Prit e Hidh 3

Erind

Forumium maestatis
Re: Prit e Hidh 3

edhe kur jam me njerez aty i kam syte /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

ti i mer mbare gjerat?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

kur dita te duket si nate...detyrimisht nata te behet dite...pra s'eshte vone per mua... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

nxirren mesime nga gjerat e humbura?

Kondrapedali

Kondrapedali

Sigurisht që po. Del si mësim që nuk duhet të mbash gjëra të cilat po i humbe mund të ndjehesh keq. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shrug.gif Ose, bëj çmos që mos ti humbësh ...

Nga ke humbur moj?

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

po te kisha humb do ta kishe marre vesh Kondre, po ketu eshte bere shume çuditshem...me perpara njerezve duhej ti jepje leke qe mos shkrunin ne AF tani eshte e kunderta i kane postimet me kursim, duhet ti japesh pare tjetrit te te shkruj diçka...

une te puthmet i kam falas si gjithmone... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif ...per ty sigurisht...

a po lodheni?

tola77

Primus registratum

jam e kenaqur me ato qe kam, por dhe te kisha me shume prap mire do ishte.

pse skenaqemi asnjehere

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

une kenaqem shume thjeshte....duke bere lisharese psh...çudi edhe pse ikin vitet kenaqesia eshte po aq e forte...

keni kenaqesi te pandryshueshme?

Kondrapedali

Kondrapedali

Ncuq. Tek unë çdo gjë është në ndryshim të vazhdueshëm /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif

A je i/e lumtur kur nuk ke përgjegjësi?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

se kam idene...ça lloj pergjegjesishe, varet...une jam ne rregull me kaq sa kam nuk du mo pergjegjesi te tjera...

a thu se "pergjegjes" ne pune zgjidhet ai qe ka me shume mend se te tjeret?

Kondrapedali

Kondrapedali

Të kishte mo shum men nuk u bojte përgjegjës ai. Sidomos knej ka bota e sindikalizume /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif.

Ç'do jepnit për një javë pa përgjegjësi? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shrug.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

do jepja nje tufe flokesh...nje veshke...nje çerek gishti me manikyr...them se do jene te mjaftueshme...

hej ça te ka ndodh keshtu? viens...je vais m'occuper de toi... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

Kondrapedali

Kondrapedali

Mu asgjo s'm'ka nodh por vij me qef pour que tu t'occupes de moi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

Të kujdesesh për dikë që e don a është përgjegjësi apo është përmbushje e vetes?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

une e shikoj si permbushje...deshire, si rrjedhoje edhe pergjegjesi...

a ke noj pyetje te thjeshte pa u mendu... te tipit... ça te pelqen me shume çokollat e bardhe apo e zeze? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif