Prit e Hidh 3

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: Prit e Hidh 3

te vdes e padashur nga asnje njeri...do ishte tmerri im

je i rrethuar nga njerez te dashur?

antip

Primus registratum

relativisht

Si do reagonit kur nje femer/mashkull ju fut kemben mes kembeve tuaja... (piedino)? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

mozaiku

Primus registratum

Grusht turinit, karrige kokes etj etj... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Gjeja fundit qe ke blere per te veshur?

ana karenina

Primus registratum

nje t-shirt me south park /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif jo per vete, ishte dhurate

te pelqejne qyetet e medha?

antip

Primus registratum

ehu... ku di gjo un... corape m'duket

si mi grusht turinit? s'e ke mir kshu... bo vaki ne t'pelqe ai tipi... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

*qytetet e medha jane kulmi i evolucionit njerezor dhe habitati me i pershtatshem i njeriut... po mua s'me pelqejne /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Keni kompleksin e iniciatives?

antip

Primus registratum

domethon qe jeni shpesh ne dyshim ne duhet te merrni iniciativen per dicka apo te prisni ta marrin te tjeret...

*evolucioni pershtat gjallesat ndaj rrethanave, por njeriu ka dale mbi rrethanat... e ka ndertu vete habitatin e tij... dhife sa te dush ti... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Emri qe ke pas dashur te te vene?

ana karenina

Primus registratum

Mire ndjehem me kete qe kam

Po ca komplekse te tjera me thuaj se po shkrihem /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

antip

Primus registratum

Sa te hap manualin e kompleksologjise... nuk flet per ngrirje-shkrirje... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

Te pranosh emrin qe ke mos do te thote t'i nenshtrohesh vullnetit te te tjereve? Mu m'pelqejne shume indianet qe i lene femijet te rriten derisa te zgjedhin emrin e tyre... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/shrug.gif

ana karenina

Primus registratum

Ne ca moshe quhen te rritur kalamajte e Indianeve, dhe pyetja nr. 2: te ben vaki te ndryshosh mendje ndonjehere?

ana karenina

Primus registratum

Une e kam ne proces te vazhdueshem nderrimi, kurre "te fjetur", ose me e mira ndodh qe "dremit" ndonjehere po per pak

pushimet?

KoDoShi

Primus registratum

Njerzit kane fillu me dal rrugve NUDO altin prej vapes modhe, cudi qe s'paske pa gjo ti! /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

Keni bler bileta per tek Schiller ?..

abs

nuk e di...

ndersa ktu ku jam une, njerezit jane te veshur me pardisy. /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/cry.gif

jo bilete s kam blere. do ma blesh ti? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

ALTIN

Primus registratum

Nuck /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Gjes /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif ka njeri ketu? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif