Po Ku Jeni o Elbasanllinj?

ermaliurnick

Primus registratum
Re: Po Ku Jeni o Elbasanllinj?

gjes patriote ...
jam merzit e lil se perdite te njejtat gjera ti jona qeke per qejf ne tr /pf/images/graemlins/laugh.gif

jonida haka

Primus registratum

po mos e bej aq beterr dhe ti... /pf/images/graemlins/blush.gif
ja dhe une ketu jam sot dite e bukur do dal tani,do vij nje here verdalle e neser te zhdukem ne tr...
nuk eshte aq keq po hajde dil dhe ti,me je dhe poet.... :idea: :idea:
hajt na shkruaj pak per pejsazhet e vendit tend haha... :wave:

jonida haka

Primus registratum

po kur merzitesh dhe ti qe je ne pune vaj hallit keto te tjeret qe rrine gjithe diten kot duke mbajtur pemet e bulevardit...haha pacim poet dhe hajt ne presim nga ty ndonje krijim.... :wave:

lil-butterfly

Primus registratum

po une jam me pretendime. i ha simitet vetem nga nje vend edhe bugacen e dua te pjekur mire :wink:

ermaliurnick

Primus registratum

aty ke nje mai pak me poshte dmth ke kinema millenium qe eshte bo tani /pf/images/graemlins/laugh.gif

lil-butterfly

Primus registratum

ku qenka ky dyqani qe beka simite te mira aty mo? aty ka pas qene nje barake qe bente panine me qofte qe tani sec e kane bere lojra elektronike. une vetem qoftet e atyre aty haja. i benin shume te mira. gjynah qe e kane mbyllur

ermaliurnick

Primus registratum

ou pse nuk thu ti te paskam pas ne lagje une /pf/images/graemlins/laugh.gif ate dyqanin e bugaces e ke ne mes klubeve aty :thumbsup:

lil-butterfly

Primus registratum

jo mo jo se s'me ke ne lagje se une e kam lagjen nga fundi tjeter i asaj rruge(bulevardit) por e njoh ate lagje mire. iiiiiiiiii per ke dyqan thua ti. ato nuk japin simite por pite me duket apo e kam gabim :idea: :idea:

edda

Primus registratum

Po ju ç'kujtoni simitet ne ket ore...po na shkon goja lang /pf/images/graemlins/frown.gif

du simite du simite ene me qofte ene me bugaçe!!!

lil-butterfly

Primus registratum

neser ketej nga une se per mengjes ka simite me bugace 10:10(sa kisha pa e perdor kete shprehje) qe te ngopeni tamam. qoftet per dreke e per darke keni trahana me kerrce. si thua smile? /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

ermaliurnick

Primus registratum

Fillimisht postuar nga lil-butterfly:
[qb] jo mo jo se s'me ke ne lagje se une e kam lagjen nga fundi tjeter i asaj rruge(bulevardit) por e njoh ate lagje mire. iiiiiiiiii per ke dyqan thua ti. ato nuk japin simite por pite me duket apo e kam gabim :idea: :idea: [/qb]
po ka ne simite mi /pf/images/graemlins/laugh.gif

edda

Primus registratum

glazie lili /pf/images/graemlins/smile.gif

Oh trahana me kerce :wub: ..mos na kujtoni kto gjana :cry: