nqs shkon topless ne plazh (shkohet ne plazhe qe behet ne topless dhe si ben pershtyje asnje njeriu) nqs e ke te madh apo te vogel apo te shtremet.Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] nji pytje kisha un:
nqs shkon per her te par dhe ke nje reaksion.. te papare, si merret nga ata te plazhit? do ikin me vrap apo te ftojne per darke :devil: /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
eee pse jo...nese nisesh te besh plazh ne toples, ti e di mire se aty do gjesh te gjithe t'tjeret nudo dhe, askujt nuk do ti dukesh ndryshe.Fillimisht postuar nga regele:
[qb] Vera sapo mbaroi dhe per kete arsye kam nje pyetje per femrat shqiptare (ekskluzivisht per to), qe te kene cfare te mendojne per veren tjeter qe do te vije!
Neper plazhet e Europes s'eshte me cudi te shohesh femra qe bejne plazh topless! Ju a do te guxonit te benit plazh topless? Jepni mendimet tuaja dhe argumentojini! [/qb]
Qefe,qefe kjo dynja zemraaaaaaaFillimisht postuar nga Moira:
[qb] :lol:
Aty ku mua me mbushet mendja me i heq jam e sigurt se nuk ka me i rene n'men kujt me me pa me ate sy ,biles jam ndjere e veshur /pf/images/graemlins/laugh.gif aq sa shpesh me shkonte dora e me demek regulloja ripat.... :tipsy: ehhh fanatismi memedhetar.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
:wave: edhe ti ia kalofsh sa me mire vajze shkodrane. [/qb]
O Shkodrane ke te drejte ti! Eshte degjeneruar fare kjo bote! Nuk u vjen fare turp ketyre vajzave te sotme...si thua..te vene me mire ne plazh me citjane, se i kam pare ca te tilla une /pf/images/graemlins/smile.gifFillimisht postuar nga vajze_shkodrane:
[qb]Qefe,qefe kjo dynja zemraaaaaaa [/qb]Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :lol:
Aty ku mua me mbushet mendja me i heq jam e sigurt se nuk ka me i rene n'men kujt me me pa me ate sy ,biles jam ndjere e veshur /pf/images/graemlins/laugh.gif aq sa shpesh me shkonte dora e me demek regulloja ripat.... :tipsy: ehhh fanatismi memedhetar.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
:wave: edhe ti ia kalofsh sa me mire vajze shkodrane. [/qb]
jo te ftojn ne shtrat kur s'thu /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga FloBo:
[qb] nji pytje kisha un:
nqs shkon per her te par dhe ke nje reaksion.. te papare, si merret nga ata te plazhit? do ikin me vrap apo te ftojne per darke :devil: /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
Une mund te te them qe ka ca njerez qe eshte me mire te rrine te veshur se kur zhvishen te thyhen pasqyrat nga laprat etj etj /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga INDULGENCE:
Ma thote dot njeri?
s'desha me e than vet :devil:Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb]jo te ftojn ne shtrat kur s'thu /pf/images/graemlins/laugh.gifFillimisht postuar nga FloBo:
[qb] nji pytje kisha un:
nqs shkon per her te par dhe ke nje reaksion.. te papare, si merret nga ata te plazhit? do ikin me vrap apo te ftojne per darke :devil: [/qb]
[/qb]
Ncncncncncnc .......smart A....Fillimisht postuar nga INDULGENCE:
[qb] Ne Amerike dhe ne Shqiperi s'behet plazh topless!
Akoma s'e kam kuptuar pse mentalitetet e ketyre dy popujve puqen tek toplesslleku? Ma thote dot njeri?
Do t'ia falja vajzes shkodrane po qe se nuk ishte dakord personalish sepse eshte slighty disfigured, d.m.th. e ke numrin e atyre te shkretave -1 /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]