Prit e Hidh 3

SkErDi

Primus registratum
Re: Prit e Hidh 3

jo jo .. Kondra thote : pse i puno femrave me tre turne... kjo nuk tregon se meshkujve here pas here iu shkeputet. Kjo tregon qe femrat ndryshojne sistemin e referimit te te menduarit here pas here ... kurse mashkulli ka menyre te menduari konstante.

Gabim e thashe ?

marina s.

Forumium maestatis

Po filloj te mendoj qe ti kujton se une jam e mete... dhe po mendoj gjithshtu qe as shakate nuk po i kupton. nejse...

Jo, sot s'kam genjy

Dini te genjeni apo kuptoheni menjehere?

^Res-Cogitans^

Primus registratum

varet nga genjeshtra,dhe shum nga humori i momentit : normal qe ndonje genjeshter e embel per t'heq disi thartsin e jetes,edhe thuhet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif .

fjala me e kendshme qe t'kan then/shkruajtur sot?

marina s.

Forumium maestatis

mah...sai com'è...kur mesohesh me gricjet e robve,mas nji far kohe s'e shtyn dot diten pa ato...te duken te kendshme...dmth qe deri jam knaq me gjojna te kendshme dhe shyqyr qe e kam gjysmen e dites perpara /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Po ty te kane thene noj fjale te kendshme deri tani?

Kondrapedali

Kondrapedali

Ncuq. Dhe për çudi nuk jam as shum egzigjent /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif

Scepto, truni me tre turne i bje mos flej asiher. Neve e dum at gjumin e shkret se pa te fillojm nga budallalliqet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

U qartsu problemi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif?

Kondrapedali

Kondrapedali

Diamant

Për ça brilantesh e ke llafin?

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/kiss.gif

SkErDi

Primus registratum

Di ...

po ngaterrushem flisni nganjehere?

P.S. Sceptic as njera e as tjetra ... ti leme keto, e kam seriozisht. Une po flas tamam dhe jo me kunja te betohem /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif

marina s.

Forumium maestatis

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: SkErDi</div><div class="ubbcode-body">Di ...

po ngaterrushem flisni nganjehere?

P.S. Sceptic as njera e as tjetra ... ti leme keto, e kam seriozisht. Une po flas tamam dhe jo me kunja te betohem /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif </div></div>
minchia! ty te pelqeka shume te me sqarosh mua. hiq dore djale i mbare dhe jemi ne rregull.

OK?

SkErDi

Primus registratum

e che ca22o !! une po te lutem ti japim fund ti vazhdon !!
Une kam 400 veta qe menaxhoj ne pune ... dhe rreth 500 mije njerez qe njoh per motive te ndryshme ... dhe do merrem me ty e te te sqaroj ty. U pika ne koke (kur thonte gjyshaj ime). Edhe nese u perpoqa te te sqaroj ... e bera sepse e shihja qe ti s'po i kupton ato qe them une e i merr ndryshe nga c'i them une. Por sapo kutpova qe kam bere gabim.

Kaq kisha. Tani je Ignored.

Burri them se duhet te jete pak i eger dhe pak i bute. (pra te dyja duhet ti kete me "pak") /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Si ju nisi dita sot?

eniad

Forumium maestatis

Jo keq, kishte ca energji te mira.

Helouuu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif

Better win or lose?

Julianna

Primus registratum

Lose, and then go and have lots of fun to make up for it. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Endrra qe pate mbreme?

SkErDi

Primus registratum

Me pyll ishte .. por aspak e frikshme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Pse e bere ... ate qe sapo bere?

irene

Primus registratum

se po me dhimbte koka, dhe nuk ja vlente te mos e merrja aulinen?

i humbni shpesh gjerat ??? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

marina s.

Forumium maestatis

uffff /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif dhe rralle i gjej vete...gjithmone pyst te tjeret /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Jeni persona qe ne pergjithesi kerkoni aprovim per mendimet tuaja? (nuk flas per raste te vecanta ee)

irene

Primus registratum

jo nuk para ndodh, dua qe te tjeret te marrin aprovimin tim per mendimet e tyre /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

me cfare "godisni" ne fillim ???

marina s.

Forumium maestatis

nuk e kam idene...di vetem qe godas /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Per cfare mund te sherbeje antipatia sipas jush?