se di...ne profesion ndoshta?! jam kthyer ne manjake...ne pergjithesi kur bej nje gje...e bej me pasion...edhe kur laj xhamat...edhe kur bej nje kek, edhe kur zihem jam perfekte fare..i shkoj deri ne fund...
e ke fjalen per cirkun? nuk e njoh muziken...
ej ka mundesi te bej edhe une ndonje pyetje ne lidhje me jeten tende? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
Sipas New York Time albot i kane vene emrat kalamojve Hilari dhe Bill...thuhet gjo andej se do fillojne t'i qujn edhe Xhorxh ee? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
Ashtu lexova dhe une... dhe qe bushi ishte shume kurioz te shihte si valle jetojne muslimanet ne harmoni! si te thuash "si jetojne majmunet pa ngrene banane"!
ti si thua, kultura po shkrihet ne nje te vetme, ate perendimore, apo po shtohen mundesite per te perzgjedhur?
...eeehhhh sa te thella gjithmon pytjet....un jam me teper per nje te vetme...po nga qe sme ....... shume per çeshtjen, them te flasim per naj gjo tjeter /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif
nje shoku hyn nderhyn gjithmone ne coffee break kur klasa gumezhin per ceshtje te tilla, dhe thote: "let's talk about sex" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif
Oh nice .. uroj tja kesh kaluar mire /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif ...(uroj mos te ken akuzu per vjedhje ore edhe pse e di qe se ke marre me vete ) lol
Per te vizituar for fun shkove ? .. bere sightseening e /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif
This site uses cookies to help personalise content, tailor your experience and to keep you logged in if you register.
By continuing to use this site, you are consenting to our use of cookies.