Prit e Hidh 3

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Prit e Hidh 3

sa qeke hutuar mo Kondre,aq sa dhe pyetjen sta marim vesh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

cdo te thote pyetja e Kondres ?

marina s.

Forumium maestatis

x Kondra - kam aq shume pune sa qe s'di nga t'ia filloj,prandaj me mire s'bej gjo hiç /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Gafa me e rende kohet e fundit?

Kondrapedali

Kondrapedali

Sigurisht. Si një luginë e qetë me gunga, gropa, rënie gurësh, etj.

A do ishte mirë sikur jeta të ishte fushë me lule?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

akoma xhan?! dmth qe ti mendon se ne e kami pas patjeter xhan...dhe vazhdojme akoma tani ta kemi xhan?

jo se kami pas asnjehere xhan!

di gje pse fola ne shumes me lart?

MLK... bisous avec la longue...

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ahahaha t'est nul! po mendoja ça kishe dash me thone... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

po une e di qe ti e ke nga xhelozia kete pyetjen

çfare kostumi do vishnit per halloween?

(s'jua them timin sepse nuk dua te demtoj zemrat e dobeta)

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devilchilli.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Lakuriq ...

Dali, aq shum duket që jom xheloz e? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

Pytje e përgjithshme.

Sa orë në natë flini?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

rreth 8 ore o Kondre... mire do ishte pak me shume...po s'ka gje se e kap gjate dites une... (ka raste qe flej ne kembe ne pune) /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

eshte e vertete qe kur mendon per nje njeri ju del ne enderr?

Kondrapedali

Kondrapedali

Di. Sidomos ëndrrat që kanë të bëjnë me mua /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif.

Cila është ëndrra më e çuditshme që ke parë?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

ehhh si mbaj mend..zakonisht jane te çuditshme...

te ndodh ndonjehere qe, gjate dites te te ndodhe dçka qe te kujton enderren qe ke pare? ( se di a jam e kuptueshme...sido qe te jete ti e kupto ket? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif )

Kondrapedali

Kondrapedali

Ti do me thon fenomenin e «déjà-vu»? Apo tre t'puthmet? Kto t'funit i kuptoj shkëlqyshëm fare kurse ai fenomeni i par o içik i gjat me u zhvirillu.

Ke ra me flejt?

M'pafsh n'ondërr /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif