Re: Prit e Hidh 3 ... Ashtu duket Sa here ne vit laheni?
A antip Primus registratum 26 Mar 2008 #9,121 Re: Prit e Hidh 3 /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif ... Ashtu duket Sa here ne vit laheni?
dahlia Grupi i të çmëndurve! 26 Mar 2008 #9,122 Re: Prit e Hidh 3 Ti do te thush sa dite ka nje vit? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif Te pelqen kur te pergjigjen shpesh me pyetje?
Re: Prit e Hidh 3 Ti do te thush sa dite ka nje vit? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif Te pelqen kur te pergjigjen shpesh me pyetje?
P pinkparadise Forumium maestatis 26 Mar 2008 #9,123 Re: Prit e Hidh 3 pse ty ste pelqen? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif me francen apo me anglin sot???
Re: Prit e Hidh 3 pse ty ste pelqen? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif me francen apo me anglin sot???
A antip Primus registratum 26 Mar 2008 #9,124 Re: Prit e Hidh 3 Ti si thua? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif Sa kg mund te mbani mbi vete?
dahlia Grupi i të çmëndurve! 26 Mar 2008 #9,125 Re: Prit e Hidh 3 ne ça kuptimi keto kg Lubo? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif Dyshoni ne muskujt e juaj?
Re: Prit e Hidh 3 ne ça kuptimi keto kg Lubo? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif Dyshoni ne muskujt e juaj?
T tushi Valoris scriptorum 26 Mar 2008 #9,127 Re: Prit e Hidh 3 dakort me tha po nji here tjeter /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/Eliterate.gif muskuli ma i forte
Re: Prit e Hidh 3 dakort me tha po nji here tjeter /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/Eliterate.gif muskuli ma i forte
dahlia Grupi i të çmëndurve! 26 Mar 2008 #9,128 Re: Prit e Hidh 3 ne fund me tha...flm per mirekuptimin... muskuli me i forte...i kofshes... muskuj ne volum apo ne gjatesi?
Re: Prit e Hidh 3 ne fund me tha...flm per mirekuptimin... muskuli me i forte...i kofshes... muskuj ne volum apo ne gjatesi?
dahlia Grupi i të çmëndurve! 26 Mar 2008 #9,130 Re: Prit e Hidh 3 sa here çfare? s'di te numeroj... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif shprehja qe te pelqen me shume?( te rreza e veshit)
Re: Prit e Hidh 3 sa here çfare? s'di te numeroj... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif shprehja qe te pelqen me shume?( te rreza e veshit)
dahlia Grupi i të çmëndurve! 26 Mar 2008 #9,132 Re: Prit e Hidh 3 ja vlen po...nese ta thote nje person qe te pelqen...ja vlen besoj se ndjehesh mire... ka njeri qe te ben te ndihesh i/e rendesishem/me?
Re: Prit e Hidh 3 ja vlen po...nese ta thote nje person qe te pelqen...ja vlen besoj se ndjehesh mire... ka njeri qe te ben te ndihesh i/e rendesishem/me?
Kondrapedali Kondrapedali 26 Mar 2008 #9,134 Re: Prit e Hidh 3 Përveç vetes asnji tjetër /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif A jeni lodh nopak?
Re: Prit e Hidh 3 Përveç vetes asnji tjetër /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif A jeni lodh nopak?
dahlia Grupi i të çmëndurve! 26 Mar 2008 #9,135 Re: Prit e Hidh 3 jam lodh po te shkruj me sy te perendum... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif jo, ti nuk vret dot! jeni entuziaste?
Re: Prit e Hidh 3 jam lodh po te shkruj me sy te perendum... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif jo, ti nuk vret dot! jeni entuziaste?
dahlia Grupi i të çmëndurve! 26 Mar 2008 #9,137 Re: Prit e Hidh 3 jam e parregullt ne te ngrene...po kur ha...ha... besoni ne hipnoze?
dahlia Grupi i të çmëndurve! 26 Mar 2008 #9,139 Re: Prit e Hidh 3 se di...kam pare vetem nje here filxhan...ka kaluar aq shume kohe sa se mbaj mend a ishin a s'ishin te verteta, ato qe me tha... bjonde apo brune ?...(kjo eshte pyetja per kalim rradhe) /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif
Re: Prit e Hidh 3 se di...kam pare vetem nje here filxhan...ka kaluar aq shume kohe sa se mbaj mend a ishin a s'ishin te verteta, ato qe me tha... bjonde apo brune ?...(kjo eshte pyetja per kalim rradhe) /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif