div>

Me ke e kishe ti? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif Te pakten ajo 'dikushi' nuk hyne ne histori duke thene , ' ke degjuar qe kafshet nuk kane kancer mushkerish,? Kafshet nuk kane kancer mushkerishe pasi kafshet nuk pine cigare'. Bravo Kome /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_clap.gif .
Ne vend qe ti kerkosh meshire zotit per njerezit e tjere, falenderoje shume qe te degjova une e askush tjeter .... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif
</div></div>

ca do te baja ty do te ishte ilegale!! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/mad.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Jeta jote asht gjansit impacted prej fjalve qe te jan than.
Njashtu, sikur fjalt e tua impact jetet e atyne RRETH teje, per mir o per keq...

Kondrapedali

Kondrapedali

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: LiPS</div><div class="ubbcode-body">albforumi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

hani mengjes? </div></div>

Me raste.

Ju mungon larmia e Albforumit të para pak vitesh?

jimmy84

Primus registratum

Po pra s`ka me me ke te zihesh. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Meqe ra fjala, zihesh shpesh?

abs

nuk e di...

pertoj, por nese m'bjen per'rrug, i shkreti ai/ajo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

cfare ju mungon perpiqeni ta gjeni?

^^MIA^^

Forumium maestatis

Jo gjithcka qe me mungon,prej shume prej tyre kam hequr dore per ti rigjetur.

ku kane humbur albforumistat?

abs

nuk e di...

Them patjeter e kane njoft vetvehten ne te gjitha skutat prandaj jane ikur zhdukur!!!

Thua do e njoh/im dhe ne tjeter ATE ndonje dite???

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Nuk e di.

A mund të shprehesh më qartë?

P.S. Ishalla nuk po t'bi për rrugë ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

abs

nuk e di...

Kondre, prej meje gjithcka pritet, hala se msove a??? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

...desha te them qe, A thua do ta njohim dhe une/ne vehten tone ndonje dite si ato qe tani mungojne (ngaqe e njohen vehten ne cdo skute) /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

them te jeme ma e kjarte tesh,se boll germa ha po hiq s'po shnoshem! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/Eliterate.gif

Tipit tim nuk i bie jo, se sa ma thell me hy i hyn kurioziteti me zbulu dhe ma /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_boohoo.gif

tushi

Valoris scriptorum

une per vedi e njoh mire vedin

bile nji dite tuj ec rruges e takova e u knaqem tuj ba muhabet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif mbrapa kuptohet shkume e pime edhe ka nji gote

a flitni shpesh me vedin ??

^^MIA^^

Forumium maestatis

vetem kur mka ikur truri keq fare me njerezit e tjere shfryhem me veten.

e keni punen me udhetime?