Prit e Hidh 3

personazh

Valoris scriptorum
Re: Prit e Hidh 3

ku me thith lengje te keqen, jomo me lshu :p

ti si shume me nerv ke avatari? t'kan lag gjo ne shullim e siper? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/pippiripi.gif

ALTIN

Primus registratum

Gabim /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Ka ndonje zgjuar? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

notorious

Primus registratum

Indiani... thotë mirmëngjes, kur mson me fol Shqip mima

më mirë buri n'punë apo gjithmon n'shtëpi...?

Kordelja

Valoris scriptorum

S'e di nga qe s'e kuptoj pytjen...

Ca dun me thon ato yDHat? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

notorious

Primus registratum

Këaërëit... i bohet dërmon t'gjith jetën

po virgjërushi ësht içik problem... them un po se kam iden

hëikëa... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

bofsh rahat Mozaik

mozaiku

Primus registratum

Hej medet , asnjoni s'e paska kuptu llafin... KEUEREVEAET /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

po dhe ti sa gjate i re mi goc...nji merr e nji le del llaf i modh shume /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif mu s'ma nxete goja hic /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif le qe keta as ne lagje si kom /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

c'ne kaq bardh e zi ti? s'ke rruge te mesme? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

mozaiku

Primus registratum

Desha me dit mendimin e malukatit qe iku, se na pyti a ishim te virgjera te "Po ose Jo"... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Une per vete shof ylbera gjithanej... /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Ka ke qene ti?

Kordelja

Valoris scriptorum

Hic, para TV /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif vduqa nga keto qe shof /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif psh nje perkthys i ri e perkthen fjalen ferryboat = trap-anije /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif nuk tallem /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif ke Topi e dyta tashi ke Pimp my ride po shof i mercedes qe po e bojne PINK /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/eek.gif /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif te betohem u lebetita po dhe ne te njejten kohe shof permbushjen e profecive mbi absurdin qe njef vetem rritje dhe s'e ndal gje /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif dhe cdo gje ne emer te kreativitetit /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif u bofsha qorre ne shurdhe shume shpejt...uroj /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Ti?

^^MIA^^

Forumium maestatis

Jam mare me diplomen se e dorezova sot dhe kam se shpejti mbrojtjen.

Keni bere ndonje cik plazh?

ALTIN

Primus registratum

Ai ajo ne ju ata ato

Ti ke do doje? (un jam i zene) /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif