Kisha planifiku te vija nja 4-5 dite,por me humben letrat dhe po mi vonojne se jane te gjithe ne ferie.Fillimisht postuar nga jona84:
[qb] vertet xhoni ke dhaskali e ke bere shkollen ti??nuk po te pyes me se mesiguri do dalim te njohur..po do vish me pushime apo ke ardhur??
ti lykos21 a erdhe ne el,leri yjet...shume bukur i kishe konceptuar yjet dhe persa me perket mua i plotesoj disa nga ato kushte por jo te gjitha,keshtu qe nuk mund te konsiderohem yll)))
nese do vini ju pershendes pafund dhe kalofshi mire kendej ok?? :kiss: :kiss: :wave: :wave: [/qb]
si ka mundesi rrusho,...te gjithe keshtu thone.Fillimisht postuar nga jona84:
[qb] ku ka te reja ketu mi ylli dhe te vjetrat jane shkaterruar fare!!!po nuk i sollem ne te rejat qe jetojme jashte el po njesoj do ngeli ketu :wave: :wave: [/qb]
tani afer me behen 2 vjet.sigurisht qe kam ndermend te vi, por per momentin nuk e di ende se kur.eshte thjesht çeshtje kohe dhe parash!Fillimisht postuar nga jona84:
[qb] ylli shume kane ardhur me thone te drejten gjynah me u qa se keto dite i kemi kaluar bukur kendej...te gjithe qe studiojne jashte el jane kthyer...ai lokali shume i bukur eshte po nuk mund te shkosh cdo nate se eshte ca si i qete me familjare,une p.sh dua muzike,levizje,zhurme...po jane bere dhe lokale te tjera shume te bukura..
po ti sa ke pa ardhur??dhe ke ndonje mendje???
hajt te pershendes :wave: dhe befsh qef :kiss: [/qb]
Më fal për vonesën në rradh të parë.Fillimisht postuar nga jona84:
[qb] hej lykos21 po kur erdhe ti???une 4 dite kam qene kam ardhur vete se isha ne sr.. :goofy:
me qafsh mi trego kush ishin ato yjet qe ke pare more,,mi pershkruaj pak!!dhe nga rrije ketu se une terrorizohem per vete...![]()
une shkoj ndonjeher nga kalaja lezetshem eshte po shume qetesi me pelqen pak zhurme mua...ok lum si ti qe ike dhe une nuk do rri shume. :wave: :kiss: :kiss: [/qb]
mireseerdhe rrusho,...flm per urimet! /pf/images/graemlins/wink.gifFillimisht postuar nga il_primo:
[qb] me ne fund i pashe elbasanllinjete.ha mor bab se na ka marre malli.cer bahet kendej?une tani sa jam regjistruar ketu dhe si i thone nje llafe jam i ri.gjithsesi ju uroj suksese dhe fat te gjitheve. [/qb]