Prezantohu

Status
Not open for further replies.

abs

nuk e di...
Re: Prezantohu

Asaj besa po i hapen alemet fjalsh, se njashtu duhen vajzat me ja mledh ...dmth me i majt vesh djemt! /pf/images/graemlins/cool.gif

Ti rruju per vedi /pf/images/graemlins/laugh.gif, se po t'dalin fjal qe s'ke muskuj barku e po na met mren /pf/images/graemlins/crazy.gif

Yllka jo mi goc s'jan te turpshem cunat, pooor energjine e tyne te te kenunit te turpshem, e kan marr vajzat n'dore e po merren me 'drejtimin' e tyne, dhe kto si te amancipum qe jane, kane ra dakort me u fut n' kthetrat, oops n'edukim t'femnave se e dini mire, pa to asht jeta si gjella pa kryp! /pf/images/graemlins/grin.gif

Autoritar me mbeshtet tesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

ahu, s'i di detajet una. Vetem per te qesh me vjen /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif

abs

nuk e di...

M'duket se te pelqen fanela e tij,prandaj qesh ti /pf/images/graemlins/laugh.gif, gjithsesi qeshja shej pozitive e'komunikimit asht /pf/images/graemlins/laugh.gif

elviskelmendi

Primus registratum

Ska le ala ajo bij nanet me me vesh kur ma thot truni mu me u zhvesh ose me me fut ne kthetra kur du me dal. Ma njef trimnin mua ti. Kurr sme ka thirr mama 'biri i nenes" por 'trimi i nenes"

abs

nuk e di...

se vej n' ndyshim qe nana e don djalin trim.fundja jane fjalet/deshira e nanes.
vecse ke dhe do rrug me u ba trim, po te ishte ndryshe /pf/images/graemlins/grin.gif
s'kishe nevoj me shkrujt tek blloku=zvishu!
se vec shikimi prej 'trimi' komunikonte mjaftueshem.

Apo ke ndonje argument tjeter per ate zvishu /pf/images/graemlins/idea.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

elviskelmendi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
se vej n' ndyshim qe nana e don djalin trim.fundja jane fjalet/deshira e nanes.
vecse ke dhe do rrug me u ba trim, po te ishte ndryshe /pf/images/graemlins/grin.gif
s'kishe nevoj me shkrujt tek blloku=zvishu!
se vec shikimi prej 'trimi' komunikonte mjaftueshem.

Apo ke ndonje argument tjeter per ate zvishu /pf/images/graemlins/idea.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

'Zhvishu" asht urdher qe i drejtohet armikut qe e ke kap rob ose asht dorezu...! Mos te shkojn mendja tjeterkund pervecse kesaj.

Anana

Primus registratum

Posi pra. /pf/images/graemlins/tongue.gif Sec po me kujtohet ajo shprehja "Terhiqe mos e keput"...

abs

nuk e di...

na mi ti,armiqt i injoron n'ajer ai, me ate fjalen ka dasht me than; Zhvishu nga paragjykimet /pf/images/graemlins/devil.gif

ket' s' ma tha direkt si patriote qe m'ka, tha po ja fus terthorazi... /pf/images/graemlins/laugh.gif prandaj ka citu fjalet /pf/images/graemlins/laugh.gif

elviskelmendi

Primus registratum

Zor asht me ma gjet anet e gjuhes pa pucrra te illta. Gjyshja me thoshte te dalin se te shpifen vajzat. Un kurr se kam besu gjyshen e shkrete deri sot.
Vetem prej ksaj teme me kan dal 3 dhe e katerta eshte ne proces zhvillimi. Do zhvillohet krejt sapo yllka te shkruaje pas meje.

Anana

Primus registratum

He? S'e kuptova une kete...

U prit per pucra e ke fjalen ti? Te kane dale 3 e do te behen 4? Prape s'po e kuptoj. Po me duket vetja si polici.

Ah whatever, nice picture.

elviskelmendi

Primus registratum

shi ban sikur skupton. ose ske faj ti se je prej 'dheut te poshtem" -term me te cilin gjyshi jem i referohej "shqiperise se jugut". Mir pra po investoj pak kohe e dije me te shpjegu punen e pucrave. Ne traditen shkodrane fenomeni i daljes se pucrave anes gjuhes konsiderohet si shenje konkrete e shpifjeve te njerezve te caktuar ndaj personit qe i dalin pucrat. Pra duke e integru kyt teori ne kontekstin tone, pucrat e mija dalin prej shpifjeve tuja.

