Prezantohu

Status
Not open for further replies.

Anana

Primus registratum
Re: Prezantohu

Ehe, shembullore jam, po ti gjeje ate foton e plazhit se ketu te une s'ka plazh as ne vere /pf/images/graemlins/wink.gif

Abstract, le te jete autoritar mi se rritet me shume autoriteti me rroba plazhi /pf/images/graemlins/devil.gif

Anana

Primus registratum

hej, nuk shof foto une. E hoqe dhe ate te vjetren /pf/images/graemlins/cry.gif

abs

nuk e di...

Yllka nuk ja shoh as un rrobat e plazhit, autoritar /pf/images/graemlins/smash.gif

bebi

Primus registratum

</font><blockquote><font class="small">Citim:</font><hr />
s'po s'po s'po thojne pleqt e katundit /pf/images/graemlins/laugh.gif
hidhu mor djal, nese je autoritar mbaj fjalen!
se humbe autoritetin, kaq!
/pf/images/graemlins/crazy.gif

Olalalaaa sa e paska...krahun /pf/images/graemlins/lol.gif

[/ QUOTE ]

/pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif /pf/images/graemlins/lol.gif kjo ishte randshem shum !!!! /pf/images/graemlins/lol.gif

e madhe je, skam ca tham tesh !

Anana

Primus registratum

Pse ben si i turpshem ky autoritari mi? Ua, na la po soditur peisazhin. Eh....

S

Scorpion

Guest

Se mos ke dasht me pa dhe ato te vitheve mi /pf/images/graemlins/devil.gif

abs

nuk e di...

jo mi goc, scorpi deshi te te pyesi nese do dy foto te te njejtit objekt por ne kendveshtrime te ndryshme /pf/images/graemlins/devil.gif

them se autoritari ta mban fjalen!

/pf/images/graemlins/cool.gif

S

Scorpion

Guest

Me bikini the, jooooooooo as qe behet llaf, une i dua çupkat ashtu si i ka bere mamaja, pa gje fare /pf/images/graemlins/tonguee.gif Ciao! /pf/images/graemlins/wave.gif

abs sa me kupton maj dreq /pf/images/graemlins/kiss.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Anana

Primus registratum

e tallu tallu ne po foto hic s'pame. Na late pa punuar na late /pf/images/graemlins/tongue.gif

abs

nuk e di...

ngaqe t' du mor /pf/images/graemlins/kiss.gif si rob shpije qe t' kam /pf/images/graemlins/laugh.gif

Ylka, ai esht tuj e ba gati foton e ti thu...he se tensioni i pritjes ka kuptim... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

merruni me llafe ju, se un jam sqaru me prezantimet per vedi /pf/images/graemlins/cool.gif

abs

nuk e di...

Yllka tesh qe erdhi Rozi ma mir mos humb koh, se kjo ja shterngon rrypat atij /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/devil.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Shif kur te vijne i veshun tesh /pf/images/graemlins/laugh.gif

elviskelmendi

Primus registratum

Pse mar u ba trupi jem objektiv i syve te uritur tuj aaa? Un ju plotsova deshiren e hoqa fanelen . ju deshet ma shum. Tani mbetet edhe pa at pjese trupi. Se sa me ju dhan doren merrni krahun ju. Tju fus nje bojkotim total tash....

Anana

Primus registratum

hahhha. Qe kur jane bere cunat e turpshem me? Ne shaka po benim po ti vish car te duash. Edhe kjo fotoja lart e bukur qeka, Misterioze.....

Mire e paske ti Abs. Erdhi Rozi, e vuri foton. /pf/images/graemlins/laugh.gif

elviskelmendi

Primus registratum

ahahaha, tash na hapni fjal mu e rozit eee? Mvraft zoti gra ma thashethemxhije skam pa. Mos i hapni fjal asaj se asht vajz e se merr kush manej

Status
Not open for further replies.