Plazh - Topless?

AnaBlue

Forumium maestatis
Re: Plazh - Topless?

Me thon te drejten, edhe nje gisht te jene rrobat e banjes nuk i heq nga trupi /pf/images/graemlins/laugh.gif

Florus

Forumium maestatis

nji pytje kisha un:
nqs shkon per her te par dhe ke nje reaksion.. te papare, si merret nga ata te plazhit? do ikin me vrap apo te ftojne per darke :devil: /pf/images/graemlins/wink.gif

MACOM

Primus registratum

Fillimisht postuar nga FloBo:
[qb] nji pytje kisha un:
nqs shkon per her te par dhe ke nje reaksion.. te papare, si merret nga ata te plazhit? do ikin me vrap apo te ftojne per darke :devil: /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
nqs shkon topless ne plazh (shkohet ne plazhe qe behet ne topless dhe si ben pershtyje asnje njeriu) nqs e ke te madh apo te vogel apo te shtremet.
Une personalisht e bej ekskluzivisht ne topless,kam inat shenjat e rrobabanjeve ne trup.

Marjeta

Primus registratum

Fillimisht postuar nga regele:
[qb] Vera sapo mbaroi dhe per kete arsye kam nje pyetje per femrat shqiptare (ekskluzivisht per to), qe te kene cfare te mendojne per veren tjeter qe do te vije!
Neper plazhet e Europes s'eshte me cudi te shohesh femra qe bejne plazh topless! Ju a do te guxonit te benit plazh topless? Jepni mendimet tuaja dhe argumentojini! [/qb]
eee pse jo...nese nisesh te besh plazh ne toples, ti e di mire se aty do gjesh te gjithe t'tjeret nudo dhe, askujt nuk do ti dukesh ndryshe.

per mendimin tim me terheqes jane ata/ato te cilet/at jane veshur/a dhe zgjon interesim ti zbulojm ata/ato (ti zhveshim me sy ndoshta) /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

Trista

Primus registratum

Perderisa e keni hedhur ne diskutim, dmth qe e quani teme Tabu /pf/images/graemlins/laugh.gif

regele

Forumium maestatis

Gabim /pf/images/graemlins/smile.gif Nuk e quajme tabu /pf/images/graemlins/smile.gif

Varet nga ambienti ,psh vjet ne Itali nuk e kisha problem te dilja vetem me te poshtmet ,sivjet edhe pse isha ne Turqi ambienti ishte jo i pershtatshem .
Pra nuk jemi vetem ne shqiptaret fanatike /pf/images/graemlins/wink.gif
Une per vete nuk e kam problem te dal ,por gjithnje ne varesi te ambientit.

eis

Primus registratum

Une per mendimin tim nuk jam dakord per ate gje sepse ca don me tregu ti sa ike???Eshte turp i madh te dalesh nudo ne sy te dikujt qe as te njeh as te di dhe per mu jane marrezira ato gjera dhe mire ia ben shqiptari qe asht fanatik per te tilla gjera se po degjenerohet bota keshtu,e ca kuptimi ka pastaj te leni name te gjithe????Kjo qe po thoni ju eshte degjenerim dhe jo drejt modernizimit.
Hajt teshi suluni te gjithe po ia le radhen ju. :tipsy:
Ia kalofshi sa me mire kete vit :wave:

:lol:
Aty ku mua me mbushet mendja me i heq jam e sigurt se nuk ka me i rene n'men kujt me me pa me ate sy ,biles jam ndjere e veshur /pf/images/graemlins/laugh.gif aq sa shpesh me shkonte dora e me demek regulloja ripat.... :tipsy: ehhh fanatismi memedhetar.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
:wave: edhe ti ia kalofsh sa me mire vajze shkodrane.

