Po Petrosexat ku i kam....

Petroninsja

Primus registratum
Re: Po Petrosexat ku i kam....

Homerso ca ke me mu ti re?
Te hengra akulloren kshu...
Mbesen e Haxhiut e kam pas shoqe klase lol
Kam frike se do dalim bashke koleg ne ate brigaden virtuale qe ke krijuar ne mendjen tende... /pf/images/graemlins/wink.gif

mostro

Putraku

MIREMBREMA PETROSEXA...O PETRONINSE PO KU TE KAM MOJ?KAM DITE PA TE PARE DHE PO PEYSJA VCETEN SE CFARE ME MUNGONTE..... /pf/images/graemlins/laugh.gif

Petroninsja

Primus registratum

Eh Putrak i dashtun isha me leje lindje ..
U riktheva ne frontet e punes... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Si je ti mire? Sa per pune te shoh qe i je perveshur postimeve...

bobo

marksist-enverist

jasht teme!!!

(je tu qesh nina! /pf/images/graemlins/laugh.gif , )-e! sa per muhabet:akullorja lepihet, s`hahet, se ti e di un skam dhembe :eek:

bobo

marksist-enverist

tpaska ra "pranvera" mkok /pf/images/graemlins/frown.gif !, shum pesimiste! /pf/images/graemlins/wink.gif , tkalume /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/wink.gif !

Petroninsja

Primus registratum

Homers i dashur thashe ti jipja fund jetes, por mesa shoh me mungove ti dhe erdha serish .... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Njerezor jemi, edhe ndonje levizje te gabuar do bejme si thua ti ? /pf/images/graemlins/wink.gif

bobo

marksist-enverist

levizje!, thu ti?
-leviz se gjall je mi :eek: !,-vec kujdes mos i thy kujt hunden me brryl :mad: /pf/images/graemlins/wink.gif

Boby

Primus registratum

PIC0027.jpg

Ja dhe Petroninset duke bere fizkulture. /pf/images/graemlins/laugh.gif
1,2 1,2 1,2 1,2

LePuRusHka_ReBeLe

Primus registratum

Edhe nje tjeter petroninse.....woppaaaaaa........PETRONININ E kemi si yll!!!
Ej RAVEN 100% e sigurt qe te njoh /pf/images/graemlins/smile.gif ...
Te gjithe/a ata/ato qe mbarojne PETRON jane pa dyshim PETROSEX-A...hajt po jua majti thoni noji shkolle tjeter qe ia vlen me teper se shkolla jone...doni goca te bukura?doni goca inteligjente?.........apo doni çuna simpatikë?........

b.k.

Primus registratum

hej e peshkova prape kete temen /pf/images/graemlins/wink.gif

ketitopi

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Boby:
[qb]
PIC0027.jpg

1,2 1,2 1,2 1,2 [/qb]
o boby rrofsh 100 here per kete pozen.heeeej sa me cmalli.une jam petroninse e ma 2002-2003.vetem sot e pashe kete temen.ejjj ca qejfi.qekemi bo komunitet ne ketu.sa kujtime te bukura ka pase.une kam qene te ai breti qe ketej bonim msim ketej binin tullat nga lart se po ndertohej shkolla.haha sa kohe te bukura kane qene.maj men i here qe mu ne mes te kimise,bie te tufe dheu nga lart dhe klasa jone u mulu me tym e pluhur.dolem te gjitha nga klasa...si te dhunuar haha.
ka qene gallate kur me pyesnin cunatte ca shkolla jam dhe kur i thoja pnl thoshin gjithmone: petrosexy dmth.sa me mire me vinte per namin qe kishim.hehehe ashtu qofshim gjithmone.nje erqafim te fuqishem te gjitheve qe ka msu dhe po msojne te ky gjimnazi.

zyshat me yll kane qene monda e fizikes,elda e mates qe ka ik edhe ca te tjere,qe s´po me kujtohen emrat. :wave:

LePuRusHka_ReBeLe

Primus registratum

ish-Petroninsave nje pershendetje super-mega-te madhe.....une jam aktualisht maturante dhe e di qe kam per ta kujtuar periudhen 4-vjecare ne petronin si nje kohe te qejfit,gallatave qe s'besoj se do perseritet me....ehh lajmerimet per Bomba,mugesat pa arsye gjithnje duke iu afruar 30-ces,zborin qe i bejme zevendesueseve ose praktikanteve...eh ""Petronini""..... :thumbsup:

astronaut

Primus registratum

Vogelushe e ke fjalen per homoseksat apo petroseksat?
A eshte krijuar ne Tirane ndonje shoqate me emrin homseksat?

eros111

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Pirust:
[qb] Vogelushe e ke fjalen per homoseksat apo petroseksat?
A eshte krijuar ne Tirane ndonje shoqate me emrin homseksat? [/qb]
ke naj menie? /pf/images/graemlins/wink.gif

perdita durango

Primus registratum

oh se kush permendi nji drrrrreee....,vazhdon ajo akoma ti rrotulloj ato unazat e bakerfloririt,e te thote mesimin permendsh.
PO Ariana vazhdon me ato krizat histerike,kolla pa fund ,e sa figura ka petro-ja po ketu si pak kane dale,vetem sexa nuk e kuptoj pse i ka dale nami se sa kam qene une nja 4 vjet s´kam pa nonji tamam,mgjth tani jane bere qe te japin uje ne maje te luges.
Uh po he mi zyshe -si e kam vazhdon lirika me po ato pare mi zysh kur do i marrim

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga keti t.:
[qb]
Fillimisht postuar nga Boby:
[qb]
PIC0027.jpg

1,2 1,2 1,2 1,2 [/qb]
[/qb]
Dritarja ne kat te dyte mu tek cepi ka qene banka ime,,ja dhe ne cep makina e tosit,parkuar para drejtoris...
ja dhe femrat tona me KILOTA :goofy:

blendiys

Primus registratum

Putre!!
Te klasa e Xhulit thu ti me??
Po Tatjana qe jepte histori PPSH-je kujt i kujtohet,e kemi patur kujdestare,rob zoti!

blendiys

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Petroninsja:
[qb]
Mbesen e Haxhiut e kam pas shoqe klase lol
[/qb]
Per ke e ke llafin ti lal?
Se edhe une kam patur nje te tille ne klase :book:

mostro

Putraku

Fillimisht postuar nga Blendi@:<br />[qb] Putre!!
Te klasa e Xhulit thu ti me??
Po Tatjana qe jepte histori PPSH-je kujt i kujtohet,e kemi patur kujdestare,rob zoti! [/qb]
A blendo po ne jami brezi i pas renies se bustit,s'kishim lidhje me histori partie...
Ti do kesh patur nje mbese te madhe te XHikes,neve kishim ate me te voglen qe ishte si rrush.... :wave: