Prit e Hidh 3

Kondrapedali

Kondrapedali
Re: Prit e Hidh 3

Epo pranej m'kan pas thon që jom kavaljer se e kom pas preferu shum kët pozicjonin.

Gjysho, akoma s't'kan ra flokët ty e?

GJYSHI

Gjyshi

se kom provua mrapsh akoma du me ja bo zotit per here te pare

sa ore gjume ne nate fle?

bebi

Primus registratum

mu ? m'ka fal diellin q1 m'shndrit edhe naten. ma ngroh zemren e shpirtin, uuu cfar' biskotit asht.

Kondre, t'mori malli ty a ca?!

Kondrapedali

Kondrapedali

Na mori e na teri po s'kam dasht me t'nguc se mos t'prishi pun /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Nai t're t'madhe?

bebi

Primus registratum

hihihi, m'nguc kajher' he burre, q1 t'a marr vesht se je gjall' /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

T're t'madhe? s'di kujt i thu t'madhe ti, po un ala biskota ha /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
ket' vjet perfundoj my degree in arts e maroj edhe fakultetin, m'duket se du me ba plane t'mdhaja per sot i vjet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif Tana prejherit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

shpejt faqennnnnnnn /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif edhe ndrro pozicion te avatari, se e le djalin pa nuse!!!!!!!!!

marina s.

Forumium maestatis

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
Lere se mire e ka pozicionin e sulmit ai...raketa lart, gati kurdohere /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Kur te bie rasti te bisedosh me nje njeri qe s'mbush mire e i cili, ne nje moment te bisedes, te thote se je ti qe s'kupton, cili eshte reagimi me i pershtatshem: 1- ti ia pals te qeshurit e i kthen kurrizin 2- ti acarohesh e te vjen t'ia rrasesh grusht turinjve 3- (ca tjeter?)???

antip

Primus registratum

I them "lum ai/ajo qe do t'mori..."

E perdor dhunen per te zgjidhur problemet e tua? Nese po, si? Nese jo, pse? Nese s'pergjigjesh, kur do e lejm per kafe?

marina s.

Forumium maestatis

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif per kafe e kemi lan iher...kismet per heren tjeter /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Ka probleme qe vetem me dhune mund zgjidhen, por une s'kam hasur ne ndonje te tille; pra me ka mjaftuar fjala. Gjithesesi s'do e perdorja dot dhunen as ne rastet kur do te ishte e domosdoshme...s'kam muskuj mashkulli /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shrug.gif

Meqe dola te meshkujt, pse thoni "femra fut dreqin ne shishe", nderkohe qe jeni tmerresisht bastardi vete? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Hellena

Primus registratum

Se di si mendojne /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Kur zhvisheni cila eshte gjeja e pare qe hiqni nga trupi ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

KoDoShi

Primus registratum

nga lart-posht ja filloj, kuptoje vet tani

femra fut shejtanin n'shishe ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/emot-jerkbag.gif ...ka munci.

nji k'shill per duhanpirsit ? ...ahha cer pytje.

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

jam edhe vete shume hot per tu mbulu aq me teper qe s'ben - 20 te mua...

kush me jep nje pyetje borxh i jap dy puthje? kush me jep dy pyetje i jam kater puthje...sa shkon me tre pyetje?

abs

nuk e di...

uups , pergji per Pretty'n
po vallahi, me ngjan ndopak? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif