Po Petrosexat ku i kam....

perdita durango

Primus registratum
Re: Po Petrosexat ku i kam....

putraku zemra nga e ke shtepine tina se edhe une te kopshti 31 kam qene e luja trenash te ferrat,po me hoqen se nuk me pelqenin ato perrallat e shemtuta,po s' kisha faj se femije komunistash(bllok mena na pelqen neve) kam qene e tani ngela me viva el kapitalismo.

mostro

Putraku

anej nga blloku e kam patur dikur(perballe jo mrena),Tek ai treni kam lene 18 pale poture dhe pizhama.Sa keq qe nuk te kam njohur me mire,te te beja nje xhiro ne vend te pare,aty ke shoferi :wave:

mostro

Putraku

nji aty daku atehere :wave:
pa histori partie ama /pf/images/graemlins/laugh.gif

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb] nji aty daku atehere :wave:
pa histori partie ama /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Pa histori partie plako :wave:
Edhe dicka:
PNL sikur nuk ka pas ftyra te shemtuta /pf/images/graemlins/laugh.gif
(si puna jote them)
:thumbsup:

mostro

Putraku

E vertet,si puna ime s'ka patur,ama te shemtuta si puna jote sa te dush ,anzi keni qone te gjithe seri si ke shpija e femise :wave:
+bojshit dhe histori partie /pf/images/graemlins/laugh.gif

Petroninsja

Primus registratum

Hey milet cbehet kendej nga Petro Nini land... /pf/images/graemlins/smile.gif
Po mo blendi mbesen e Haxhiut , te voglen e kishim ne klase goc e mire.. edhe putrakun e kam pas shok banke ... por ce do predikimi yt sdel se ishte si rrush /pf/images/graemlins/smile.gif ) /pf/images/graemlins/laugh.gif
Te morrsha te ligat Putrak /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nejse na kujtoni ndonje te forte nga Petro se u bene goxha vite por ama shkolle yll ngelet... :wub: :wave:

Le_Routard

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga PUTRAKU:
[qb]
Fillimisht postuar nga keti t.:
[qb]
Fillimisht postuar nga Boby:
[qb]
PIC0027.jpg

Ja dhe Petroninset duke bere fizkulture. /pf/images/graemlins/laugh.gif
1,2 1,2 1,2 1,2 [/qb]
[/qb]
Dritarja ne kat te dyte mu tek cepi ka qene banka ime,,ja dhe ne cep makina e tosit,parkuar para drejtoris...
ja dhe femrat tona me KILOTA :goofy: [/qb]
Po 'kiltotat' ku i pe ti me lal? Kilota ka pas ne kohe te partis, te zeza, pambuku, qe i nxirnin format gocave persmari. /pf/images/graemlins/laugh.gif Ora fiskultures ishte ora me e kendshme javes /pf/images/graemlins/laugh.gif

Meqe ra llafi, ajo dritarja fundit e katit te dyte me duket si ajo dritarja nga hypja me vjedh provimet e matematikes /pf/images/graemlins/laugh.gif Vetem se dikur ishte e lyer me te verdhe dhe ne mjes u dukshin shenjat e zeza qe kishin lene kepucet ushtarake nga kacavjerja /pf/images/graemlins/laugh.gif

Sot nuk duke pa kete foton ma do menia se nuk kishim per te lone as i gjurm....

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga *Vogelushja*:
[qb] Hey milet cbehet kendej nga Petro Nini land... /pf/images/graemlins/smile.gif
Po mo blendi mbesen e Haxhiut , te voglen e kishim ne klase goc e mire.. edhe putrakun e kam pas shok banke ... por ce do predikimi yt sdel se ishte si rrush /pf/images/graemlins/smile.gif ) /pf/images/graemlins/laugh.gif
Te morrsha te ligat Putrak /pf/images/graemlins/laugh.gif
Nejse na kujtoni ndonje te forte nga Petro se u bene goxha vite por ama shkolle yll ngelet... :wub: :wave: [/qb]
Cudi !!Ne kohen tone asnje femer nuk pranonte te ulej me ne,ishim bo si grup gay-sh.
Putraku paska qen vertete goc persmari /pf/images/graemlins/laugh.gif
Te morrsha te ligat Putrak
Kena pas bo PPSH ne.

perdita durango

Primus registratum

anej nga blloku e kam patur dikur(perballe jo mrena),Tek ai treni kam lene 18 pale poture dhe pizhama.Sa keq qe nuk te kam njohur me mire,te te beja nje xhiro ne vend te pare,aty ke shoferi :wave:

me siguri qe do jemi pare,se tirana ateher njihej e gjitha,po cfare viti e ke mbaruar maturen????

sita

Primus registratum

Petro Nini

Shkolla me e modhe ne bote. Pershendetje te gjithe brezave te intelektualeve te rrafinuar :rockband: qe kane dale nga bankat e Petro Ninit, sidomos brezit 89-93.

Sa koke zgjati Dudi ke Petronini pas renies se diktatures. E ka dhon doreheqjen?
Dudi ka qen presori me i modh e seksi i Petros.

plazhistja

Primus registratum

Ahh Petronini... :wub:
sa shum me ka marr malli /pf/images/graemlins/frown.gif ...

Nji :kiss: per te gjith Petrosexat /pf/images/graemlins/smile.gif

SienA_alb

Primus registratum

Ah sec kane dale ca histori te turpshme kete vit aty te petro...ato zyshat e reja e kane fajin...hajt pa problem...kjo nuk ndikon fare ne ate qe fatmiresisht per ne quhet:REPUTACION ABSOLUT!eC PETRO...

Mirsa

Primus registratum

Eh Petro...shkolla me yll ne Tirone!

Nje pershendetje te vecante te gjithe petrosexave
:kiss:

Mirsa

Primus registratum

si nuk kujtohet njeri per kte temen... /pf/images/graemlins/frown.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

Pershendetje te gjitheve nga matura 2001-2002.Eccc Petro Nini,jemi numri 1 ne gjithe Tiranen.Vitet me te bukura qe kam kaluar ndonjehere kane qene ne ate gjimnaz qe ska per te patur kurre te dyte.Ju uroj fat te gjitheve nga klasa e katerta kater.

Sorrin

Forumium praecox

Pershendetje gjithe Petroninsave,Un jam nje cik i lashte /pf/images/graemlins/laugh.gif
Matura 95-96,po vertet kane qene vitet me te bukura te jetes,tani pas nje urimi per Petroninsat pres ndonje Petroninse te me marri ne telefon /pf/images/graemlins/smile.gif

Sorrin

Forumium praecox

Ca me keni kujtu cuna,goca.Lexova gjithe shkrimet e kesaj temes(Nje cik pak vertet /pf/images/graemlins/frown.gif
Po sa gjera te bukra me keni kujtu /pf/images/graemlins/laugh.gif