Prit e Hidh 3

ana karenina

Primus registratum
Re: Prit e Hidh 3

Nuk kam ashtu njengjyreshe une, s'te kam fol per stergjyshen qe shiste mp3 players te sjelle nga jashte shtetit pas rrugetimeve dimerore, neper fshatra, me karrocen e rrangallave? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif Dhe gjyshin gjithmone xurxull qe e ndiqte pas duke i rene fyellit qe kishte sajuar vete nga kallamishtet? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Ti si i ke raportet me rrenjet?

Caldera

Primus registratum

eh, sa gjera me ke mbaj sekret ti mu /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
Nga fisi jone ka kenduar dhe kendon gjithmon kaposhi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif
Gjyshi punonte aren, ndersa gjyshja i lante pernate kembet. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/devil.gif

Ke menduar ndonjehere te shkruash 1 liber mbi jeten tende? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

olololol

Primus registratum

E kam menduar po sdo kish sukses sepse ma dine te gjithe ca kam kaluar /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Sa lek duhet me cu ne dasem tek pulle i ftuar tek vllai shokut ?

ana karenina

Primus registratum

Te kisha kujtese aq te mire une... ehuhaaaaa Sa here takoj 'personalitete' nga fillorja me kujtojne bema qe une s'i mbaj mend /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif Nja dy mbajne mend edhe legjenda nga kopeshti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Te punoj njecike sot apo te heq dore fare si dita e fundit qe eshte?

Caldera

Primus registratum

Hic mos puno. Budallenjt punoje sot /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

Po ndonje film ke ndermend ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif ( regjin e bej une , cke :p)

ana karenina

Primus registratum

Vizatimor, pse jo? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/crazy.gif Po deshe bej dhe aktoren kryesore se te ndihmoj une /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Do vish dhe ti te voluntariati i Kordeles?

Caldera

Primus registratum

skam shume info. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/blush.gif

Mund te me nisesh disa? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_angel.gif

Caldera

Primus registratum

bitte ke gmx se ke hotmail spara me vijne

Kete fundjave punoj /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shrug.gif...pune i thencin, vij sa te me shofin keta se ska pune /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif

Me avjon apo me autobuz per ne shqiperi?

Caldera

Primus registratum

punoj te dielen kam pushim te hene e te marten /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif 1:2 per mua :p

Shpenzimi i fundit me i madh qe ke bere?

antip

Primus registratum

E kom lli krejt... kam bo nji mekat fillestar... kam deshiru grun e nji tjetri... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

Pershesh me kos a me qumesht?