Re: Prit e Hidh 3 Po pse e ke bere veten te te kene inat? Me siguri sje ajo qe hiqesh...:P
R Ramses Forumium praecox 4 Apr 2007 #4,181 Re: Prit e Hidh 3 Po pse e ke bere veten te te kene inat? Me siguri sje ajo qe hiqesh...
A ALTIN Primus registratum 4 Apr 2007 #4,182 Re: Prit e Hidh 3 /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif i manipulojme votimet ne /pf/images/graemlins/wink.gif
Re: Prit e Hidh 3 /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif i manipulojme votimet ne /pf/images/graemlins/wink.gif
T tola77 Primus registratum 4 Apr 2007 #4,183 Re: Prit e Hidh 3 shko maro se dhjeri ti pastaj fole, se nuk flitet me b... pis
A ALTIN Primus registratum 4 Apr 2007 #4,184 Re: Prit e Hidh 3 /pf/images/graemlins/rolleyes.gif cfar ndodhi /pf/images/graemlins/shrug.gif
R Ramses Forumium praecox 4 Apr 2007 #4,186 Re: Prit e Hidh 3 ue...Ca fjalori...Ku i ke marre keto fjale ne cila enciklopedi qe ti marr dhe une ndonje tola...
Re: Prit e Hidh 3 ue...Ca fjalori...Ku i ke marre keto fjale ne cila enciklopedi qe ti marr dhe une ndonje tola...
T tola77 Primus registratum 4 Apr 2007 #4,187 Re: Prit e Hidh 3 ne shqipja pra(ose me mire u frymezova nga fotoja jote) /pf/images/graemlins/pickellonja.gif por nqs me kerkon te falur te kerkoj dhe une. pranon?
Re: Prit e Hidh 3 ne shqipja pra(ose me mire u frymezova nga fotoja jote) /pf/images/graemlins/pickellonja.gif por nqs me kerkon te falur te kerkoj dhe une. pranon?
T tola77 Primus registratum 4 Apr 2007 #4,189 Re: Prit e Hidh 3 domino me babin dhe tetris. po jotja?
A ALTIN Primus registratum 4 Apr 2007 #4,190 Re: Prit e Hidh 3 Cdo loje (por ping-pong per momentin) Stina me e bukur?
R Ramses Forumium praecox 4 Apr 2007 #4,192 Re: Prit e Hidh 3 Te kerkoj te falur per nje shaka...??!! Ti qysh thua do kerkoja??!!
A ALTIN Primus registratum 4 Apr 2007 #4,194 Re: Prit e Hidh 3 </font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr /> vjeshta stina me e qete? [/ QUOTE ] Pranvera /pf/images/graemlins/shrug.gif Gjeja qe nuk ha? /pf/images/graemlins/idea.gif
Re: Prit e Hidh 3 </font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr /> vjeshta stina me e qete? [/ QUOTE ] Pranvera /pf/images/graemlins/shrug.gif Gjeja qe nuk ha? /pf/images/graemlins/idea.gif
R Ramses Forumium praecox 4 Apr 2007 #4,195 Re: Prit e Hidh 3 mishi i qingjit Po te ishe nga korca do kerkoje te falur?
A ALTIN Primus registratum 4 Apr 2007 #4,196 Re: Prit e Hidh 3 Un jo /pf/images/graemlins/grin.gif Pse ka rendesi nga je? /pf/images/graemlins/shrug.gif
Re: Prit e Hidh 3 Un jo /pf/images/graemlins/grin.gif Pse ka rendesi nga je? /pf/images/graemlins/shrug.gif
R Ramses Forumium praecox 4 Apr 2007 #4,197 Re: Prit e Hidh 3 Per dike me sa duket po.. Ti ben dallime krahine apo zone?
R Ramses Forumium praecox 4 Apr 2007 #4,199 Re: Prit e Hidh 3 po...edhe une kam paragjykime te tilla fatkeqesisht... Ti mendon se verioret jane me inferiore se jugoret nga intelekti?
Re: Prit e Hidh 3 po...edhe une kam paragjykime te tilla fatkeqesisht... Ti mendon se verioret jane me inferiore se jugoret nga intelekti?
A ALTIN Primus registratum 4 Apr 2007 #4,200 Re: Prit e Hidh 3 Un nuk bej dallime, por pergjigjem atehere qe me pelqen Ti i le rradhe te tjereve te pergjigjen?
Re: Prit e Hidh 3 Un nuk bej dallime, por pergjigjem atehere qe me pelqen Ti i le rradhe te tjereve te pergjigjen?