poshte moderatoret :P

B

briiigi

Guest
Re: poshte moderatoret :p

cte duhet ty jeta ime private mor cun!!!
ti je ai qe del dhe flet ...une e mbaj per vete /pf/images/graemlins/wink.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga briiigi:
[qb] cte duhet ty jeta ime private mor cun!!!
ti je ai qe del dhe flet ...une e mbaj per vete /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
po deshaAAAAaaaaa ta dija moj se si beqar qe jam me duhet nje beqare ke apo jo po nuk pate me bej nej zile mua.se dy hapa e kam hollanden nje vrap pele me gomar aty me ke apo je akoma ne tr ti /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

B

briiigi

Guest

ahu dhe ti ...
e mos ma kujto tiranen, se do me kapi e qajtmja /pf/images/graemlins/frown.gif
e cte duhet a jam beqare i her ... per ty sjam /pf/images/graemlins/wink.gif
je me i vockel ti /pf/images/graemlins/tongue.gif . te me kapi ligji muaaaaaa?!
lol

B

briiigi

Guest

ca me ty?
ke nai shqetesim ti?
Je zhduk fare jo per gje /pf/images/graemlins/laugh.gif

Jam me provime,dhe shume i stresuar keto dite,per ket arsye nuk po dukem shume;Po ti si ja kalove nje her ne shqiperi,nuk na ke shkruajtur fare,une po prisja ndonje mesazh.

Jo mi jo nuk kam ndonje shqetesim,se te kisha do e kisha thene,po e theshe me kuptimin...

B

briiigi

Guest

une prisja te me shkruaje ti /pf/images/graemlins/laugh.gif
kur te kesh kohe hidhi 2 rreshta ne MP, dhe nise /pf/images/graemlins/smile.gif
kisses
O

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga X-Ray:
[qb] Lere heliosin se nuk ka mbush akoma moshen ,po me mua cfare do behet,se nuk po kuptoj asgje! [/qb]
hhhhhhhhhhmmmmmmmmmmmmmm i shkreti un qe smu ndan keta keq bersit /pf/images/graemlins/frown.gif o x-kotiiiiiiii a e ke pyetur ti re se ca moshe ka brigiiiiiiiiii?
o brigiiiiiiii te jesh e sigurt ligji ste kap moj qafsha hasmin /pf/images/graemlins/laugh.gif
o x.rayyyyyyyy pse re te dy jemi kukorenc re tek kjo brigiiiiiiiiii mir q eme njef ti mua qe te ikes hsa me shpejt nga kjo se ti e di jam kamnpion un fitoj /pf/images/graemlins/tongue.gif edhe qe ra muhabeti MILANI ehste me i miriiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii /pf/images/graemlins/wink.gif

Ah ti re cun,nuk ke vetem shkrimin per te rregulluar por edhe shume gjera te tjera /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Bad-guy

Primus registratum

ej o X-ray po akoma gjalle qenke ti?une kam qe mbas ndeshjes me UDINESEN qe nuk ta shof me emrin gjekundi!apo eshte skema rrini ca dite sa te harrohet pastaj dilni prape ne forum?

B

briiigi

Guest

skeme e njohur kjo e fundit /pf/images/graemlins/tongue.gif

X-Ray, sa mire i ke thene ati Heliosit /pf/images/graemlins/tongue.gif

B

briiigi

Guest

o Helios, do te moderoj se ke dale jashte teme...
ktu o shaj moderatoret, o lavderoi, per gje tjeter ste dume /pf/images/graemlins/tongue.gif
lol

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga briiigi:
[qb] o Helios, do te moderoj se ke dale jashte teme...
ktu o shaj moderatoret, o lavderoi, per gje tjeter ste dume /pf/images/graemlins/tongue.gif
lol [/qb]
o brigiiiiii hm mos je shoqja e asaj ti moj qe futet ne chat me nick dutch_girl? e qe the ti moj brigi qe sthe gje fare hhhm po te vegl jemi ne moj edhe do mesoim.po buzet avash mi mbaj mir se ma hoqe trurin.tani te shaj pak moderatoret
ku je re tutkun femi x-rayyyyyyyy ku humbe re te humbte vjeraaaaaaaaaaa.sa kot qe ehste kreq

Le_Routard

Forumium maestatis

Posht e lart e, lart e posht e. Sa her dalim nga tema keshtu i cojm keta te shkretet /pf/images/graemlins/laugh.gif

B

briiigi

Guest

zeqo, shoqe e kam ate pse????
Gjithsesi mua me gjen me emrin briiigi edhe po u futa ne chat /pf/images/graemlins/smile.gif
POshte moderatoret INTERISTA !!!
lol
shaka guys /pf/images/graemlins/laugh.gif

O ti na marresh te keqen ne Interistave /pf/images/graemlins/laugh.gif
Ne jemi si shpirt qe te gjithe,kete nuk mund ta mohosh,se je dhe vete koshiente nese nuk gabohem.
Poshte moderatoret juventine dhe ata Milaniste qe e kerkojne vete. /pf/images/graemlins/laugh.gif

B

briiigi

Guest

po ketu pergjegjsia bie mbi mua, ska ndonje moderator tjeter juventin (ska fare) apo milanist pervec meje... :devil:
kshu me thua ti mua???
Ste vjen zor ste vjen...nje feme r qe keni moderatore ketu... e keqtratoni ... PTUHHHHHHH
turp te te vije!!!! :cry:

Uuuuu po na qan moderatorja,mos qaj xhan mos qaj,cfare te blej shoku cokollata apo akollore?
Po he pra mos qaj me tani,se po me vjen edhe mua per te qare.

Nga ke humbur fare,sje bere e gjalle hic,e mban veten dhe per moderatore /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nqs te dergoj nje foto,a ke mundesi me,ta futesh ne albforum???
Te puc :kiss: