Po Ku Jeni o Elbasanllinj?

xhoni

Primus registratum
Re: Po Ku Jeni o Elbasanllinj?

Hahahahahaa :lol:
Jo mi Jona ,se nuk te njofta jo.
Pastaj edhe sikur te te njifja,ca te keqe ka?
Ke qene vertet ke dhaskali ti se dhe une aty e kam ba shkollen.

Do me sjelli njeri simite mu apo jo???

Erion Kotti

Primus registratum

O jona une per vajza pyeta e jo per yje!!!
Se yjet kanë disa veti të poshtra
1)Janë shumë larg e s'mund ti kapësh dot
2)Edhe kur i arrin mund të digjesh fare (nga nxehtësia) dhe e fundit
3)janë vetëm për natën
Po ti i ke kto veti apo nuk nuk merr pjesë ke yjet?! :kiss: :kiss: :kiss:

jonida haka

Primus registratum

vertet xhoni ke dhaskali e ke bere shkollen ti??nuk po te pyes me se mesiguri do dalim te njohur..po do vish me pushime apo ke ardhur??
ti lykos21 a erdhe ne el,leri yjet...shume bukur i kishe konceptuar yjet dhe persa me perket mua i plotesoj disa nga ato kushte por jo te gjitha,keshtu qe nuk mund te konsiderohem yll:))))
nese do vini ju pershendes pafund dhe kalofshi mire kendej ok?? :kiss: :kiss: :wave: :wave:

Erion Kotti

Primus registratum

O Jona po un erdha nenja 4 ditë e u ktheva prap se u mërzita. U terrorizova kur pash Elbasanin n'ατë gjendje, po megjithatë kishte ca <<yje>>atje që thyenin disi atë monotoninë e përditshme. :wink: Po t'kisha pa ty besoj se do ishte më nryshe!!! :kiss: :kiss: :kiss:

jonida haka

Primus registratum

hej lykos21 po kur erdhe ti???une 4 dite kam qene kam ardhur vete se isha ne sr.. :goofy:
me qafsh mi trego kush ishin ato yjet qe ke pare more,,mi pershkruaj pak!!dhe nga rrije ketu se une terrorizohem per vete... :mad:
une shkoj ndonjeher nga kalaja lezetshem eshte po shume qetesi me pelqen pak zhurme mua...ok lum si ti qe ike dhe une nuk do rri shume. :wave: :kiss: :kiss:

lolita.fr

Primus registratum

miredita njerez!
si po ia kaloni? ç'te reja kemi nga qyteti yne i dashur? :rockband:

jonida haka

Primus registratum

ku ka te reja ketu mi ylli dhe te vjetrat jane shkaterruar fare!!!po nuk i sollem ne te rejat qe jetojme jashte el po njesoj do ngeli ketu :wave: :wave:

xhoni

Primus registratum

Fillimisht postuar nga jona84:
[qb] vertet xhoni ke dhaskali e ke bere shkollen ti??nuk po te pyes me se mesiguri do dalim te njohur..po do vish me pushime apo ke ardhur??
ti lykos21 a erdhe ne el,leri yjet...shume bukur i kishe konceptuar yjet dhe persa me perket mua i plotesoj disa nga ato kushte por jo te gjitha,keshtu qe nuk mund te konsiderohem yll:))))
nese do vini ju pershendes pafund dhe kalofshi mire kendej ok?? :kiss: :kiss: :wave: :wave: [/qb]
Kisha planifiku te vija nja 4-5 dite,por me humben letrat dhe po mi vonojne se jane te gjithe ne ferie.
Sa per dhaskalin,me ka marre malli shume.Mund edhe te njihemi,edhe pse une e kam mbaruar ne 96

jonida haka

Primus registratum

bo more xhoni sa kane ardhur nga italia!!ke nuk kam takuar keto dite ketu :eek: ...paske mbaruar shume heret ti jam me e vockel una vjet mbarova.. :shrug: :wave:

lolita.fr

Primus registratum

[qb] ku ka te reja ketu mi ylli dhe te vjetrat jane shkaterruar fare!!!po nuk i sollem ne te rejat qe jetojme jashte el po njesoj do ngeli ketu :wave: :wave: [/qb]
si ka mundesi rrusho,...te gjithe keshtu thone. :confused:
e megjithate ka mjaft ndryshime apo jo? mesa kam degjuar, bari i ri i stafave, te kalaja, qenka me nam ne te gjithe republiken,... te mire dua te them. :rockband:
besoj se duhet te kishte shume levizje tani ne vere per shkak te kthimit te studenteve qe vijne nga jashte shtetit, apo jo?
kush e kush ka ardhur?

jonida haka

Primus registratum

ylli shume kane ardhur me thone te drejten gjynah me u qa se keto dite i kemi kaluar bukur kendej...te gjithe qe studiojne jashte el jane kthyer...ai lokali shume i bukur eshte po nuk mund te shkosh cdo nate se eshte ca si i qete me familjare,une p.sh dua muzike,levizje,zhurme...po jane bere dhe lokale te tjera shume te bukura..
po ti sa ke pa ardhur??dhe ke ndonje mendje???
hajt te pershendes :wave: dhe befsh qef :kiss:

lolita.fr

Primus registratum

[qb] ylli shume kane ardhur me thone te drejten gjynah me u qa se keto dite i kemi kaluar bukur kendej...te gjithe qe studiojne jashte el jane kthyer...ai lokali shume i bukur eshte po nuk mund te shkosh cdo nate se eshte ca si i qete me familjare,une p.sh dua muzike,levizje,zhurme...po jane bere dhe lokale te tjera shume te bukura..
po ti sa ke pa ardhur??dhe ke ndonje mendje???
hajt te pershendes :wave: dhe befsh qef :kiss: [/qb]
tani afer me behen 2 vjet.sigurisht qe kam ndermend te vi, por per momentin nuk e di ende se kur.eshte thjesht çeshtje kohe dhe parash!

jonida haka

Primus registratum

mireardhsh yllo po mbase kur te vish do e gjesh shkretetire el se do kemi ikur te gjithe gjithsesi duhet te vish qe te cmallesh.... :wave: :kiss:

lolita.fr

Primus registratum

po ne mund ta leme edhe te kthehemi te gjithe ne te njejten kohe, si albforum-sa qe jemi.e di qe teknikisht s'eshte shume e mundur, por mund ta provojme gjithsesi... /pf/images/graemlins/wink.gif :thumbsup:

jonida haka

Primus registratum

ok mi e provojme njehere kur ta bosh ne plan me ardh jepi nje lajmerim dhe i mbledhim te gjithe ne el.... :eek: /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

xhoni

Primus registratum

Jona
ca eshte kjo kur ta bosh ne plan...
Neve themi kur ta bash ne plan.... /pf/images/graemlins/laugh.gif
Mos na hiq fjalet karakteristike ime :shrug: /pf/images/graemlins/laugh.gif

Une them te takohemi ke Aqifi

Erion Kotti

Primus registratum

[qb] hej lykos21 po kur erdhe ti???une 4 dite kam qene kam ardhur vete se isha ne sr.. :goofy:
me qafsh mi trego kush ishin ato yjet qe ke pare more,,mi pershkruaj pak!!dhe nga rrije ketu se une terrorizohem per vete... :mad:
une shkoj ndonjeher nga kalaja lezetshem eshte po shume qetesi me pelqen pak zhurme mua...ok lum si ti qe ike dhe une nuk do rri shume. :wave: :kiss: :kiss: [/qb]
Më fal për vonesën në rradh të parë.
Isha në el nga 10-14.Gjith ditën ke kalaja rrija.Paradite zija rradhën në degë për të nxjerrë pasaportën(s'na u ndan kto rradhat neve).Ishte një torturë e vërtetë!Mu kujtuan vitet e fëmijrisë!
Masdite rrija ke sahati, atje ke xhiroja e vështroja ç'dο<<gjë>> të bukur që kalonte,jo se kishte na i gja t'veçantë po thjesht banin pak kontrast në atë sbehtësi të qytetit.Vajta dhe ke ato restorantet e reja ke parku atje ke ura.Në mbrëmje futesha mrena ke ai lokali i mrekullushëm në kala,atje rrija deri vonë se më dukej vetja sikur isha jasht shtetit.Në 11 të darkës maronte gjithçka (se un isha mësu si ktej qe dal edhe natën vonë)nuk shikoje ma kam robi të githa lokalet mbylleshin dhe kshu që isha i detyrum të kthehesha ne shpi(ku isha i ftum)se e nesërmja me priste ke rradha e pashaportave. :mad: Dhe kështu kaluan pa u ndier ato4dite çmalluese ke Qytqeti im i lindjes ke qyteti i <<kontrasteve>>i el!!! :cool: :wave:

jonida haka

Primus registratum

obobo lykos pa e permendur fare qytetin e lindjes dukesh qe je nga el..gjithsesi ca prisje ketu ti dhe avash se el mbahet per goca te bukura...
ti je elbasanlli puro qe nga e folura keshtu qe mos bej sikur nuk te pelqen el,ta shaje une hajde mo se skam lindur ketu po kam kaluar nje pjese te jetes ndaj jam e tille...
ke kalaja shume bukur eshte po dhe shume qet e une merzitem,,,,kur te vish here tjeter te siguroj qe do jete me mire....dhe bej jete note andej ti bej.

il_primo

Primus registratum

me ne fund i pashe elbasanllinjete.ha mor bab se na ka marre malli.cer bahet kendej?une tani sa jam regjistruar ketu dhe si i thone nje llafe jam i ri.gjithsesi ju uroj suksese dhe fat te gjitheve.

lolita.fr

Primus registratum

Fillimisht postuar nga il_primo:
[qb] me ne fund i pashe elbasanllinjete.ha mor bab se na ka marre malli.cer bahet kendej?une tani sa jam regjistruar ketu dhe si i thone nje llafe jam i ri.gjithsesi ju uroj suksese dhe fat te gjitheve. [/qb]
mireseerdhe rrusho,...flm per urimet! /pf/images/graemlins/wink.gif
nga ç'ane e evropes t'kena?