Faleminderit per komentin e bere per foton. Ne fakt te gjith mendojne qe jam nice. Dhe njerezit qe kam rretherrotull 'garojne' per te pas vemendjen time.
Mu me pelqejne njerezit 'competitive"-qe garojne por jo deri ne ate pike sa me sakrifiku even jeten per mua ose per vemendjen time.
Gjithmone jam trondit nga tentativat e vetvrasjeve te vajzave per mua. Dhe un u kam than mos me vra vetin por ato vazhdojne ta vrasin tu thane qe "ma mire vdekun se pa mua".
Un e kuptoj gjendjen e tyre shpirterore te renduar dhe perpiqem tjua lehtesoj duke u than 'pse vrisni veten me kaq pasion per nje njeri te paarritshem /pf/images/graemlins/smile.gif? Ato me thojne qe asgja nuk eshte e pamundur. Biles edhe E-PAMUNDURA thote jam e mundur.

pinkparadise

Forumium maestatis

o shoqja yllka shembullore /pf/images/graemlins/laugh.gif eshte shume i thelle djali moj...leje mos u lodh... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

hahaha.....Edhe me sens humori. Ah edhe mua me eshte merzit jeta. Po do rri verdalle dhe per ca kohe them /pf/images/graemlins/rockband.gif

Mire qe ma shpjegove se hic mendja mua /pf/images/graemlins/thumbsup.gif

elviskelmendi

Primus registratum

o shoqja yllka shembullore /pf/images/graemlins/laugh.gif eshte shume i thelle djali moj...leje mos u lodh... /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

e kishte fjalen per mua .....ahahah. come on just a little joke. Jeta pa femra dhe humor eshte si gjella pa kripe. Dhe ska asgja ma te bukur kur nga njeri element ze shkaktohet tjetri....te vije te qeshesh apo humor nga femra ..ose nga humori te vije femra...:)

pinkparadise

Forumium maestatis

plako, po mire, tani nga prezenca e yllkes u bere humorist/shkator/komik etc... apo ngaqe e ke humorin e holle/fin/te kapshem etc ... edhe mendon se terhoqe yllken...??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

jo per gjo, po kam nevoje per detaje te kuptoj me teper mbi boten tende te thelle...gjithmon nese ka... /pf/images/graemlins/laugh.gif

*tani ulu ne divan...dhe me thuaj...cfare te ka ndodhur kur ishte 3vjec...qe shkaktoi kaq traumatizma te thella per te bere te pamundur rekuperimin e gjith potencjalit tend psikollogjik /pf/images/graemlins/laugh.gif

elviskelmendi

Primus registratum

plako, po mire, tani nga prezenca e yllkes u bere humorist/shkator/komik etc... apo ngaqe e ke humorin e holle/fin/te kapshem etc ... edhe mendon se terhoqe yllken...??? /pf/images/graemlins/laugh.gif

jo per gjo, po kam nevoje per detaje te kuptoj me teper mbi boten tende te thelle...gjithmon nese ka... /pf/images/graemlins/laugh.gif

*tani ulu ne divan...dhe me thuaj...cfare te ka ndodhur kur ishte 3vjec...qe shkaktoi kaq traumatizma te thella per te bere te pamundur rekuperimin e gjith potencjalit tend psikollogjik /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

dmth ma fute eee?

Anana

Primus registratum

lereni moj rehat djalin se u lodh. Kemi tere diten qe i biem ne qafe. 3 apo 10 me nje /pf/images/graemlins/laugh.gif

elviskelmendi

Primus registratum

lereni moj rehat djalin se u lodh. Kemi tere diten qe i biem ne qafe. 3 apo 10 me nje /pf/images/graemlins/laugh.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/laugh.gif zemer te kam. thank you per ket gja.

pinkparadise

Forumium maestatis

eeehhh??? me fal..???

un = femer (prej verteti)
femra = ska ca te fusi (mqse prej jam verteti)

ti mendon se te futa gje???
/pf/images/graemlins/laugh.gif nejseeee....
prit, prit...te riformuloj pytjen...se i rash anash e anash...po thjesht per humor edhe une...se u nisa nga kjo qe the ti "come on just a little joke" /pf/images/graemlins/laugh.gif
doja te dija, ty personalisht si Colin Farel qe je /pf/images/graemlins/laugh.gif (ps: se ta pash komentin ke erosi /pf/images/graemlins/laugh.gif )
-ti terheq femrat dhe pastaj behet (situata/momenti) humoristike???apo je aq humoristik saqe terheq femrat ???
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Status
Not open for further replies.