Re: Prit e Hidh 3 po te ishin trenat e shqiperise qe ja benin caf -cuf peshk?
T tola77 Primus registratum 4 Apr 2007 #4,161 Re: Prit e Hidh 3 po te ishin trenat e shqiperise qe ja benin caf -cuf peshk?
A ALTIN Primus registratum 4 Apr 2007 #4,164 Re: Prit e Hidh 3 Koran /pf/images/graemlins/thumbsup.gif Cfar lloj muzike degjon? /pf/images/graemlins/idea.gif
Re: Prit e Hidh 3 Koran /pf/images/graemlins/thumbsup.gif Cfar lloj muzike degjon? /pf/images/graemlins/idea.gif
T tola77 Primus registratum 4 Apr 2007 #4,165 Re: Prit e Hidh 3 tani asnje me pelqejne baladat po ti?
A ALTIN Primus registratum 4 Apr 2007 #4,166 Re: Prit e Hidh 3 Jugosllavet /pf/images/graemlins/thumbsup.gif Sot do mesosh? /pf/images/graemlins/booki.gif
Re: Prit e Hidh 3 Jugosllavet /pf/images/graemlins/thumbsup.gif Sot do mesosh? /pf/images/graemlins/booki.gif
T tola77 Primus registratum 4 Apr 2007 #4,167 Re: Prit e Hidh 3 ljepa brena nuk e di varet nga nervat ka sport sot?
A ALTIN Primus registratum 4 Apr 2007 #4,168 Re: Prit e Hidh 3 Ka /pf/images/graemlins/smile.gif Ke do shikosh nga keto? 20:45 Roma -- : -- Manchester United 20:45 Chelsea -- : -- Valencia
Re: Prit e Hidh 3 Ka /pf/images/graemlins/smile.gif Ke do shikosh nga keto? 20:45 Roma -- : -- Manchester United 20:45 Chelsea -- : -- Valencia
A ALTIN Primus registratum 4 Apr 2007 #4,170 Re: Prit e Hidh 3 Per momentin asgje /pf/images/graemlins/shrug.gif Sot do ikesh shpejt nga puna? /pf/images/graemlins/grin.gif
Re: Prit e Hidh 3 Per momentin asgje /pf/images/graemlins/shrug.gif Sot do ikesh shpejt nga puna? /pf/images/graemlins/grin.gif
M maty Primus registratum 4 Apr 2007 #4,171 Re: Prit e Hidh 3 te shkoj ne barin tim te preferuar me shoqen time te ngushte dhe te shijoj nje succo al ananas. ckemi nga ty?
Re: Prit e Hidh 3 te shkoj ne barin tim te preferuar me shoqen time te ngushte dhe te shijoj nje succo al ananas. ckemi nga ty?
T tola77 Primus registratum 4 Apr 2007 #4,172 Re: Prit e Hidh 3 jo,si zakonisht, edhe se nuk kam qef fare /pf/images/graemlins/frown.gif(
A ALTIN Primus registratum 4 Apr 2007 #4,173 Re: Prit e Hidh 3 Njiheni bashke ju? /pf/images/graemlins/idea.gif
A ALTIN Primus registratum 4 Apr 2007 #4,175 Re: Prit e Hidh 3 Cfar do besh mbas pune? /pf/images/graemlins/idea.gif
T tola77 Primus registratum 4 Apr 2007 #4,176 Re: Prit e Hidh 3 nuk e di.(nuk dua te shoh asnjeri,do fle ose do lexoj) kendon akoma ljepa?
A ALTIN Primus registratum 4 Apr 2007 #4,177 Re: Prit e Hidh 3 Po /pf/images/graemlins/pickellonja.gif Sot qenke e lodhur? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
Re: Prit e Hidh 3 Po /pf/images/graemlins/pickellonja.gif Sot qenke e lodhur? /pf/images/graemlins/rolleyes.gif
T tola77 Primus registratum 4 Apr 2007 #4,178 Re: Prit e Hidh 3 jo jam e merzitur dhe me nerva po zdrafko
A ALTIN Primus registratum 4 Apr 2007 #4,179 Re: Prit e Hidh 3 Po /pf/images/graemlins/smile.gif artistet se lejne skenen /pf/images/graemlins/wink.gif Ti do marresh pjese tek miss forumi po ta zhvillojme? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif (se e sigurte qe e fiton) /pf/images/graemlins/wink.gif
Re: Prit e Hidh 3 Po /pf/images/graemlins/smile.gif artistet se lejne skenen /pf/images/graemlins/wink.gif Ti do marresh pjese tek miss forumi po ta zhvillojme? /pf/images/graemlins/pickellonja.gif (se e sigurte qe e fiton) /pf/images/graemlins/wink.gif
T tola77 Primus registratum 4 Apr 2007 #4,180 Re: Prit e Hidh 3 kam fituar une nje cmim njehere,nuk ja vlen mua me kane inat asnje nuk do me votonte
Re: Prit e Hidh 3 kam fituar une nje cmim njehere,nuk ja vlen mua me kane inat asnje nuk do me votonte