Prit e Hidh 3

^^MIA^^

Forumium maestatis
Re: Prit e Hidh 3

Flm ,jo alkool se e kam ekzagjeruar pak keto kohet e fundit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Me mire nje fanta portokall? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Timi

Valoris scriptorum

ok po te ofroj fantan /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Te pershendes me kte kengenP Diddy ft. Keyshia Cole - last night
Pranon?

Timi

Valoris scriptorum

Me gjith qef kam vllai kerrcimtar Hip Hopi. Po i kerkoj atij ndonje levizje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
Cfar muzike deshiron kur je e merzitur?

Erind

Forumium maestatis

skam kohe te jem i merzitur /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

si i behet me gjet nje mekanik te mire?

ana karenina

Primus registratum

Une mi? U dont wanna know /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif copy-paste, dhe po mendoj! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_wall.gif

Me thuaj sa zemra ke thyer ne tre muajt e fundit?

ana karenina

Primus registratum

Une neser flying home sweet home, ku do i bi murrit me koke po nejse, se ky eshte lajm me vete /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif Tjeter lajm, ja, profi s'e merr mundimin te me pergjigjet, une po vazhdoj te krijoj me koken time /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif Nderkohe i kam mesuar Bobo's te beje sallate, te laje enet, i kam shpjeguar pse duhen hedh plenat ke koshi poshte pallatit cdo dite, si behen makaronat, pse duhet te pije qumesht ne mengjes etj etj... Sa me shume kaloj kohe duke edukuar Bobo'n aq me shume e kuptoj pse lulezon me ritme te tilla marramendese homoseksualizmi /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Ti c'me thua?

ana karenina

Primus registratum

C'e do me e dit mi, s'e shef ca marke antike eshte? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_naughty.gif

Ej po tani qe ke kete punen e re dmth qe s'do vish ne memedhje per pushime?

ps: Nuk funksionojne kercenimet se komunikojme online /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_think.gif e shumta qe mund te bej une eshte ti dedikoj punimin ne shenje respekti /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/bier.gif

Caldera

Primus registratum

Sdu me e dit mi , thjesht jam kureshtare. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif

Ca theme eshte ajo mi se mbase te ndimoj une ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

ana karenina

Primus registratum

Jo s'ka njeri ne bote te me ndihmoje me kete fare teme qe i kam bere vetes peshqesh... As profi vete, imagjinoje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

E more vesh ti qe prindri ka diltlindjen? Neser ka feste /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Merr vesh nga ky formati i ri ti? Si behen upload foto?

Caldera

Primus registratum

E mora /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif prindi ka humb fare... di ti nga behet?
Fotot si ke i vjetri.
Une do iki per 30 min. Do jesh ketu apo mos te vij me une?

ana karenina

Primus registratum

Ketu besoj do jem /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

S'e marr vesh per fotot, + nuk di pse s'punon imageshack! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eusa_doh.gif

Prindrrrii nuk di gje, aty ku ka qene gjithmone me sa di une /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif

irene

Primus registratum

nje permbledhje e aldo giovani e giacomo ne dvd ne mos gaboj...

forma e preferuar e shperblimeve midis atyre ne para dhe ne natyre ??? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Erind

Forumium maestatis

kuptohet qe natyra eshte me embel /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif

shugar, ci dimostri come si intervenisce in una situazione critica...

me cil e ke pare?

irene

Primus registratum

me te preferuarit e mi ... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

tre elementet me qesharake ne ambientin ku punoni ???