Pjesa më seksi në trupin e një femre?!

genti

Primus registratum
Re: Pjesa më seksi në trupin e një femre?!

Opo le te terheqi sa te doje ajo po nuk i pati ca gjera ne vend heret a vone s'do te duket me interesante.
Nuk e dini ju cdo te thote ta beshe me nje 70 kileshe :cry: gjysem ore per ti hequr breket se aq te ngushta i kishte dhe kur ja hoqa fshiva djerset e ballit me to. /pf/images/graemlins/laugh.gif

sweet eda

Primus registratum

e ke vete fajin lal!!!cdo ti me ate?? qeka shujt hollanda per goca te holla kshu?

genti

Primus registratum

Po ta dije ti se sa e veshtire eshte ta marresh kontrollin nga koka poshte te koka latrte nuk do ta beje kete pyetje :smash:
Pastaj ku ja prishim dot qefin njeriu ne /pf/images/graemlins/wink.gif

cukolja

Primus registratum

GJINO te keqen motra kam te shkolla nje shoqe gjynaf e shkreta nja 80 e ca i ben dot derman ti meqe the se sja prish njeriu mos ja prish as asaj :goofy: :

zoti do ta ktheje ne te mira nderen qe po i ben krijesave te tji /pf/images/graemlins/laugh.gif

beshbossi

Primus registratum

pjesa me sexyyyyyyyyyy?per kete duhet te mendohesh shume thelle!sipas mendimit tim meshkujt mendojne se eshte :goofy: :goofy: :goofy: :goofy: :kiss: ...........gjithcka qe ata nuk shohin e u duhet vetem ta imagjinojne...........................

alpacino

Primus registratum

per menimin tim, te gjitha pjeset e trupit te femres jane sexi,perkundrazi shum sexi

oohhh voi femmine come siete belle

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga alpacino:
[qb] per menimin tim, te gjitha pjeset e trupit te femres jane sexi,perkundrazi shum sexi

oohhh voi femmine come siete belle [/qb]
:thumbsup:

D-J

Forumium maestatis

Pjesa me sexy ne trupin e nje femre sipas "perfectionism" eshte STILETTO HIGH HEELS (12cm)!!! Beauty and sexy rolled into one! Make love on them (shoes :kiss: ) and you will feel complete!

D-J

Forumium maestatis

Neo if u were a shoe I wouldnt mind makin love to you /pf/images/graemlins/laugh.gif

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga 'Neo':
[qb] Tani me vijne nder mend duart! :rolleyes: [/qb]
____________________--

po sna shpjegove se si i preferon?? /pf/images/graemlins/wink.gif

b.k.

Primus registratum

Fillimisht postuar nga kiti the best:
[qb] si te neos triniti e dashur
a je dakort ti [/qb]

me mire se shpjegoja dot /pf/images/graemlins/laugh.gif