Po Petrosexat ku i kam....

Feld-Marshalli

Primus registratum
Re: Po Petrosexat ku i kam....

o kalamoja po te na thote njoni mer nonji ndodhi me gjergjin se nuk shtyhet kshu. a jo ka kap nonji here tu pi cigare apo kur keni qen duke pire mo?? mua personalisht me ka kapur nje dite ose me mire diten e pare te shkolles dhe kisha pi pak ne mbaja ere konjak dhe mo o qep jo do t eperjashtoj jo anej po knej. ne me bonte moral pse ne petroninsat vime ne shkolle te pim apo te mesojme. imagjinoni pak ti besh moral njerit qe sa kishte kthy nja dy teke konjak

Raven

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Feld-Marshalli:
[qb] o kalamoja po te na thote njoni mer nonji ndodhi me gjergjin se nuk shtyhet kshu. a jo ka kap nonji here tu pi cigare apo kur keni qen duke pire mo?? mua personalisht me ka kapur nje dite ose me mire diten e pare te shkolles dhe kisha pi pak ne mbaja ere konjak dhe mo o qep jo do t eperjashtoj jo anej po knej. ne me bonte moral pse ne petroninsat vime ne shkolle te pim apo te mesojme. imagjinoni pak ti besh moral njerit qe sa kishte kthy nja dy teke konjak [/qb]
Ah ca gallate, ka lezet petro, sa hyra ne te parin forum shqiptar me popullsi over 2000 topicu i pare qe shof...Petrosexat /pf/images/graemlins/laugh.gif , une jam te Petro ne vit te 2!!!
Qe te thoni ju, nit pare na ka pas be msim Gjergji, ishim rahat fare, 1 here vite 3 here jo, as qe behej fjale te pyste, nai provim tek tuk ishim rahat. Se ku lexova per Dodonen, zyshe e mire vallai, po eshte duke na e heq trunin fare kohet e fundit, shume thone qe eshte menopauza...kush e di /pf/images/graemlins/laugh.gif ! Kjo drejtoresha qe na ka ardh tashi si e urte duket, dmth ca i kemi kerku sikur na i ka plotesu (pervec 11-vjetorit te FRESSH qe nuk na dha leje :rolleyes: )! Vjet ka qene e forte, shko Gjergji te pjesa anas shkolles te kapte njeri me cigare, edhe sa afrohet ai fillojne bertasin ropt, gati per ti hy, pastaj kapi 2 veta tu i terheq per ne drejtori (1 ishte shoku im) ky shoku im nji ti ik, nji tja fut vrapit, kaloi hekrat, edhe kru u kthy ne shkolle mas 2 oresh i qeth tull, kishte heq mjekren ishte bo tjeter njeri...!! Varja...

P.N.L. rulezzz

j.

P_A_D_R_I_N_O

Primus registratum

petroninnisaaaaaaaaaaaaaaa ku jeni une per vete kame bere vitin e pare ne petronin dhe nje pjese te vitit te dyte po mo qef se ka qene nuk krahasohet msuset ishin hallall fare kishe qf t`shkoje n`msim megjithse kisht ca k.... qe te canin k... si fizika (Drita) letersia (pranvera) nji plake idiote. Ho pra mo bashkohuni per ner t`petros. shtyeni brezin e ri t`shkoj n`petronin, se aty osht jeta m`kujtohet gjithmone kur iknim nga hekrat dhe kur na kapnin mesueset dhe nuk dinim ca te thonim. Bashkohuniiiiiiiiiiiiii petronininnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn. /pf/images/graemlins/tongue.gif :rolleyes: :tipsy: :thumbsup: :smash: :sleep: :rockband:
help.gif

P_A_D_R_I_N_O

Primus registratum

e sa per sexa i q.... nonen ne jina mo t`miret edhe misin e shqiperise ne kemi qit na votra jone.
P.N.L per nji, t`gjith per P.N.L :rockband:

b.k.

Primus registratum

hej, po irini fizikes aty eshte apo ka ikur.

krize fare ka qene. Po arjana elektronikes aty eshte akoma. Ne te vjetrit i kerkojme falje te rinjve qe nuk i hoqem dot qafe keto te dyja.

Raven

Primus registratum

Fillimisht postuar nga blero:
[qb] hej, po irini fizikes aty eshte apo ka ikur.

krize fare ka qene. Po arjana elektronikes aty eshte akoma. Ne te vjetrit i kerkojme falje te rinjve qe nuk i hoqem dot qafe keto te dyja. [/qb]
Irinin e kane heq, Drita ehste be si lule (ja cfare ben dergimi i 5pte ne drejtori) kurse arjana persiston :eek:

j.

P_A_D_R_I_N_O

Primus registratum

Driten e kina pase mesuse kujdestare me k.... se ajo nuk kishte. Nji gjo e piset gjithmon zhul ishte asihere nuk lahej po kishte ne celular mo...
As i eskursion nuk na bote.
Ravena ca e dyte je ti lal

Raven

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Don Korleone:
[qb] Driten e kina pase mesuse kujdestare me k.... se ajo nuk kishte. Nji gjo e piset gjithmon zhul ishte asihere nuk lahej po kishte ne celular mo...
As i eskursion nuk na bote.
Ravena ca e dyte je ti lal [/qb]
7 /pf/images/graemlins/wink.gif

HeavenBesideHellWithin

Primus registratum

se maj men mire
-nderime te gjithve
une ekom maru petronini anej nga 94-95 se maj men mire lol
po maj men vitin e fundit e kena pas klasen ne kat te dyte
e njef njeri nje sonila sonila nje metalare:) qe ka pas nigju gansat me ate kam pas qen ne klase
kujtim ete bukra nga petrinini ai gjergji maj men me ka thirur njehere ne drejtori se pishim bar mrapa shkolles lol

Feld-Marshalli

Primus registratum

o lale ma prezanto pak sonilen mua mer se une jom fani me i modh i gunsave ne te bojm cik shoqni me. he me kaq e patet ju petroninsa qe nuk shkruni me

mostro

Putraku

Ejjj o kalamoja po HYGETI ME BASETA,eshte akoma ne shkolle apo ka ik?
basetat qe kishte ajo une as ne onderr si kom pa!ja fuste per qime te gjithe cunave te klases bashke me presorat e fiskultures /pf/images/graemlins/laugh.gif kur jepte ne ekunumik ajo fare fytyre /pf/images/graemlins/laugh.gif

HeavenBesideHellWithin

Primus registratum

eeeeeeee me dukets e e maj men kete hygetin ajo me barseta haaaaaaaaaaaaa
qe na tregonte ne mesim ca fustanesh i kishte ble burri
ca jepte sociologji filozofi nje bullshit tw tille
car lloj baxhelle ka pas qene
po do ket ik me kohe besoj
pooooooo maj men dhe arjana baxhellen qe te cante trapin mua njehere donte te me prente floket........ masanaje i vdiq burri me duket
po HENRI MONDANIN E NJEF NJERI henrin e liceut

Petroninsja

Primus registratum

Ore se kam harru me pyt, Po Dudi i diturise se makines eshte verdalle apo ka dal ne pension i gjori.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Po Beta e gjeografise qe ma kishte ate stilolapsin si anetene Benzi e bente si e forte nje gje e rrumbullaket dhe ne mos gaboj ishte njecik thuthuqe...
Po Bikerna e biolgjise, qe tregonte mesimin sikur po thoshte nje perralle edhe tundte tulet e krahut te dores qe i shkonin sa andej kendej....

Boby

Primus registratum

hej, po irini fizikes aty eshte apo ka ikur.
krize fare ka qene. Po arjana elektronikes aty eshte akoma. Ne te vjetrit i kerkojme falje te rinjve qe nuk i hoqem dot falje te rinjve qe nuk i hoqem dot
Mos ma shaj njeri zysh Arjanen se e kam si flori.E di qe shume e urrejn,por po mos ti bini ne qafe e te mos i ktheni fjale tere pordhe dhe ajo rehat ju le.Une per vete e kam si mamin nr.2.Kur shkojme per vizite une dhe ja dy shoke te mit jemi mbreter ne shpi te zysh Arjanes.
Sa per zysh Irinin e kam pas komshie.E eger ka qene megjithese une e kam pas shume mire me te.Po nqs. behet fjale per te dhene mesim,Irini ska te share.Zysh me pervoj.Une kam pas Tanin e historise kujdestar.Ai po qe eshte KOQE.
kshu pra i uroj gjith petroninsave te sotem gjith te mirat,dhe bofshin qef si kemi bere ne ne kohet tona. /pf/images/graemlins/laugh.gif

bobo

marksist-enverist

... kur te rritesh ti "voglushe"
cfar do behesh, as me thua?
-brigadiere, shoku im;(pergjigjet vogelushja /pf/images/graemlins/laugh.gif )
qe te kemi me shum prodhim... /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

jan rrit tashi "petrosex-at"
kam pas njoft mbesen e Haxhi Lleshit, nga petrua,!
po ti vogelushe /pf/images/graemlins/wink.gif ...?,kot jom tu tpyt, je bo brigadiere? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif
u rrit dynjaja /pf/images/graemlins/laugh.gif

TwEeTy

Primus registratum

Fillimisht postuar nga homerS:
[qb] ... kur te rritesh ti "voglushe"
cfar do behesh, as me thua?
-brigadiere, shoku im;(pergjigjet vogelushja /pf/images/graemlins/laugh.gif )
qe te kemi me shum prodhim... /pf/images/graemlins/laugh.gif
jan rrit tashi "petrosex-at"
kam pas njoft mbesen e Haxhi Lleshit, nga petrua,!
po ti vogelushe /pf/images/graemlins/wink.gif ...?,kot jom tu tpyt, je bo brigadiere? /pf/images/graemlins/laugh.gif
u rrit dynjaja /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
----------------------------------------

LOL /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif