Portofoli i artit tend...

bebi

Primus registratum
Re: Portofoli i artit tend...

un shof at katrorin me kryq t'kuq :rolleyes:

nejse, kush don punimet e mija te qojne gishtin e parafundit te kambes se majte. po arriti me e ba ket, ja coj me email.
kaq.
/pf/images/graemlins/laugh.gif

Odea

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Blue:
[qb] un shof at katrorin me kryq t'kuq :rolleyes:

nejse, kush don punimet e mija te qojne gishtin e parafundit te kambes se majte. po arriti me e ba ket, ja coj me email.
kaq.
/pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
hahaha, kaq duhet? Po kete po e bokam une tashi, ja prit ta ndihmoj icik me gishtat e dores....lol

Blue, mos ki turp fare lal se sapo ti shohesh keto skandalet e mia, menjehere do i vendosesh e do krenohesh me punen tende. Temen e kam hapur per te gjithe, edhe sikur te vendosin punimet e femijve te tyre, aq me e bukur do behej tema.
Vizatimi eshte gjithcka e hedhur mbi flete nepermjet vizave, lakimeve e ku di gjo une ca tjeter lol

Anyway, sdo e provoni ju te tjeret te vendosni ndonje vizatim tuajin? Apo te shokut ose shoqes suaj? Hmmm...come on guys, merrni icik guxim, si puna ime :rolleyes: lol

Odea :wave:

pippo

Primus registratum

Une studjoj per architetture keto ketu poshte jane dy morfema qe na kerkoheshin ne nje kurs projektimi mbi qytetin
versioni 1
xhexhi.jpg

versioni 2

xhexhi.jpg

Garo

Primus registratum

Me qe ra fjala per arkitekture , ketu keni dy punime mga te mijat / . Ky nuk mund te quhet art por nejse !
Pictures%2F108%5F0880.JPG
F108%5F0878.JPG[/IMG]

Odea

Primus registratum

Alross, nuk i shofim dot lal. Me duket se edhe ti ke nevoje per ndihmen e mrekullueshme te Blendit /pf/images/graemlins/wink.gif

Une do vendos ca nga ato qe beri gati Blendi (whom I thank very much :kiss: )

E para, piktura e bere nga shoku im (do vendos disa piktura te miqve te mi pasi per mua jane kujtime prej tyre si dhe fakte qe vizatimi nuk ka pse te jete vetem serioz /pf/images/graemlins/smile.gif )

beautiful.jpg

Parfume bottle /pf/images/graemlins/blush.gif
parfume+bottle.jpg

Shkarravinat e mia lol
sequence.jpg

Kaq per sot...nje dite tjeter do vendos skandalet e tjera lol :wave:

Odea

Kordelja

Valoris scriptorum

...edhe po ta tha zogthi e hongre vulen /pf/images/graemlins/wink.gif

abs

nuk e di...

Fillimisht postuar nga Lara Croft:
Bani pall sa te jeni gjall /pf/images/graemlins/laugh.gif

Pa shakara. Portofoli i artit tim mban vetem te holla.
/pf/images/graemlins/wink.gif

shif n portofol se mos ke naj stilolaps per 1 nje FIRM per pikturen tane, e du n pjesen e siperme t krahut, se du me mu duk dhe si tatoo /pf/images/graemlins/laugh.gif :kiss:

shine*

Primus registratum

Odea me pelqen drithija ne fund te atij parfumit /pf/images/graemlins/wink.gif .
Faithles ato vizatimet e tua tek faqja e pare jane tamammmm po tamam tipike te nje studenti ne arkitekture per mos te thene te nje arkitekti. Keto lloj skicimesh pelqehen shume nga arkitektat me çkam vene re, sidomos ato qe duken si zhgaravina po ne fakt kane shume ide brenda. Nice! Desha te shikoja po pate te tjera... te bej ca krahasime me disa pune qe kam pare ketej, nga ato qe jane edhe me "zhgaravina" por qe kane shume kuptim. Vidjot vet i ke bere? Me pelqen kombinimi dhe disa ide sidomos tek kjo e fundit ( me filter te kuq), ajo e para gjithashtu ishte per tu veçuar.
Per sa i perket per vete, shtepite me drite perjashta i qaj, hihihi, per te tjerat edhe vizen e drejte e bej me shkalle /pf/images/graemlins/tongue.gif .

Po mire po ndonjeri do na tregoj makete, apo pune ne graphic design aaa, jo vetem vizatime.. po piktoret e forumit ku jane?

ps. Sa te rezervuar qe jane keta artistat e forumit :eek: :smash: !

:wave:

Odea

Primus registratum

E pra, shume. Ca boni ere, hajdeni tashi e lereni turpin menjane por merrni guximin te postoni ketu your masterpieces sic kemi bere une dhe shine, dy piktore te shkelqyera /pf/images/graemlins/laugh.gif lol

Do vendos ca te tjera por sot me verte sme premton koha. Nje dite tjeter, do iu ndricoj me talentin tim lol

Deri atehere, mirupafshim :wave:

Odea :book:

Poseidon

Primus registratum

Eshte sa per te kaluar kohen e lire /pf/images/graemlins/tongue.gif punim me pastel .

/pf/images/graemlins/blush.gif

bebi

Primus registratum

komplimentet e mia!
puna asht bajagi e bukur, kam vetem nji opinion n'forme kritiket t'vogel.
Ndoshta asht faji i modeles, por ka pak shprehje si veper artit(per synin tem).
Per mu piktura apo cdo lloj artit tjeter ka ma shume vlera ne shprehje sesa ne punim.
Gjithsesi, s'mundem me e mohu qe asht pune e bukur.
komplimente!

Kordelja

Valoris scriptorum

Odea, ti paske pasion skicen, dikur ka qene edhe imja, fatkeqesisht s'kam as edhe nje te tille per be te ruajtur /pf/images/graemlins/frown.gif jam treguar e pakujdeshme, dhe sinqerisht kam 10 vjet qe nuk kam kapur laps me dore per skicime, e adhuroj hije driten e lapsit te plumbit. Do e riprovoj ndonjehere.

Pergezime dhe pres te tjera /pf/images/graemlins/smile.gif

.........

DSC00449.JPG

Wowwwwwwww, me pelqen shume, shume e embel dhe e ngrohte /pf/images/graemlins/smile.gif pergezime dhe juve /pf/images/graemlins/wink.gif

alinos

Forumium maestatis

Ka piktore ketu ne forum, por i kan lan pikturat ne Ongli, dy m'i kan dhuru mu, dhe nje Grace-it.
Asht shume piktor i zoti ne fakt dhe shume modest, prandaj dhe e du fort. /pf/images/graemlins/smile.gif
Do perpiqem te nxjerr ne foto pikturat qe kam vete dhe te shohim sa mire do e bej ket pune.
Por ja ku po e them se nje dite ato piktura kane per te qene e vetmja pasuri e imja, pervec trurit /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:
:cool:

p.s. Lara te hangsha talentin /pf/images/graemlins/laugh.gif

olti

Neo

Niveli im i artit figurativ arrin deri ketu:

una.gif

/pf/images/graemlins/laugh.gif