Prezantohu

Status
Not open for further replies.

Anana

Primus registratum
Re: Prezantohu

shyqyr... /pf/images/graemlins/smile.gif

Hey, kusht eshte ai te fotoja? Vellai? /pf/images/graemlins/laugh.gif

elviskelmendi

Primus registratum

Ketu eshte 20 e 16 minuta por a flihet sonte ne premte ne darke ...madje kur ka me te prit nje femen si kjo zemrushja jeme indiane /pf/images/graemlins/smile.gif. I cant wait to see her

elviskelmendi

Primus registratum

/pf/images/graemlins/smile.gif thank you. She is very pretty really. She likes to cook north indian food like "malassa". But it is quite spicy /pf/images/graemlins/smile.gif. ma djegse se ajo vehte....:)

Anana

Primus registratum

wow, gatuani ju femrat e tjera moj? Une s'di nga kapet tigani per vete. Sa here provoj te gatuaj, shpethen ndonje gje ne guzhine /pf/images/graemlins/cry.gif.

elviskelmendi

Primus registratum

Ather thojne me marr per gru shqiptare. Cka me e ba mos me dit me gatu. Indianet e veriut edhe nese jane bijat e noj superbilioneri i mson e ama me gatu qysh sa grima.

VoGeLuShI

Primus registratum

e pse u dashka me patjeter te mertohesh me femer, ke cuna te mire sa te duash qe dijne t'i bejne gjerat me mire se femrat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

pensaci /pf/images/graemlins/devil.gif

Anana

Primus registratum

Nuk e di. Ketej nga anet tona gatuajne cunat /pf/images/graemlins/laugh.gif.

pinkparadise

Forumium maestatis

...ehe...edhe ketej nga ate e mia cuna gjuajne...por ndonjehere me tull kokes, kur nuk ja vlen me ju gjujt ndryshe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
e pse u dashka me patjeter te mertohesh me femer, ke cuna te mire sa te duash qe dijne t'i bejne gjerat me mire se femrat /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

hahahha. Kam une nje shok qe vdes per cuna. Eshte bjond nordik dhe sh. i mire. Lo puoi trovare in Gaydar. Pensaci /pf/images/graemlins/devil.gif

Anana

Primus registratum

...ehe...edhe ketej nga ate e mia cuna gjuajne...por ndonjehere me tull kokes, kur nuk ja vlen me ju gjujt ndryshe /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif. Mire e ke ti. Vetem tulla kokes u vjen per mbare, e dine vete ata /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

elviskelmendi

Primus registratum

[/ QUOTE ]

ahahaha /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif /pf/images/graemlins/goofy.gif

VoGeLuShI

Primus registratum

[/ QUOTE ]

hahahha. Kam une nje shok qe vdes per cuna. Eshte bjond nordik dhe sh. i mire. Lo puoi trovare in Gaydar. Pensaci /pf/images/graemlins/devil.gif

[/ QUOTE ]

ehhhhh un kam kaluar ne menopauz tani...s'kam me moshe per keto gjera.. /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/grin.gif

Anana

Primus registratum

jo more...ok, si te duash. Qe ne Itali ai per vit te ri qe te takonte njerin, Francez. Po u ndane pastaj, nuk u eci...

Anana

Primus registratum

Mirupafshim...Sillu mire /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

Ehe, Arcushi, keteja nga ne, jane me pakice...

Status
Not open for further replies.