Prit e Hidh 3

melankolikjaE

Primus registratum
Re: Prit e Hidh 3

Dahlia kalofsh mire!
Me pelqen Shqipja ime.
Pyetje po bej ate te Dahlia-s ... se po iki dhe un te ushqehem..
shnet, pare e dashuri...

antip

Primus registratum

Gjuha e preferuar... gjuha e qingjit e pjekur ne tavë /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Si ka munci ket nick-un tim shume veta nuk e thon sakt? Ca Lumbardhi, ca Lulbardhi, ca Lulebardhi, vetem Lubardhi jo... Mos esht shume i veshtire per kapacitetin (an)alfabetik te ca antarve t'forumit? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

ana karenina

Primus registratum

Ndoshta thjesht populli ka fantazi te shfrenuar Lubo... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

C'eshte ky libri uria? Di gje ti?

marina s.

Forumium maestatis

Une per vete njoh vetem librin mungese oreksi,mungese perqendrimi dhe plasje vape.

Njihni ndonje tjeter me ineteresant?

ana karenina

Primus registratum

Ka dhe nje per tuberkulozin, me duket se titulli eshte "Vale te nxehta ne Berlin" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Puna me e merzitshme per ty?

Sirena

Primus registratum

Gjithcka qe ka te beje me njerez te merzitshem.

Ndonje kompani low cost qe ben Itali-Shqiperi? Mundesisht Rome-Tirane...e mundesisht andej nga mesi korrikut...kerkoj shume? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

marina s.

Forumium maestatis

Punet e shpise /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif .

Cdo lloj pune qe te izolon ne zyre,me orar teper rigoroz,qe ka shume burokraci dhe nje shef autoritar qe te kerkon llogari ore e minute.Kjo eshte pak a shume ideja ime e nje pune te merzitshme.

Puna qe do te te kenaqte ty?

PS: Sweet shiko njehere kete faqe. Zakonisht gjehen oferta te leverdisshme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif Ketu

ALTIN

Primus registratum

Shitje armesh /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Puna qe nuk te pelqen te besh?

ALTIN

Primus registratum

Shum arme: Kam pas llastiqe me gura, llastiqe me plumca, merrja stilolapsin e cvishja dhe e mbushja me kokrra, kam pas "dinamit" varak cigaresh te mbushur me barut dhe i gjuanim me gure mundesisht tulle qe bente bau,mbushnim shishet me karbit i vinim ne flake dhe skishte gje me te bukur kur ja bente bau /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif do me /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/tonguee.gif spo ta tregoj te gjithe arsenalin e armeve qe kam perdorur /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Hera e fundit qe te ka dhembur koka? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pickellonja.gif

tola77

Primus registratum

hm ca pyetje kjo po kush e mban mend se .....ndoshta 4 vjet me pare.

ti shkruan me dore akoma?

tola77

Primus registratum

bo.... me kalimin e kohes eshte bere vetem nje sigle monotone mbi bllokune faturave.

te pelqente lexosh?

mozaiku

Primus registratum

Ajo erotike /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

A thua me pergjigjet Noto-ja mua sonte , po qe ne qef?

notorious

Primus registratum

ku ma pe ti mu që e kam n'qefë...? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

nejse, PYTJE

kur e ke bo herën e fundit...?