Pjesa më seksi në trupin e një femre?!

Blendi

Primus registratum
Re: Pjesa më seksi në trupin e një femre?!

Pergjigjet jane brenda teje Lori. /pf/images/graemlins/tongue.gif

Ema

Goddes

Tek femrat:Gjoksi,buzet,syte /pf/images/graemlins/smile.gif !

Tek meshkujt:QAFA /pf/images/graemlins/smile.gif

Mi piaceeeeeeeeeee !

olti

Neo

Fillimisht postuar nga Ema:
[qb]Tek femrat:Gjoksi,buzet,syte /pf/images/graemlins/smile.gif !

Tek meshkujt:QAFA /pf/images/graemlins/smile.gif

Mi piaceeeeeeeeeee ![/qb]
Pse shifke gjana seksi dhe ke femrat ti /pf/images/graemlins/laugh.gif po m'trem /pf/images/graemlins/tongue.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif

gjekec

Primus registratum

Po buzet kur fryhen gati per te pellcitur... ke parasysh ne ato momente /pf/images/graemlins/laugh.gif .. yum yum

andu

Primus registratum

Ore nje femer mund te kete sa te doje gjoks, buze, sy e mendere te bukura, por nqs ajo eshte nje derdimene qe as per te ecur nuk di nuk te duket hic seksi. (kjo eshte e sigurte)

Menyra se si flet se si shikon e ato te tjerat te ashtequajtura detajet e vogla, keto jane ato qe e bejne nje femer seksi.
Pra me pak fjale truri eshte ai qe ka rendesime me te madhe /pf/images/graemlins/wink.gif

TEA

Forumium maestatis

Fillimisht postuar nga anduius:
[qb]Ore nje femer mund te kete sa te doje gjoks, buze, sy e mendere te bukura, por nqs ajo eshte nje derdimene qe as per te ecur nuk di nuk te duket hic seksi. (kjo eshte e sigurte)

Menyra se si flet se si shikon e ato te tjerat te ashtequajtura detajet e vogla, keto jane ato qe e bejne nje femer seksi.
Pra me pak fjale truri eshte ai qe ka rendesime me te madhe /pf/images/graemlins/wink.gif [/qb]
me ne fund doli nje djal qe mendon me men /pf/images/graemlins/smile.gif

mire se erdhe anduius /pf/images/graemlins/smile.gif

butterfly

Primus registratum

Mua tek cunat me shume me pelqejne floket (te kokes kuptohet /pf/images/graemlins/laugh.gif ), menyra e te qethurit.

ps. kam nje paranteze: kujtoja se cuna pelqnin me shume tek gocat gjoksin, po cne perferencat paskan zbrituar ketej nga fad-ass-i keshtu. :eek:

AnaBlue

Forumium maestatis

Kurse mua tek cunat me pelqejne duart e forta me hap kavanozat e turshive :tipsy:

assassino26

Primus registratum

Mu te femrat me heq trunin llastimi,lajkat,buzkat e trasha qe tja kafshoj fare edhe pse jo edhe fondo sciena po fondo fondo fare amaa /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/wink.gif /pf/images/graemlins/laugh.gif :thumbsup: :tipsy:

Mmm ajo pjesa poshte veshit dhe midis qafes qe mban aromen e tij dhe eshte bere fiks per te mbeshtetur koken time.

andu

Primus registratum

Fillimisht postuar nga TEA:
[qb]me ne fund doli nje djal qe mendon me men /pf/images/graemlins/smile.gif

mire se erdhe anduius /pf/images/graemlins/smile.gif [/qb]
/pf/images/graemlins/smile.gif :thumbsup:

Mark

Primus registratum

Bythet , dhe kofshet se brendeshmi.

/pf/images/graemlins/laugh.gif

I love new york

Primus registratum

per mua ngjyra e lekures dhe ajo e flokeve eshte seksi tek femra ah edhe e qeshura
ndersa tek mashkulli torsi, mundesisht me tre pektorale /pf/images/graemlins/blush.gif dhe dhembet sebashku me te mbrapmet....
nqs jane tip alla Michael Douglas jane yucky
po qene tip alla boyfriendi im jane yumy /pf/images/graemlins/laugh.gif

Princesha

Primus registratum

Fillimisht postuar nga Sweet Lolita:
[qb]per mua ngjyra e lekures dhe ajo e flokeve eshte seksi tek femra ah edhe e qeshura
[/qb]
Me taman si Neo qe kto vajzat e chatit po na trembin, sduhet te sillem shum knej se tash po me krapci krupc noj femer. :smash: /pf/images/graemlins/laugh.gif

RaVeR

Primus registratum

Ketu u fliterka per femrat edhe c'fare ju pelqen tek to e ... /pf/images/graemlins/smile.gif

hmmm dua ta filloj me gjene qe kam me teper fiksim une .... pjesa mbrapa gjunjeve .... aty ku paloset kemba ( nuk e di a ka emer popullor per to, emrin shkencor nuk ja'u di )

LEKURA e femrave me ben te cmendem ....

Gishtat pastaj ... oh none none .... por pjeset qe me intrigojne me shume jane ato kendet nqs mund ti quaj ashtu ... pjesa ku mbyllen gishtat, kembet, pjesa tek sqetullat LLAHTAR ....

me pelqen kurrizi, barku, KERTHIZA, kembet, SYTE, buzet edhe parajsa qe ato mbyllin, VESHET ... lekura e imet e tyre, vrimat e vesheve ....

te vazhdoj keshtu nuk mbaroj ... me mire do te ishte te them qe une e adhuroj femren ... FEMRAT ... te bukura, pak me te bukura ... te dobeta, te imeta, te gjata, pak me te gjata .... bjonde, brune, esmere, me sy, pa sy ... NGORDH PER FEMRAT.. jane tamam misherimi i dashurise se "krijuesit" per mashkullin.

Harrova gjoksin mo ej .... ene gjilperat e tyre ( gjilpere = kokerr) .. une kam idene se c'do gjoks ka persnoalitetin e vet ... kur gjilpera eshte e forte .... EHHHHHHHH varja nuk po e vazhdoj me ..

Ej Goca .. na beni pak zbor nga ana mentale por ahhhhh ndonjehere ja vlen /pf/images/graemlins/wink.gif , ps. jo gjithmone /pf/images/graemlins/tongue.gif

EVOLUTION EXTREME

Primus registratum

une mendoj se gjeja qe djemte pelqejne me shume te vajzat eshte gadishmeria.
Gadishmeria per tu perkulur. ....

DAC

Primus registratum

Preferencat e mija jan.....Buzet dhe bytha si dhe tipi i te hecures,,,se munt te jet e mir po zdi me hec ,,,,

Goca

Primus registratum

Fillimisht postuar nga DAC:
[qb]Preferencat e mija jan.....Buzet dhe bytha si dhe tipi i te hecures,,,se munt te jet e mir po zdi me hec ,,,,[/qb]
Me taka apo pa taka ?! /pf/images/graemlins/laugh.gif

Guest

Fillimisht postuar nga EVOLUTION EXTREME:
[qb]une mendoj se gjeja qe djemte pelqejne me shume te vajzat eshte gadishmeria.
Gadishmeria per tu perkulur. ....[/qb]
i agree

Le_Routard

Forumium maestatis

Kurse pjesa ma seksi e trupit te protos osht huna!