Prezantohu

Status
Not open for further replies.
S

Scorpion

Guest
Re: Prezantohu

tip "karagjozi" do te thuash pink? /pf/images/graemlins/smash.gif /pf/images/graemlins/shrug.gif

C'ke me djalin /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/eek.gif Moj, mistrecke, nuk t'u lodh truri ty mi qe do me bo seanca psikologjie tashi e? /pf/images/graemlins/eek.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Harrova un, ti funksiono me energji diellore dhe henore /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tipsy.gif. Po lere me cunin se eshte kenaqur duke pare veten gjithe diten ne pasqyre sot /pf/images/graemlins/laugh.gif.

elviskelmendi

Primus registratum

Ujit te turbullt dhe femrave te veshura pink mos u beso kurr me ka pas msu mama.

Kush asht Colin Farel allahile?

Pytje ma sinjifikante se ke ba itash sme ka ba asnje vajze deri me sot por ma merr menja se pergjigjen dhe arsyen duhet me e dhan ju vajzat. si thu ti?

Qysh se jam ken i vogel familja me ka injektu virtytin e modestise e pervunjtshmerise. Un shfrytezoj rastin te falenderoj familjen time dhe te gjith ata qe i dua dhe me duan. Mos ti mbesi hatri ndokuj si -pinkparadise - qe nuk i permenda pasi ju siguroj qe eshte vec per arsye harrese.

pinkparadise

Forumium maestatis

/pf/images/graemlins/lol.gif
me raft pika ... /pf/images/graemlins/lol.gif po ti spaske faj...kshu eshte kur frekuenton pula qe din vetem te kakarisin... /pf/images/graemlins/laugh.gif

*degjuat emisjonin pershendetje te drejtperdrejta nga nje bote paralele /pf/images/graemlins/laugh.gif *

nejse pytjes nuk ju pergjigje...uuuuffff ta shkruaj edhe njehere te trete... /pf/images/graemlins/laugh.gif ska gjo ska, leje fare....se ja gjeta pergjigjen vete /pf/images/graemlins/laugh.gif

ps: ju te dy siper mos me beni avokatet e te bukurve /pf/images/graemlins/laugh.gif se djali eshte mese i zoti qe pervecse te shtypi ne tastjere ...te japi te pakten nje pergjigje...qofte edhe te larget nga pytja /pf/images/graemlins/laugh.gif

pss: teta, je suis en plain forme /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="black"> I can more than see it mistrece (te keqen e baterive /pf/images/graemlins/lol.gif ) /pf/images/graemlins/laugh.gif.

Po kush po bente avokatin mi cupke, mua per vete thjesht me erdhi gjynah /pf/images/graemlins/laugh.gif.
</font>

pinkparadise

Forumium maestatis

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
Sic e shef dhe e provon vehte ....jam i parezistueshem.

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif
ej...e njef ate shprehjen ti??? ..ate qe thote...: bir selmani nenes ca te te qaj me pare /pf/images/graemlins/laugh.gif

ufff...ej dil me shpesh knej se pervec te qenurit parrezistueshmerisht i *bukur* /pf/images/graemlins/laugh.gif je edhe fenomen...
me shkrive mnjf /pf/images/graemlins/laugh.gif

teta..se shpejti do aplikosh per none tereza po vazhdove me kesi lloj zemergjeresirash /pf/images/graemlins/laugh.gif

eniad

Forumium maestatis

Ishin zon venet anej /pf/images/graemlins/laugh.gif. Ika un tashi, vazhdoni vet. (takohemi neser ke koshi /pf/images/graemlins/laugh.gif )

Princesha

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
ahahaha, tash na hapni fjal mu e rozit eee? Mvraft zoti gra ma thashethemxhije skam pa. Mos i hapni fjal asaj se asht vajz e se merr kush manej

[/ QUOTE ]

ah si s't'rrin rahat... ti njat hall ke mos me m'marr kush mu /pf/images/graemlins/laugh.gif

elviskelmendi

Primus registratum

Lene qe mu shpifen por fillun te me vajtojne per se gjalli.
Pervecse urrejtje perverse , sdi cka ta quj ket akt. Megjithate un distancohem dhe ju ftoj edhe ju te tjereve te distancoheni nga ky akt cnjerzor. Me ket ne tregojme vlerat tona te kultivuara dhe konsoliduara, dhe denojme devijimin nga keto standarte. Fjalen e radhes e ka ...Shembullorja.

Anana

Primus registratum

Arcusho s'paske gjume per vete.

Une s'kam gje per te thene sot. Vetem qe my prish kompjuteri me vajti tere mengjesi kot keshtuqe s'do merrem me llafe sot.

Autoritari ne Singapor ti apo thua kot?

Anana

Primus registratum

Ah ok, interesante. Si jane ato gocat andej? Sec kam pershtypjen qe cunat bien permbys per aziatiket.

elviskelmendi

Primus registratum

Cdoni te thoni me keto fjale huh? Mos valle kujtoni qe kam folur gjera te paqena? Well nese mendoni keshtu athere nuk jam shok i juji ma. As ju nuk jeni shok me mu. /pf/images/graemlins/frown.gif

Status
Not open for further replies.