zakonisht ditet e fundit te qershorit behet nje feste e madhe...ku digjen te gjitha rroba e dimrit me shpresen qe do vije nje dite te bukur vera...festa e zjarrit quhet...po pate rroba me hedh hajde...
Jane gjithmone te ndryshem ata qe me rrethojne... s'e di sa mire me njohin... di qe s'eshte ne qefin tim t'ua veshtiresoj kete te fundit... booooh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif
lol...jo...zakonisht nuk me ecen...do behesha supersticioze po te me shkonte çdo gje vaj! do behesha me siguri ngaqe nuk do ta besoja qe gjerat do ishin kaq te thjeshta per mua!
ika njerez kalofshi mire te gjithe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif
kush me jep ose shet nje pyetje? e kam barkun bosh e nuk me punon mendja shume /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif çuditerisht i kam te lidhura une...
ah po kush e ka lexuar librin "Uria" ? Pyetje kjo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif
Jo jo, madje filloj gezohem se kur s'ka ku vete me keq, detyrimisht fillon e behet mire... filozofija e mamit tim kjo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.