Prit e Hidh 3

Timi

Valoris scriptorum
Re: Prit e Hidh 3

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif bej te gjitha e cte mundem pikerisht per kete quhen pushime pa shum programime /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Po mali te pelqen?

Caldera

Primus registratum

Po, por jo me gjate se nje jave /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif du civilizacion afer /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Funksionojne trenat ne shqiperi?

eniad

Forumium maestatis

Po mi shoqe, edhe me ajer me kusht po deshe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Qekur paske heq dor nga vrapi surrati tat? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pickellonja.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif .

Caldera

Primus registratum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif sma mori mendja se ishe verdall. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wub.gif...mua nga vrapi me jane bo muskujt hekur mi.
durres -tirane vajtje ardhje, e ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

eniad

Forumium maestatis

Po ne shkojm iher, pa per t'u kthy do shofim sa i xefet osht moti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pickellonja.gif .

Sot jam me denim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif , kam ca pune qe duhen mbaruar /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif (me nje nerv te papare /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/angry1.gif , po pa iu dorzu armikut /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif ).

Budallalliku i fundit qe ke degjuar? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Caldera

Primus registratum

100 kam degju asnje sme bie nderment tesh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

e lexon horoskopin perdite? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Caldera

Primus registratum

Demi per cik binjaku /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/goofy.gif

ke pas nevoj per ndimen e dikujt kohet e fundit?

Timi

Valoris scriptorum

Po normal qe po. Ne nje menyre o nje tjeter kemi nevoj pothuajse cdo dit per te tjeret.
Me mir fisi (me kuptim kusherinjt etj) apo shoqeria?

Caldera

Primus registratum

me qef asnje nga te dya /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/booki.gif, por nese do duhet, preferoj te dyten .

Pret shperblim per ndihmen qe jep?

Timi

Valoris scriptorum

sinqerisht se kisha menduar kete gje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif jo jo nuk pres gje e bej sepse e ndjej /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Ndihesh mir kur ndihmon te tjeret?

Erind

Forumium maestatis

Aqua: hahahahahahah /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
timi: nuk ndihmoj asnjeri

faqja fundit qe do mbyllesh do jete AF?

Timi

Valoris scriptorum

Shpresoj qe jo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Sa e rendesishme per ty Pc ?

Caldera

Primus registratum

ndonjehere e urrej aq shume sa fillon te me pelqen idea te jetoj pergjithon ne mal /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

je i 'semur' pas internetit?

Timi

Valoris scriptorum

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif po per fat keq por kur vendos te largohem nuk kthej mendje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif e perdor shum edhe per punen prandaj ndoshta.
Si e kuron kete fenomen?

abs

nuk e di...

Ers nisem te marten /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_angel.gif

<div class="ubbcode-block"><div class="ubbcode-header">Originally Posted By: AqUA</div><div class="ubbcode-body">duro Ers, te dielen e kam planin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Ca makinen ke?

Abs aktivitet i njohur psh miss albania /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif </div></div>

A s'ban miss lagjijeja a? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

ps: Tim ket 'fenomen' e kuroj duke bredh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

pss: makina e tjetrit makina jeme, dmth tana llojet e markave /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devilchilli.gif

Caldera

Primus registratum

Ben abs ben /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Une ne shpi skam internet /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif ketu tek puna do ja gjej dermanin faqes /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

ke agjende?

abs

nuk e di...

natyrisht kam, dhe pa te s'bej dot gja, ose ma sakt s'baj as gjysen e planit ne ket jet aktive.

ti ke?

ps: pun e madhe qe s ke internet, kshu ke rast me ba th&th live /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif e me u 'sheru' nga interneti 'fenomen' pak /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

Caldera

Primus registratum

jo! une e kam trurin maschine mi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Dhurata me e bukur qe mund ti beje te dashurit is?

P.s mu te ma fali kompania dhe se lidh internetin shpi hehehe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_wall.gif .Une u sherova nje vit , po do ja shtyp koken prap ketij krimbi qe me ka hy , pres vetem nje ndihm te vogel /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Timi

Valoris scriptorum

Skam guste te vecanta /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif nuk me pelqejne meshkujt /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Cfar mendon kur nje djal te dhuron nje trendafil ne takimin e pare?
per meshkujt cfar mendoni kur femra ju puth ne takimin e pare?