Prit e Hidh 3

mozaiku

Primus registratum
Re: Prit e Hidh 3

Si s'ndryshove iher o burr i dheut... gjithmone 1 pytje bo ti... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Ca e shtyn njeriun ta kete mendjen vetem te seksi?!

notorious

Primus registratum

boooo se kam iden... pastaj vetë u grice, se po meresha me toren nga politika /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

ppse si përgjigjesh pytjes ti... ?

mozaiku

Primus registratum

m'vjen turp me u pegjigj pranaj... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Pergjigju ti ...

notorious

Primus registratum

paska kalu n'faqe tjetër pytja jote... portoj /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

hajt pra shtro pytje ti e para ç'muhabet do me bo...

^^MIA^^

Forumium maestatis

ja neser eshte e shtune, keni ber ndonje cik plazh? une per vete jam nxi keq fare dhe me pelqennnnnnnnnnnnnnnnnnnn vetja shume /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

mozzzzzzz notoooooooooooo hajt tju qeras me nje akullore SKANDAL se eshte super akullore /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif se me kishte mare malli per juve /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

notorious

Primus registratum

ajde master ajde... prioritet kilen e shalqiut kam unse shef /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

LiPS... kur t'pëlqen vetja ç'ndodh... zakonisht

p.s mir ke qen mi...?

p.s2 m'than je feju... utrashëgofsh goce

mozaiku

Primus registratum

Mistrece , ca gusto eshte ky Skandali miiiiii ?

Lipsi ka qene e fejume mer ? S'e ke pas dite ti keshtu? Upssssss.... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Qerratai

Primus registratum

Skandali eshte nje tas me copeza krem karameli brenda... dhe eshte vertete akullore shume e mire. Ma pelqen edhe vjehrra /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Fshati shqiptar me emrin me te bukur ?

notorious

Primus registratum

jo t'betohem Mozaik sma kishte thonë... di që ka bo hatan po që s'ësht e fejume

nejse,

pinkparadisë o Sceptic... e than tek një tem se mbaj mend

mozaiku

Primus registratum

Ky skandali u shitka ne shqiperi, se ketu s'e kam degjuar une... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Qeke feju edhe ti tjetri re? Hajt u trashegofsh edhe ti... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Fshati "Erind"...

notorious

Primus registratum

Master... sme vje n'men

ësht një fshat n'Kosovë... me emrin MUQIBABA

interesante ëë /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

kërkojn dhe t'futen n'europe pale... me t'fëlliq

Qerratai

Primus registratum

Ne atdhe shitet ne atdhe.

Une jam martuar /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Se kisha degjuar ndonjehere kete fshatin... por fshatare me kete emer sa te duash /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Une them qe emri Drilon eshte me i bukri.

Caji i preferuar ?

^^MIA^^

Forumium maestatis

hahahhaha ore thashethemexhinj, po te isha feju do ju kisha sjell llokume e jo akullore skandal /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

moz ki besim ne shijet e mia sidomosssssss kur zgjedh akullore per te cilat vdes /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

sjam feju jo ,po sic tha noto ,kam ber namin /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
une mire kam qene,per fundjave isha ne oher edhe neser ka munci te leviz prap kte tjetren qe nis neser..juve?

notorious

Primus registratum

un mirë... mozaik se di...

master Driloni s'është fshat... ja ta konfirmon LiPS

meqë qeka n'zonë /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

mozaiku

Primus registratum

Mire qe u informova, se do kisha lone nome ne Shqiperi... imagjino te me thonte noj1 " e do 1 skandal?" :D... kushedi me ca urrejtje e habie do e kisha pa... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
A ka dale noj gjo tjeter andej Lipso?!

Caji i preferuar eshte "thè verde" me qumesht ...

Sa kalamaj keni qef te beni (kur te rriteni) ? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

notorious

Primus registratum

harova pytjen... LiPS, ti akulloret i lëpin apo i fut direkt ngoj dhe e shijon megjith kaush...?