Pjesa më seksi në trupin e një femre?!

S6T6N6

Forumium maestatis
Re: Pjesa më seksi në trupin e një femre?!

Po por truri i nderuar patriot ka shume rrudha dhe sme duket fare sensual... me fal per repliken /pf/images/graemlins/smile.gif

BISOU

Primus registratum

Lexova disa replika nga djemte dhe disa reagime nga vajzat, por jam kurioze te di mendimin e drejtperdrejte:
kur shikoni nje femer simpatike nudo cila eshte gjeja e pare qe ju terheq (si meshkujt ashtu edhe femrat,) pra nuk po flas sa e zgjuar eshte se ajo nuk shikohet por zbulohet mekalimin e kohes, thjesht cfare terheq syrin tuaj dhe cfare ju exiton ne ate moment.

Mua psh: e para gje eshte fytyra dhe gjoksi, per gjoksin jane kthyer shume pergjigje ne nje studim qe eshte bere dhe lexova se ka te beje me lindjen dhe ushqimin si foshnje dhe se kjo transmetohet natyralisht ne trurin tone.

S6T6N6

Forumium maestatis

Vazhdoj te mbroj ate qe shkruajta me pare... jane kembet e saj ato qe me terheqin (rruge e veteme per te shkuar drejt parajses)

terepervetezotipertegjith

Primus registratum

Fillimisht postuar nga BISOU:
[qb] Lexova disa replika nga djemte dhe disa reagime nga vajzat, por jam kurioze te di mendimin e drejtperdrejte:
kur shikoni nje femer simpatike nudo cila eshte gjeja e pare qe ju terheq (si meshkujt ashtu edhe femrat,) pra nuk po flas sa e zgjuar eshte se ajo nuk shikohet por zbulohet mekalimin e kohes, thjesht cfare terheq syrin tuaj dhe cfare ju exiton ne ate moment.

Mua psh: e para gje eshte fytyra dhe gjoksi, per gjoksin jane kthyer shume pergjigje ne nje studim qe eshte bere dhe lexova se ka te beje me lindjen dhe ushqimin si foshnje dhe se kjo transmetohet natyralisht ne trurin tone. [/qb]
per tu pergjigj pyetjes tende e kam pas thene dhe ne nje postim tjeter qe pjeset qe i shof jan syt dhe by*thet

gentilushi

Primus registratum

gusha dhe pjesa ku fillon gjoksi,pastaj vazhdojme me vendin e shejtanit

/pf/images/graemlins/laugh.gif Pjesa me seksi ne trupin e nje femre eshte ..... :lol: kur i bie ndonje gje ne toke dhe ulen ta marrin :devil:

helibak mucogllava

Primus registratum

Moira kjo eshte pjesa apo veprimi :confused:
nejse per mau eshte ter trupi nga koka tek kemba po si pati perfekte se dua hic e dua si moira afersisht /pf/images/graemlins/tongue.gif

221178

Primus registratum

1.buzet
2.ijet
3.barku, pjesa poshte kerthizes
4.pjesa e brendshme e kofsheve

/pf/images/graemlins/laugh.gif Kjo do te thote qe je shume i vogel :confused: ,ose shume xhentil /pf/images/graemlins/tongue.gif