Pjese nga Ditari qe nuk mbaj...

Ema

Goddes
Re: Pjese nga Ditari qe nuk mbaj...

E cmq.shkrimi i parafundit eshte me shume per mua dhe ndryshimin e pozicionit ndaj vdekjes se mbi te tjeret qe na presin...

alinos

Forumium maestatis

Dear sonila,
Here is your horoscope
for Wednesday, July 12:

Out of all the signs, yours truly doesn't care about other people's opinions, which is what makes you so powerful. However, make sure that your loved ones know that they still count with you and your busy schedule.

Remember guys: I love you /pf/images/graemlins/winkwink.gif /pf/images/graemlins/pickellonja.gif

eniad

Forumium maestatis

<font color="brown"> Dear ...

I was feeling extremely bad yesterday, I even cried... but could not tell you, as you were busy...

I know, you've got a life of your own and many things to do, miles to go, but I needed you the other day...

I called off and continued... crying.

However, u're one of my dearest friends. I know there are times when one is overloaded with the proper burdens... /pf/images/graemlins/kiss.gif
</font>

^^MIA^^

Forumium maestatis

Kam frike,kam shume frike.Do me ndodhi dicka .Ndihem e krisur brenda vetes...si mbledh dot copezat pasi me shpojne gishtat.Me ka kapur nje si ankth ne stomak nje si ngerc brenda vetes qe me krijon kaq shume boshllik.Se kuptoj cpo me ndodh por kam shume frike... /pf/images/graemlins/frown.gif /pf/images/graemlins/shrug.gif

^^MIA^^

Forumium maestatis

U perpoqa te fle ashtu sic me thane te gjithe te beja,por sa mbeshteta koken ne jastekun e ftohte me erdhi ne mendje buzeqeshja jote prej camarroku,me erdhi ne mendje kur me perkedhelje te gjithen,qeshje e me thoje se sot meritohesha te puthesha e te mos te ta vija re sepse sdo mundje te me lendoje dot kurre...
Sonte kam nje mall shume te madh per ty,me mungon gjithcka e jotja,me mungon ti.Per hir te te vertetes duhet te behem e forte,por smundem.Do doja te peshperisja vetem disa fjale,te vetmet fjale qe mund te te them,por ste kam.
Tashme,i dashuri im kam fillluar te mohoj veten,e di?!
A po vuan ti dhe keshtu sic po vuaj une ne kete ore te nates? Kush na mallkoi keshtu,pse u destinova serish te vuaj?
Ndihem e shkaterruar.Kam nje boshllik brenda vetes dhe dua vetem te vrapoj te ty sic kam bere cdo dite te ketyre viteve bashke.Dua te te perqafoj,kam nje mall shume te madh per te te perqafuar i dashuri im,kam nje mall te papershkrueshem.Jam bere kaq e vogel tani,me duket vetja femi dhe sdua te rritem sepse po u rrita te dua ty ne krah,te dua vetem ty ne krahun tim,por kam shume frike
,kam frike se per ne te dy do jete teper vone.Nuk kam me GUXIM.

VoGeLuShI

Primus registratum

....sot ishim te gjithe bashke, nuk e di pse por nuk ndihesha rehat me ta sot. E di, ishim tek ai bari ku "A" me tha se baristi luante gjithmone me mua por une nuk e kisha vene re, sot u mundova te ndiqja cdo levizje te tijen, jo se me intereson por nuk kisha c'beja, tema e bisedes ne tavoline ishte sh banale (po flitej per dike qe ish ndare nga i dashuri per pun dokumentash, lemsh dynjaja i dashur ditar) por me e cuditshmja eshte se kur shkeputesha nga investigimi i levizjeve te baristit (qe ishte vertet goxha mashkull dhe cudi si nuk e kisha vene re me pare) ndeshja me ndonje buzeqeshje te miqve qe me linte pershtypjen e nje ironie te lehte te stampuar mbi fytyrat e tyre. E ndoqa gjate baristin (me shikim gjithmon) por nuk vura re ndonje gje te dyshimte (per mendimin tim ishte hetero dhe kush me mire se une mund ti dalloje keto gjera /pf/images/graemlins/grin.gif) gjithsesi nje pjese e mire e dites kaloi atje......kur u merzita me investigimin tim femijnor provova te hapja nje teme une por keta ishin zhytur aq shume ne kete bisede sa nuk kontrollonin me as tonin e zerit per te cilin kamarierja u terhoqi disa here vemendjen....e vetmja qe vuri re se un nuk po ndihesha mire ne ate tryeze ishte "G" dhe nuk e morra vesh pse por me beri 1 pyetje sh te cuditshme.........nuk arita te pergjigjem sepse ndjeva nje vibrim qe vinte nga xhepi mbrapa i xhinseve, sa shpresoja te ishte "M".....pfffffffff sms nga "D" "te pash mbreme tek hard rock caffé, mu duke mire, me behet qejfi
ps. sh i lezecem preja e re
shpresoj vetem te mos e fusesh ne labirinthin ku me fute mua"
trapi thash, c'ne qe u kujtua, pastaj per ke mund te kete menduar si te dashurin tim????
nuk kisha nerva t'i ktheja pergjigje nderkohe qe para kisha "G" e cila me perserit pyetjen......flasim 1 her tjeter i thash, i pershendeta te gjith dhe ika....tani me duhet te te le edhe ty ditar....

