scadarsko
Locus omnem
Jo akoma, nuk jeni n stadin kritik....Nxirri prangat![]()
Jo akoma, nuk jeni n stadin kritik....Nxirri prangat![]()
Joooo nuk rri me kecatTi je me kecat e roberto-uk,se skishim vend
Do shkosh do shkosh, dhe ti.... Ku shikove sadomasokizem?Ej mos e ktheni muhabetin ne sadomazo. Po shkojme ne burg apo jo se plasen prangat ketej![]()
Aty po t them me kecat je i sigurte-.Joooo nuk rri me kecat![]()
Jo akoma, nuk jeni n stadin kritik....
Ne nuk ju keshillojme per thyerje rregullave!Me thuaj 1 rregull te caktuar, qe ta thyej pra![]()
Ne nuk ju keshillojme per thyerje rregullave!
Ty t'i kishin vu prangat me qejf gjysma e forumit...Po mua kush do me arrestoje, dhe pse![]()
A duhet me nis nga xhepat prapa e me arrit tek ato para?Mi kontrollo xhepat![]()
Hahaha jo se ju bej fraction ne thyerje rregullit uniforme. Vetem kur ju kapim flagrante, ateher hyjme control general gjithmone ne prani te colegeveMi kontrollo xhepat![]()
Kujdes ti permbaju, se dhe ti burg !A duhet me nis nga xhepat prapa e me arrit tek ato para?
Jo nuk jeni person i njohur nga drejtesia....Nuk i di rregullat e policise..se nga ja fillojne , une jam e dyshuarja....![]()
Ti prit transferten neser drejt burgut te grave....transfert en post: 1005830 said:Nga burg e kthyer role playPastaj un denohem
Vetem pqs kan brek te kuqe e sytjena te zeza nryshe mle me kecat mir jamTi prit transferten neser drejt burgut te grave....
Hahahahaha edhe kecat n bermuda t kuqe do ti veshim....Vetem pqs kan brek te kuqe e sytjena te zeza nryshe mle me kecat mir jam![]()