poshte moderatoret :P

Re: poshte moderatoret :p

jo mi jo se nuk jam kaq i keq une ,e leme njehere ne 50 vjet /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

B

briiigi

Guest

aq pak? i sigurt?
se mos ta mbush mendjen ku i dihet /pf/images/graemlins/laugh.gif

B

briiigi

Guest

mund te me shkoje mendja ne disa gjera...
po shpresojme te mos jete naughty /pf/images/graemlins/laugh.gif

B

briiigi

Guest

TE nderuar Tifoze /pf/images/graemlins/laugh.gif
qe sot e tutje keni dhe nje milaniste qe moderon /pf/images/graemlins/laugh.gif
kshuqe mos u beni merak se sdo i leme keta interistat te bejne si te duan /pf/images/graemlins/laugh.gif

Juir

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga briiigi:
[qb] ore po nuk eshte pisllik i modh ky, qe edhe 2 cope moderatore qe kemi na i kane vene interista??? [/qb]
PLAS NGA INATI,KEMBES TI BIESH.INTERISTA DHE PIKE ANZI DY PIKA ME QE JEMI DY.CIAO.FORZA INTER,GJITHMONE ME TY.

PS.TANI E PASHE KETE TEME,SE SHPJETI DO MBYLLET /pf/images/graemlins/smile.gif

Juir

Forumium maestatis

[qb] TE nderuar Tifoze /pf/images/graemlins/laugh.gif
kshuqe mos u beni merak se sdo i leme keta interistat te bejne si te duan /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
KORRUPSION I GJALLE BRIIIGI,NUK ESHTE E DRJETE DO ANKOHEM TE MANDI /pf/images/graemlins/tongue.gif ,KEMI ESKLUZIVITETIN E KETYRE TEMAVE,PAK E SAKTE,JO SHUME E PER LUME.

Juir

Forumium maestatis

kshuqe mos u beni merak se sdo i leme keta interistat te bejne si te duan /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
KORRUPSION I GJALLE BRIIIGI,NUK ESHTE E DRJETE DO ANKOHEM TE MANDI /pf/images/graemlins/tongue.gif ,KEMI ESKLUZIVITETIN E KETYRE TEMAVE,PAK E SAKTE,JO SHUME E PER LUME.

Ardi

Primus registratum

Aiiii anallim loje nuk quhet pse vetem interista e milanista moderator.Do hull kandidaturen per tu edhe une moderatore...

Ardi

Primus registratum

O popull po me votuat mua ju premtoj uje ruuge drita ca doni me shum /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nejse se te gjithe kshu thone e pastaj si majne premtimet po them dhe une nje here ku i dihet mbase fitoj /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

arbi

Primus registratum

premto edhe pare se njesoj eshte se mos je i detyruar ta mbash premtimin pastaj /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ardi

Primus registratum

Po me premtoj /pf/images/graemlins/laugh.gif
Premtoj se Interi do fitoj kampionatin...
Obobobo ca thash.Ma boni hallall po kjo e funit eshte shume e veshtire per tu realizuar /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

eM

Paper Moon

wow sa paska vajt kjo tema!!!!!! /pf/images/graemlins/laugh.gif

keshtu nuk shkon, kjo qeka xhelozi e gjalle....

/pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

B

briiigi

Guest

Fillimisht postuar nga Juir:
[qb]
KORRUPSION I GJALLE BRIIIGI,NUK ESHTE E DRJETE DO ANKOHEM TE MANDI /pf/images/graemlins/tongue.gif ,KEMI ESKLUZIVITETIN E KETYRE TEMAVE,PAK E SAKTE,JO SHUME E PER LUME. [/qb]
e ku e pe korrupsionin ti me??? pak se po ju bej shoqni se ishit vetem dy cuna. Ti ne vend te falenderosh ata qe me vone, ben gam gam kot me kot /pf/images/graemlins/smile.gif
lol
hihihihihiihih

te nderuar tifoz mos e prishni gjakun se te gjitheve do ju bejme moderator,pa frik fare1

Vetem juventint nuk bejme moderator sepse eshte e ndaluar tek rregullorja e forumit sepse jane nena e korrupsionit dhe keq perdorimt te cdo gjeje /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

B

briiigi

Guest

per ate punen e juventineve dhe korrupsionit bashkohem me parafolesin.... e pe sa kot fitun dje???

Edhe kujdes me ato deklaratat /pf/images/graemlins/tongue.gif
se nuk i ben dot te gjithe moderator /pf/images/graemlins/tongue.gif , ose hiq dore vete, tani qe u bera une /pf/images/graemlins/laugh.gif

Hemi dhe ti se nje shaka bera une,pa dale dale nje cik ti kujt i jep urdhera ti /pf/images/graemlins/laugh.gif duhet ti respektosh mete vjetrit ne karrier /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif ,more vesh apo jo /pf/images/graemlins/laugh.gif :tipsy:

B

briiigi

Guest

nuk du me ja dit hic /pf/images/graemlins/tongue.gif isoj jemi me grada
hahahahahhahaah
nejse check Pm

Po iki une nje here se po me hapet koka
flasim soon
take care
byeeeeeeeeee
dhe po ma pe ate shokun tim online mi boj te fala.