Prit e Hidh 3

dahlia

Grupi i të çmëndurve!
Re: Prit e Hidh 3

se di...ne profesion ndoshta?! jam kthyer ne manjake...ne pergjithesi kur bej nje gje...e bej me pasion...edhe kur laj xhamat...edhe kur bej nje kek, edhe kur zihem jam perfekte fare..i shkoj deri ne fund...

e ke fjalen per cirkun? nuk e njoh muziken...

ej ka mundesi te bej edhe une ndonje pyetje ne lidhje me jeten tende? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif ncuq...ketu pytjet private i bej une /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

mqse ra fjala ke keku, kur do na besh nje tiramisu ??? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

ALTIN

Primus registratum

Sot /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Sot nga do bridhni? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

marina s.

Forumium maestatis

do bredh neper shpi me liber ne n'dore

Sipas New York Time albot i kane vene emrat kalamojve Hilari dhe Bill...thuhet gjo andej se do fillojne t'i qujn edhe Xhorxh ee? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

ana karenina

Primus registratum

Ashtu lexova dhe une... dhe qe bushi ishte shume kurioz te shihte si valle jetojne muslimanet ne harmoni! si te thuash "si jetojne majmunet pa ngrene banane"!

ti si thua, kultura po shkrihet ne nje te vetme, ate perendimore, apo po shtohen mundesite per te perzgjedhur?

pinkparadise

Forumium maestatis

...eeehhhh sa te thella gjithmon pytjet....un jam me teper per nje te vetme...po nga qe sme ....... shume per çeshtjen, them te flasim per naj gjo tjeter /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

si thu ti?

ana karenina

Primus registratum

dakort

nje shoku hyn nderhyn gjithmone ne coffee break kur klasa gumezhin per ceshtje te tilla, dhe thote: "let's talk about sex" /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

pinkparadise

Forumium maestatis

/ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif jo keq kshu si kthim situate /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

si vajti provimi ate dite ?

ALTIN

Primus registratum

1 me 1 = X /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/laugh.gif

Si ju duk takimi i Bushit me qytetaret e Krujes? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/grin.gif

Erind

Forumium maestatis

i perzemert dhe historik /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/wink.gif

do shkoni tek koncerti zuccheros te merkuren?

marina s.

Forumium maestatis

Jam ca larg

Takimi i Bushit me katnaret e Krujes... a thu t'ia kene vjedh oren Bushit per ta pas kujtim ee? /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Hellena

Primus registratum

ahahahaha fantastike me /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif (rremuje aty sja shihja dot oren ) :p

Shiraz po andej nga ju ca thane ke lajmet per te ?

ladouce2005

Primus registratum

Une shkova deri ne Washington DC ti kthej viziten Bushit, se qokat duhen bere apo jo?

Keshtu qe nuk kisha kohe te shoh lajme /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Hellena

Primus registratum

Oh nice .. uroj tja kesh kaluar mire /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif ...(uroj mos te ken akuzu per vjedhje ore edhe pse e di qe se ke marre me vete ) lol

Per te vizituar for fun shkove ? .. bere sightseening e /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/smile.gif

Hellena

Primus registratum

Mire fare bukuroshe ..pashe ca dvd , piva ca vere , dhe ne darke u forumosa .. qefra o qefra /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/lol.gif

Te pelqen te shkosh ne kazino?

ladouce2005

Primus registratum

Jo mi, jam koprrace e keqe kur vjen puna per bixhoz /ubb/images/%%GRAEMLIN_URL%%/yay.gif
Po ti sa e ke max e shumes qe ke luajtur?