Prit e Hidh 3

Hellena

Primus registratum
Re: Prit e Hidh 3

jo .. un jam ghost

Ti po mos ishe rritur ne Shqiperi do harxhoje kohen me gjera me te vlefshme ?

ALTIN

Primus registratum

Jo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Keni pare ndonje ndeshje te kupes se amerikes?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

te gjitha pa perjashtim... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

çfare ndeshjesh jane meqe ra fjala?

ALTIN

Primus registratum

I ke tek lloto

Keni ndonje feste keto dite? (te vij dhe un) /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

zakonisht ditet e fundit te qershorit behet nje feste e madhe...ku digjen te gjitha rroba e dimrit me shpresen qe do vije nje dite te bukur vera...festa e zjarrit quhet...po pate rroba me hedh hajde...

ça endrre keni pare mbreme?

ana karenina

Primus registratum

Ne fakt ai ishte i pari i klases, zakonisht keta tipa dine gjithcka /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Jo per ceshtje dashurie, kuptohet...

Edhe ka, pse?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

sepse po mendoja qe ka dhe ritual ne vdekje...nuk do doja te ishin te ngjashme...

kemi nevoje per rituale?

ana karenina

Primus registratum

Kemi, na e bejne jeten me te parashikueshme, e kam fjalen sjelljen ne situata te vecanta, rrjedhimisht me te thjeshte.

Kemi nevoje per nje shtepi?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

kemi, mendoj se eshte i vetmi vend ku ndihemi ne siguri...ndoshta ka lidhje me prejardhjen e njerezimit...se di

kemi nevoje per komunikim?

ana karenina

Primus registratum

Une po, dhe besoj te gjithe kane, ndryshojme vetem ne ceshtje sasie dhe nga kanalet e komunikimit,

ti me ane te cilit kanal arrin te komunikosh me lehte?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

oh nuk jam nga ato qe "ndihet mire gjithandej"...megjithese jam e lehte ne komunikim...kanali? ndoshta ai universal...

Ata qe te rrethojne te njohin mire?

ana karenina

Primus registratum

Jane gjithmone te ndryshem ata qe me rrethojne... s'e di sa mire me njohin... di qe s'eshte ne qefin tim t'ua veshtiresoj kete te fundit... booooh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/rolleyes.gif

Te pelqejne ngjyrat?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

me pelqejne, po...ndonjehere jo! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shrug.gif

çdo gje e ndritshme eshte e bukur?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

perseritja, riperseritja, perseritja e pafund! rutina! Mundesia e pakte per te bere diçka jashte rutines! Kjo me lodh shume...

lodhja sjell detyrimisht merzine?

dahlia

Grupi i të çmëndurve!

lol...jo...zakonisht nuk me ecen...do behesha supersticioze po te me shkonte çdo gje vaj! do behesha me siguri ngaqe nuk do ta besoja qe gjerat do ishin kaq te thjeshta per mua!

ika njerez kalofshi mire te gjithe /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wave.gif

kush me jep ose shet nje pyetje? e kam barkun bosh e nuk me punon mendja shume /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif çuditerisht i kam te lidhura une...

ah po kush e ka lexuar librin "Uria" ? Pyetje kjo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

ana karenina

Primus registratum

Jo jo, madje filloj gezohem se kur s'ka ku vete me keq, detyrimisht fillon e behet mire... filozofija e mamit tim kjo /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Cila gjuhe te pelqen me teper?