Mire une bera faj se desha vajza me brek te zeza dhe recipeta te kuqe po kecat cfaj ben?Je n izolim sigurie e larte, ske asgje n cellules pervec dyshekut dhe couverture!ska thika,ska asgje cdo ushqim t vjen n plastike...kecat i ke n krevatin lart.....kujdes se lagin naten!
Kecat ngaterruan rruge dhe pine qumesht ke lopa....Nn N
Mire une bera faj se desha vajza me brek te zeza dhe recipeta te kuqe po kecat cfaj ben?
Apo deshen ndonje dhi me brek se ato e mbajnaaa te zbuluar![]()
un gardiane?![]()
epo ket pun di ta bej mesemiriCa do gardiane ti mi pupupupu
epo ket pun di ta bej mesemiridhune mii vec kshu marrin veh kto njerzit sot?
![]()
PO NESE T BJE KUSH NE QAF ME THUJLum un qe te kam Mike![]()
Edhe ti sje pa gje..... Meriton 1jave burg, per qejf....Kjo tropojanja do burgos se ben shume zhurem ne forum
Me thuaj arsyen , ckame ber une?Edhe ti sje pa gje..... Meriton 1jave burg, per qejf....
Po iken ne drejtime t pa ditura moj drejtoreshe.... Na trego ku shkon, se ka rrezik ndonje kidnaping e te sekuestrojne....Me thuaj arsyen , ckame ber une?
ne kete burg ka lehtesira, ju ofrojme miksitet me denuarit ne nje dhome ka unisex ....Qeka hap burg privat knej po avash se ka te drejta njeriu jo direkt prangat pa shkak...
ajo eshte gardiane kolege prandaj bertet n koridor......mundohet tju fuse frigen !Kjo tropojanja do burgos se ben shume zhurem ne forum
Alamet burgu qenka se hyn nje ne burg pale sa dalinne kete burg ka lehtesira, ju ofrojme miksitet me denuarit ne nje dhome ka unisex ....
mos e kruj dhe ti se ta po bjen n burg nje dite...Alamet burgu qenka se hyn nje ne burg pale sa dalin![]()