eis

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :lol:
Aty ku mua me mbushet mendja me i heq jam e sigurt se nuk ka me i rene n'men kujt me me pa me ate sy ,biles jam ndjere e veshur /pf/images/graemlins/laugh.gif aq sa shpesh me shkonte dora e me demek regulloja ripat.... :tipsy: ehhh fanatismi memedhetar.. /pf/images/graemlins/laugh.gif
:wave: edhe ti ia kalofsh sa me mire vajze shkodrane. [/qb]
Qefe,qefe kjo dynja zemraaaaaaa

regele

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga vajze_shkodrane:
[qb]
Fillimisht postuar nga Moira:
[qb] :lol:
:wave: edhe ti ia kalofsh sa me mire vajze shkodrane. [/qb]
Qefe,qefe kjo dynja zemraaaaaaa [/qb]
O Shkodrane ke te drejte ti! Eshte degjeneruar fare kjo bote! Nuk u vjen fare turp ketyre vajzave te sotme...si thua..te vene me mire ne plazh me citjane, se i kam pare ca te tilla une /pf/images/graemlins/smile.gif

Moira!! :thumbsup: Bej qejf motra! Ndjehu mire dhe nxihu ku te te doje qejfi kur je ne plazh!

Princesha

Primus registratum

[qb] nji pytje kisha un:
nqs shkon per her te par dhe ke nje reaksion.. te papare, si merret nga ata te plazhit? do ikin me vrap apo te ftojne per darke :devil: /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
jo te ftojn ne shtrat kur s'thu /pf/images/graemlins/laugh.gif

te shofin mir e mir e manej vazhdojn me lujt domino /pf/images/graemlins/tongue.gif

Indulgence

Primus registratum

Ne Amerike dhe ne Shqiperi s'behet plazh topless!
Akoma s'e kam kuptuar pse mentalitetet e ketyre dy popujve puqen tek toplesslleku? Ma thote dot njeri?
Do t'ia falja vajzes shkodrane po qe se nuk ishte dakord personalish sepse eshte slighty disfigured, d.m.th. e ke numrin e atyre te shkretave -1 /pf/images/graemlins/laugh.gif

Kordelja

Valoris scriptorum

Fillimisht postuar nga INDULGENCE:
Ma thote dot njeri?
Une mund te te them qe ka ca njerez qe eshte me mire te rrine te veshur se kur zhvishen te thyhen pasqyrat nga laprat etj etj /pf/images/graemlins/laugh.gif

Plazhi topless te lejohet vetem per trupat pa celulid, me gjoks te pa rene, jo per plaka, jo per njerez me operacione te thella.etj etj etj se s'me vijne ne mendje...

Florus

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga Rozalina:
[qb]
[qb] nji pytje kisha un:
nqs shkon per her te par dhe ke nje reaksion.. te papare, si merret nga ata te plazhit? do ikin me vrap apo te ftojne per darke :devil: [/qb]
jo te ftojn ne shtrat kur s'thu /pf/images/graemlins/laugh.gif
[/qb]
s'desha me e than vet :devil:
megjithate e kisha fjalen per reaksione kimike nga prapa, me zhurma dhe aroma te cuditshme /pf/images/graemlins/laugh.gif
mendoni reagimet e njerzve :lol:

eis

Primus registratum

Fillimisht postuar nga INDULGENCE:
[qb] Ne Amerike dhe ne Shqiperi s'behet plazh topless!
Akoma s'e kam kuptuar pse mentalitetet e ketyre dy popujve puqen tek toplesslleku? Ma thote dot njeri?
Do t'ia falja vajzes shkodrane po qe se nuk ishte dakord personalish sepse eshte slighty disfigured, d.m.th. e ke numrin e atyre te shkretave -1 /pf/images/graemlins/laugh.gif [/qb]
Ncncncncncnc .......smart A....

Indulgence

Primus registratum

Po sa e ke pra, meqe iu futem ketij muhabeti... Ma thuaj me shkalle amerikane se e marr vesh, ja te ta bej me te lehte, se keshtu je mesuar ne Amerike, me multiple choice:
1. A
2. B
3. C
4. D
5. DD

soni2

Primus registratum

o indulgence

numrat jane rrethi
ndersa shkronjat madhesia e dardhes

njera qe kam njojtur i kishte
100 D edhe sikur te donte edilte dot ne toples sepse jane shume te medhenj dhe s'rrine drejt

Indulgence

Primus registratum

E di o xhan, por 100 (rrethi) i takon te jete :eek: katana :eek: po te flasim me inch jo cm dhe D ne nje 100-ce humbet fare... Nejse... Muhabet boobs, merre me long...

Rendesi ka qe koncepti "topless" eshte thjesht ceshtje estetike dhe jo morali...