Pjesa më seksi në trupin e një femre?!

Lenci

Primus registratum
Re: Pjesa më seksi në trupin e një femre?!

Jo ca u pelqen me shume, po cila ju pelqe me shume /pf/images/graemlins/smile.gif
alilandry2.jpg

mu per vete me pelqe kjo poshte /pf/images/graemlins/smile.gif , po dhe kjo siper nuk esht keq /pf/images/graemlins/smile.gif
carmenelectra4.jpg

albi

Primus registratum

Tani ne kete ore dhe kjo foto e fundit e lencit e ben te me vije ndermend vetem njera: Ajo "rrugica" /pf/images/graemlins/laugh.gif qe fillon nga kurrizi
e qe zbret poshte /pf/images/graemlins/wink.gif

Belinea

Primus registratum

Vdes nje cik per cunat qe i kane floket e shkurtera mbs qafes /pf/images/graemlins/laugh.gif Po edhe shpatullat, lekuren ,syte ,buzet te gjitha me then te drejten /pf/images/graemlins/wink.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Belinea:
[qb] Vdes nje cik per cunat qe i kane floket e shkurtera mbs qafes /pf/images/graemlins/laugh.gif Po edhe shpatullat, lekuren ,syte ,buzet te gjitha me then te drejten /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
me ke par gje mua dhe te kam ngelur ne mendje?

Guest

Fillimisht postuar nga 'olti':
[qb] Tani ne kete ore dhe kjo foto e fundit e lencit e ben te me vije ndermend vetem njera: Ajo "rrugica" /pf/images/graemlins/laugh.gif qe fillon nga kurrizi
e qe zbret poshte /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
vazhdo enderro ti /pf/images/graemlins/laugh.gif /pf/images/graemlins/tongue.gif

Guest

shapkat si pandofla apo shapkat si byrek si i thone na gjirokastra :tipsy:

alternativi

Primus registratum

Thoni ca te doni po pjesa me seksi tek femra eshte kerthiza dhe gjokthi.(ke qef ti shofesh).

master of puppets

Primus registratum

epo tani sipas meje,dr.E nga milano,qe bytha è seksi,eshte nje e vertete e pamohueshme,po edhe nje ballkon i mirembajtur te hap orexin...per mos te folur per buzet sensuale...

elvis

Primus registratum

kembet, qafa dhe pjesa nga mbrapa.mjalti duhet te perdoret ne keto raste per nje shije me te mire.

arbi

Primus registratum

komplet zona e barkut(kerthiza duhet te jete e futur brenda),buzet qe me shume se madhesia me intereson si i leviz kur flet,gjoksi qe me shume se i madh duhet qe te shohe perpjet,dhe bythet e sidomos me keto pantallonat me bel te ulet ajo rrugica e siperpermendur por pa rene ne banalitet /pf/images/graemlins/tongue.gif
tek meshkujt me thone shoqet qe shohin ne radhe te pare hijen pastaj bythet e syte ne fund ndonje duart

Guest

Fillimisht postuar nga The Genius:
[qb] prototipe po ti a je sexi ??
mos genje [/qb]
nuk e di /pf/images/graemlins/laugh.gif

helibak mucogllava

Primus registratum

je moj je e di un.po e dita un ske nevoj ta thon te tjeret apo jo? :tipsy: /pf/images/graemlins/laugh.gif