^^MIA^^

Forumium maestatis

Qenka shfaqur prap D-ja... uroj mos ti kesh kthyer pergjigje me sms dhe ti. puccc

VoGeLuShI

Primus registratum

jo jo mos u shqeteso, eshte kapitull i mbyllur ai /pf/images/graemlins/grin.gif /pf/images/graemlins/kiss.gif

olololol

Primus registratum

Dhe sot si gati cdo dite me prishi gjumin e mengjesit , endren zeri i trashe e dhe i larte i komshijes qe per dreq vje e pi kafen ne shtepine tone.
Dhe pse e mallkoj ate qe me zgjon cdo dite si nje zile me kurdisje prape me vjen mire qe me zgjon, me largon nga ajo bote qe nuk do te egzistoje per mua.E diele sot, ! boohh sa e merzitshme qe eshte te shkosh ne pune kur te gjithe flene gjume ose dalin per kafe, /pf/images/graemlins/frown.gif u be rutine dhe kjo pune ka dy vjet por serish aty do ngelem skam ku vete.
U be kohe qe dhe me shoqnine spo behem me dale , kur eshte njeri mungon tjetri na kane ndare punet dhe pse i kemi shtepite ngjitur fare ! .
<font color="blue">Nje bisede pa pergjigje si kjo e jona o ditar nuk mund te zgjase shume ndaj dhe une po e mbyll ndac me urre ndac jo /pf/images/graemlins/tongue.gif </font>

VoGeLuShI

Primus registratum

tani qe po te shfletoja pashe shume flete te bardha...mos u merzit qe te kam lene pas dore keto kohet e fundit...dhe mos mendo se kam gjetur dike tjeter per t'ju hapur
me te drjete ti mund te mendosh ja erdhe per te lagur prap faqet e mija te bardha sepse eshte e vertete qe me ty ndaj me shume momentet e hidhura sesa ato te bukurat por mos me merr inat...tashme e di si jam gatuar....e di qe mbase po pret te shkruaj ndo1 gje te madhe sensacionale apo budallalleqet dhe pasigurite e mija qe mbushin faqet e tua por jo...sot te premtoj qe do jete ndryshe...jo se ka ndodhur ndo1 gje e madhe dhe mos u bej kurioz sepse nuk kam per te shkruar asgje nga ato qe te fusin ne mendime apo qe ta bejne mishin kokrra....mishin hahahaha sa budalla qe jam...ti nuk ke as mish...as gjak por un prap te kam xhan se me ty shfryhem...qaj hallet edhe pse kjo besoj se s'te ben te lumtur shume....ne fakt po ta mendosh holle holle mund te kishe qelluar ne duart e dikujt tjeter...mbase ne duart e nje adoleshenteje qe do te mbushte me siguri me emra te bukur cunash dhe me foto mbi te cilat me siguri do ishin stampuar dy shenja te medha te kuqi buzesh...qesharake eeeee...ehhhh mos prit nga une asgje te tille por te premtoj se sot do jemi ne te dy...vetem ne te dy...e di qe mendon "po une c't'i them ktij???" ne fakt mos thuaj asgje do flas une si gjithmone ...me pelqen te flas me ty se ti s'me kundershton kurre...ti vetem degjon dhe mbledh mbi fletet e tua gjithcka shkruaj une...dhe ndo1 here me vjen cudi...me vjen cudi si nuk ankohesh....nejse e ja u ankove...c'do fitosh...pastaj s'ke ku ankohesh 1 her...ti je i imi..te kam blere une dhe je i imi...bej c'te dua me ty,shkruaj c'te dua ja psh sot i dashur ditar ka qene nje dite koti por nga ato kot fare eee nga ato monotonet dhe insignificativet...disa faqe te shfletuara atje ketu per provimin e radhes...disa biseda boshe me njeres fare te pavlefshem (per mendimin tim gjithmone...mendim qe nuk e kuptoj pse por bije ndesh me ato te te tjereve gjithsesi chi se ne frega...al diavolo gli altri)....dhe po te thoja...dite koti...mbremja pak me e movimentuar por pergjithesisht qetesi...ah nje telefonate para 2 oresh...E qe me kerkoi per te disaten here te dalim nje mbremje...mos qesh kot,nuk i interesoj une por shoqja ime O...po ajo qe te gjithe thone se eshte dashuruar me mua...nuk pata guximin as kesaj here t'i them qe ajo nuk e duron dot po ec thash po dalim .... mgjthse mbremjet nen shoqerine e tyre jane gjithnje e me te merzitshme....shyqyr zotit qe neser kthehet G nga napoli, me ka marre malli edhe pse ka vetem 3 dite qe ka ikur...e di qe mbreme me ka bere nje surprize fantastike...me telefonoi rreth mesnates dhe befas nga ana tjeter e telefonit degjoj nje ze "O questa canzone è soltanto per te il mio piccolo cucciolo" zemra filloi te me rrihte fort...sa bukur...u be kohe qe dikush nuk me dedikonte nje kenge....ngela i ngrire dhe nuk thash asnje fjale...madje as faleminderit nuk i thash....ah sot mbasdite fola edhe me mamin ne tel...ishte e gezuar sepse kish marre patenten me ne fund...nuk e imagjinoj dot nocin tim ne timon....shume qesharake....me tha edhe qe vellai me kish nisur nje cek...shyqyr thash se kisha ngelur gati in verde...pffffffffff me paskan mbaruar cigaret....ti e di qe une pa cigare nuk e shtyj dot naten....po te le...jo se duhani eshte me i rendesishem se ti ....por tashme... ti e di si jam gatuar...

O ME! O life!... of the questions of these recurring;
Of the endless trains of the faithless—of cities fill’d with the foolish;
Of myself forever reproaching myself, (for who more foolish than I, and who more faithless?)
Of eyes that vainly crave the light—of the objects mean—of the struggle ever renew’d;
Of the poor results of all—of the plodding and sordid crowds I see around me; 5
Of the empty and useless years of the rest—with the rest me intertwined;
The question, O me! so sad, recurring—What good amid these, O me, O life?

Answer.

That you are here—that life exists, and identity;
That the powerful play goes on, and you will contribute a verse.

w.whitman

alinos

Forumium maestatis

nese eshte L qe mendoj une, do te thoja: aspak keq dhe gjithnje zbulon se eshte shume larg nga keq!

Jam ne periudhe abstinence. I need to breathe it! Duhet te kisha hedhur me shume monedha ne lume...

ala

Forumium praecox

i dashuri im ditar!
u be kaq shume kohe qe ste shkruaj me asgje,dhe as te kam pare me....se di nese me ke mungur se po te ishte do te te shkruaja dicka...
sot eshte e marte,dhe kam folur dy here me L. ne tel.ne mengjes mu duk teper i merzitur,puna spo i ecen ashtu sic e kishte menduar dhe gjithe mundimi,lodhja i kishin shkuar kot.C'fare zhgenjimi,dhe te thuash qe une e kisha paralajmeruar:nuk me duket pune me leverdi,por iu duk se e shihja un me syrin e gabuar,dhe ja sot pas gati nje viti pune rezultatet jane per faqe te zeze.ASNJE FITIM.
Sa keq,me vjen vertet shume keq,por tek e fundit ske ci ben keto jane surprizat e jetes.
Here here mendoj se me merr malli shume,edhe pse asnjehere nuk ia them,edhe pse asnjehere nuk ma thote.
eshte nje lloj marredhenie kjo jona qe as un nuk di ta perkufizoj.e duam nj-tj por se themi asnjehere.Nuk e di pse ndodh kjo gje,por gjithsesi po ia them ditarit ketu qe me mungon shume,me ka marre tmerresisht malli,dhe do doja te kthehesha per nje jave tek ti.A do realizohet thua??? se di!

Danae

Primus registratum

Sot kam takuar disa nga shoqet qe dua me te vertete fort, ndjenje e bukur te ecesh me to apo te pish nje kafe tek veshtron se ky eshte nje moment qe neser do kujtosh me deshire.

VoGeLuShI

Primus registratum

indiferenca e tij me ben te cmendem, nuk e di nqse me pelqen vertet apo eshte thjesht nje sfide me veten...sot ishim bashke ne ashensor...sa shpresova te bllokohej edhe pse leksioni kishte me shume se 20 min qe kishte filluar...nuk e di nqse e ka kuptuar qe me intereson,pffffff as vete nuk e di nqse me intereson me te vertete por di me siguri qe sot po vdisja nga deshira per t'i rrembyer qofte edhe nje shikim...mbase me pelqen...nuk e di...